Wanties

Är förälskad i dessa två fiskerockar, helt galet snygga! *-* Funderar på att köpa den gröna idag eller imorgon, men den röda får jag vänta med tills jag är beundrad med Jorviks Fiskeklubb.
 
 

Det är du och jag mot världen ♥

 

Laggare

Nu kanske det blir ett jävla liv om detta, men jag måste få skriva det.
 
Det finns en person som beviserligen laggar i championat.
 
Första gången jag tävlade mot henne när hon laggade så skrev jag till henne efteråt och hon svarade; "Förlåt, jag visste inte att det var på fortfarande, använde det förut."
 
Andra gången jag tävlade mot henne skrev jag innan championatet "*namn* glöm inte stänga av lagget". Hon svarade "Jag vet inte om det är på, vet inte hur man ser det." Efteråt (när hon vann med lagg) sa hon "Oj, jag visste inte att det var på".
 
Tredje gången skrev hon (vid FGC om jag inte minns fel?) "Jag ska filma i championatet." När jag skrev att det var lagg så svarade hon inte.
 
Idag skrev jag ännu en gång till henne i championatgruppen "Glöm inte att stänga av lagget, *namn*". Hon skrev "Jag ska bara filma till youtube" och när jag skrev "Men det är ju lagg?" skrev hon något i stil med att hon inte visste hur man fick bort lagget när man filmade. Sedan när vi tävlade så åkte hon fram och tillbaka EXTREMT mycket (vi snackar 10 meter omvandlat till sso-meter om ni fattar?) tills hon laggade rakt in i ett hinder. Trots detta lyckades hon ta sig upp i topp 5, konstigt?
 
Jag har gjort ett test med min nya dator och min skoldator, och jag kan faktiskt SE 'vilken fps' folk har.
10-25 så åker man fram och tillbaka och laggar mycket på min skärm.
25-40 så 'darrar' spelaren lite, och denna typen av lagg är oftast inte avsiktlig.
40-60 FPS eller högre går i stort sett allt smooth i spelet.
 
Man ser nästan alltid andra spelare lite längre bak än vad man ser sig själv när man är i rörelse, det är inte lagg. Men åker någon upp och ned och fram och tillbaka på min dator så vet jag att de laggar.
 

Mirre is back 8D

 

Uteritt på busponnyn

Idag red jag ut en väldigt kort tur med Moonbeam till Steves gård. Han är verkligen så ponnyaktig, först kommer det en stor, tutande bil som han inte ens viftar på öronen åt, sedan flyger en fågel upp ut gräset 20 meter därifrån och han börjar hoppa på stället. Fast jag vet ju att han egentligen inte är rädd, utan bara testar mig. c;
 
 
 

Höstinvasion

Ojojoj nu har nästan alla gått och skaffat hösttema på sina sso-bloggar, var det jag som satte igång en dominoeffekt tro? Nej men det är kul att se nya bloggdesigner lite överallt, särskillt med höstens härliga färger! :D
 
På tal om höst, tänk om vi kunde få lite höstkänsla i spelet? Vi har ju ifs GÅD, men tänkte mer på att himlen kanske kunde mörkna något, löven bli lite gulare (iaf i Silverglade) och kanske en massa löv på marken eller så? c: Hade varit galet mysigt!
 
Arkivbild.
 

En riktig hoppjerka

"Painthästar är westernhästar, man tävlar inte klassisk ridning med dem!" Suuuuree....
 
Cookie är ingen westernhäst. Han är visserligen westernskolad och är duktig inom mycket, men hans hjärta ligger i hoppningen. Idag red vi ned till ridhuset där vi först värmde upp och sedan hoppade en kortare bana. Passet gick ungefär på 50 minuter sammanlagt, och under den korta tiden hann vi höja hopprekordet från 90 cm till 120 cm.
 
 
Han är väldigt smidig i rörelserna men kan ibland bli en aning ostabil, särskillt om man hoppar bana. Det var bland annat det vi försökte koncentrera oss på idag.
 
 
 
Imorgon ska jag försöka hinna med ett dressyrpass på honom, så att han får jobba lite på den fronten också. Dock kan han börja busa en del när han tycker att det blir tråkigt, så vi får väl se hur det går. c;
 

Outfit - Leopard

 
Hjälm: Fiskebyn
Väst: Firgrove
Handskar: Marleys
Byxor: Vingården
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Fort Pinta
Schabrak: Vingården
(Ev.) benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Fort Pinta
 
 

Tummen upp support!

