Ridklubbar

En sak jag tänkt på länge är hur mycket ridklubbs-funktionen skulle kunna utvecklas. Som det ser ut nu kan man basically skapa en klubb, bjuda in & kicka folk, skriva info om klubben och ge folk olika titlar. That's it just nu, men skulle inte detta kunna utvecklas?
 
Tävlingar
Man borde kunna ha tävlingar inom klubben, ungefär som att man har grupptävlingar. Fast istället för att alla startar samtidigt skulle man kunna ha att person 1 (slumpmässig ordning) måste rida i mål innan person 2 kan starta, och när alla ridit kommer resultatlistan upp. Klubbmedlemmar som är för långt bort informeras om att en klubbtävling startat, men de kan inte delta om de inte är i närheten.
 
Kö-lista
Man kanske skulle kunna ha någon form av kölista som endast klubbägaren ser? Just nu kan klubbägaren klicka på en annan  persons namn och välja 'Bjud in till ridklubb', tänk om man kunde välja 'Skriv upp på kö till ridklubb' eller så? Då skulle personen man frågat få en förfrågan där det står typ 'Blablabla har erbjudit dig en plats i kön till ridklubben Blablabla'. Sedan får personen svara ja eller nej. Hen kan stå i kö till flera ridklubbar, och man kan neka en plats när den erbjuds, man ska exempelvis på sin profil kunna se vilka klubbar man står i kö till, och kanske även kunna se om man blivit erbjuden en plats.
Klubbägaren och klubbledarna är de enda som kan se vilken plats de på kölistan har. När det blir en plats ledig i klubben så kan man välja 'Bjud in' brevid namnen på dem i kölistan. Klubbägaren behöver inte bjuda in personerna i ordning, men det ska ändå stå vilken ordning de lades till i listan.
 
Stänga av klubbinbjudningar
Detta har jag sett är ett önskemål hos många. Hur kul är det egentligen att bli spammad med inbjudningar när man vill leva ett fritt, klubblöst liv? Inte kul alls. Det borde kunna finnas en ruta man kan kryssa i (bland options/alternativ) där man kan välja om man vill ta emot inbjudningar eller ej.
 
Aktiviteter & Events
Jag tycker att det borde finnas en flik på klubbsidan som heter 'Aktiviteter och events' där klubbägaren och klubbledarna kan skriva i kommande events. Det ska vara typ en lista med aktiviteterna, och vill man lägga till info om en ny aktivitet så kan man klicka på 'lägg till ny'. Sedan kommer det upp ett formulär där man ska fylla i 'Aktivitet' (exempelvis 'Hopptävling' eller 'Uteritt'), 'Tid', 'Plats' och 'Övrig info'.
När man skapar ett event kommer det upp i loggen 'Blablabla har skapat ett nytt klubbevent'.
 
Varning
Om en medlem betett sig illa kan klubbägaren sätta 'Varning' på dem. Detta syns brevid deras rank/titel med gul, orange eller röd text (färgen beror på hur stark varningen är), och är kvar tills klubbägaren väljer att ta bort den. Detta skulle förhoppningsvis göra att folk blir med eftertänksamma och sköter sig bättre. Dessutom är det enklare att hålla reda på vilka som fått en varning eller ej då.
 
 
Tror att hela klubbkonceptet skulle bli mycket bättre och roligare om detta fixades, ska skicka in dessa förslag till SSO och se vad dem tycker.
 
Vad är era åsikter?
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra Mistdawn

Väldigt smart tänkt. ^^

2013-10-31 @ 08:01:04
URL: http://aprikossystrarna.blogg.se
Postat av: Esmeralda Silverforce

Mejla in det där du, fantastiska förslag! Dessutom skulle det säkert gå att fixa, känns inte som överdrivet avancerade grejer ^^

2013-10-31 @ 10:13:26
URL: http://monokerus.se/
Postat av: Donna Fishstone

Jätte bra ideér!

Själv har jag tänkt, inte om klubbar men att vi borde ha en till flik i ryggsäcken.
Det hade blivit så mycket enklare.
Igår var det så att jag skulle köpa halloween saker,
men så blev ryggsäcken full, och då var jag tvungen att ringa hem hela vägen till JS, sedan rida tillbaka och köpa klart (jag var i SGB)

2013-10-31 @ 11:46:52
URL: http://mylovelystarangel.blogg.se
Postat av: Diana Flowerpie

FinFina idéer!

2013-10-31 @ 21:09:00
Postat av: Maggie Westbridge

Jättebra idéer. Om du tänker mejla in det där och inte redan gjort det har jag ett till förslag: Klubbmejl. Ja så att man helt enkelt kan skicka ut likadana mejl till alla i klubben eller varför inte bara till en "titel" om man har olika "lag" i klubben. Det skulle kunna finnas en simpel flik vid klubbinfot eller brevlådan i stil med "skriv klubb-brev" Självklart kan ägaren bestämma vem som har möjligheten att skicka ut klubb mejl. :3

Svar: Åh vilken fantastisk idé! :D Ska skriva med den när jag skickar mailet! :)
Miranda Moonbell

2013-10-31 @ 21:51:49
URL: http://Jorvikmyggan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0