Minns ni det arga inlägget jag skrev om att support inte läst mitt meddelande ordentligt, osv när jag hade problem med sso på min gamla dator?
För ett par dagar sedan fick jag ett mail från dem där de beklagade en miss i kommunikationen och frågade lite om min gamla dator osv. Känns skönt att de brydde sig, nu skämms jag faktiskt lite för min SSO-rage. xD
GO SUPPORT!
 

Ponnyoutfit - Limegrön & svart

 
Hjälm: Fiskebyn
Väst: Moorlands byggplats
Handskar: Marleys
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Vingården
Sadel: Firgrove
Schabrak: Silvergladebyn
Svansrosett: Fort Pinta
Prisrosett: Valedales championat
 
 

Regnig uteritt

Fick för mig att rida en tur till GÅD med Magic, men precis när jag skulle sitta upp ute på stallplanen började det regna, och innan vi hunnit lämna Vingården öste det ner. Som tur var hade jag tagit på mig en kappa, så jag bestämde mig för att fortsätta ritten trots allt.
 
 
Efter ridhusbacken började vi trava. Det var lite klafsigt och vattenpölar här och var, men det gick bra eftersom Magic är så cool av sig.
 
 
Vi red vidare genom grinden och förbi Jasper där vi en kort stund fick lite skydd från regnet under träden, men när vi vände upp mot åsen så stod regnet som spön i backen återigen.
När vi kommit upp på skuggåsarna fattade jag galopp, och Magics hovar plaskade när de slog mot marken. Det var här vi hörde den första åskknallen, och jag bestämde att vi skulle rida hemåt igen, för att rida ute i blixt och åska är lite väl dumdristigt.
 
 
Så vi travade hemmåt, och precis innan vi gick in i stallet lyste blixten upp himlen. Trots att båda är genomblöta var det faktiskt en rätt mysig ridtur, och nu ska jag torka Magic och få bort all lera, sedan ska han få stå och mysa i boxen med Cookie och Moonbeam.
 

Ponnyschabrak

Det finns några schabrak som jag sällan använder på mina stora hästar, men som jag tycker är helt galet fina på ponnyerna. *-* Så har gjort en lista på några av mina favoriter!
 

Jag måste erkänna..

...att även om jag kom typ sist så var att tävla ponny bland de roligaste sakerna jag gjort i championatväg!
 
 

Dressyrpass

Imorse red jag ett dressyrpass på mitt älskade fullblod. Han har börjat få till formen riktigt bra nu, och bär upp sig själv mycket bättre än vad han brukar göra. Det blev ett lite enklare pass, och jag har bestämt mig för att snart anmäla honom till en tredagars fälttävlan. Jag kanske kan hitta någon som vill ställa upp tillsammans med mig?
 
 

Fiskelycka varje dag!

Nu har jag kommit igång med de 'nya' fiskeuppdragen, och hittills gillar jag dem. Tycker dock att det är lite segt att rida bort till VD-sjön (där det dessutom är fiskeförbud?) bara för att fiska, men men. Vad gäller själva ställena man fiskar på så ger jag en stor hiss! Kul att kunna stå på stranden! :D
 
 
Har även levlat Moonbeam idag, fågelskrämman Åke fick följa med på en tur i GBS, haha!
 

Outfit - Rosa & Svart

 
Hjälm: Fiskebyn
Linne: Fort Pinta
Handskar: Marleys
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Observatoriet
Benlindor: Fort Pinta
Manblomma: Uppdrag
 

Ny bloggdesign!

Har jobbat hela dagen med en ny, fräsch höstdesign! :D Blev väldigt nöjd. hoppas att ni läsare uppskattar den lika mycket som jag! :3
Det enda som är kvar är att fixa till hästarnas info, men det gör jag nog imorgon.
 

Moonbeam

 
Namn: Moonbeam
Kön: Valack
Ras: Jorvikisk ponny
Född: 3 april 2005
 
Temperament: En stabil och smart ponny som inte är rädd för något. Envis och busig, men med ett hjärta av guld.
 
Historia: Moonbeam föddes i en liten  flock halvvilda ponnyer som för några år sedan levde på de bortglömda fälten i sydvästra Jorvik. Ungefär ett halvår efter födseln blev hästarna hämtade av den nya markägaren, som tänkte använda marken till att odla på, och fick tillfälligt stå i en hage nära gamla Hillcrest.
Eftersom ponnyerna såldes relativt billigt fick Moonbeam snart ett nytt hem, hos en man som jobbade med stunthästar. Moonbeam fick under ett par år lära sig många tricks och stunts, och medverkade i några filmer, reklamer och serier. Men på grund av brist på pengar var tränaren tvungen att skära ned på antalet hästar, och Moonbeam såldes till en hästhandlare i Fort Maria. Efter bara någon månad skeppades han över till systerborgen Fort Pinta, och under en hästmarknad där köptes han av mig, Miranda.
 
 

WIHO!

1. Min nya dator är helt supermegaawesome och jag kan spela sso med 400 fps, inget lagg och bästa grafiken!! :D Det enda som är lite skumt är att man studsar en del, särskilt efter eller medans man hoppar. o.o Så ibland om man studsar till (ex. på ojämn mark) så typ flyger man rakt upp i luften och får farligt fall. XD
 
2. CH är nu upplöst. Jag kan inte hindra någon från att återskapa klubben, men jag kommer inte ha någon respekt för dem som gör det tyvärr, och om loggan jag skapat används av någon annan har jag rätt att polisanmäla personerna i fråga, då det faktiskt är min egendom. c;
 
3. JAG HAR KÖPT EN PONNY och kanske köper en till snart, huehuehuehue...
 
Jag kommer att dra igång bloggningen ikväll eller imorgon, samt fixa ny bloggdesign, så STAY TUNED!

The pony challenge!

Nina Southbell har på facebook gjort en utmaning som innebär att man ska tävla med sin ponny i ett championat och komma 1a, 2a eller 3e plats. :) Tyckte att det var en kul idé, så jag anmälde mig! :D
Reglerna är att man får inte ha några andra program är sso öppna, och man måste filma loppet med en IRL kamera (inte fraps, etc). Det ska bli kul! :D
Btw så tror jag att jag kommer att komma in på sso idag, håll tummarna! c;

Ponnyerna

Jag kommer att köpa en ponny, men är inte säker på vilken. Det blir antingen skimmeln, isabellen eller den bruna. Kan inte bestämma mig, alla är så söta! :'3
Imorgon får jag förhoppningsvis igång sso igen, och då jäklar. ;D
 

Ponnyerna är här!

Hejsan allihopa!
Vi är verkligen superglada att kunna berätta för er att ponnyerna har kommit till Jorvik idag!

Ponnyer:
- Fantastiska ponnyer har kommit till den nya hamnen i Fort Pinta! Dessa skönheter är mindre än de vanliga hästarna på Jorvik och de är inte lika snabba som dem heller. Rid dit och kolla in det nya området och de söta ponnyerna!
 Supersöta ponnyer!

Nya kläder:
- Mer t-shirts med flaggor på dem har kommit till Billy Bolldozers butik i Moorland!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Bild från starstables kontor

Starstable la upp en bild på facebook från deras kontor. På bilden är det Game Master Vendela framför deras 'photowall'.
Ooch vet ni vad? De hade hashtaggat bilden med #Ponies, så de kanske kommer nu på onsdag? ;)
 

ARG!

Idag, efter 2 VECKOR, svarade support.
 
Vet ni vad dem skrev?
"Jag skulle vilja be dig testa installera om Star Stable. Detta gör du genom att först radera alla filer i mappen starstableonline. "
 
Och vet ni vad? I mitt mail hade jag TYDLIGT förklarat situationen, och skrivit att jag försökt ominstallera spelet FLERA GÅNGER.
Supporten läser alltså inte ens hela mailet innan de svarar på problemet? Nä fy, vill de behålla sina spelare tycker jag att de borde skärpa sig.
 

En trevlans häst

Åhå vad jag vill ha den här borken... Sa åt mig själv att inte falla för redigeringstrenden, men vad gör man när man har tråkigt och inte kan spela..
 

Häng ut dem!

Det är alltid bråk på Star stable. Globala blinkar, vänner blir ovänner, etc etc. På vissa bloggar som (ofta) ägs av yngre medlemmar hängs folk ibland ut kors och tvärs, oftast efter ett litet bråk om ingenting.
Jag tycker i nästan alla fall att det är fel att hänga ut folk. Någon sa något fel, du gillar inte hur någon behandlat dig, någon svor i chatten, blablabla.
 
OBSERVERA ATT DESSA ÄR MINA ÅSIKTER! :)
 
När jag tycker att det är fel att hänga ut en person:
När någon är otrevlig mot dig kan du istället igga dem.
Är någon riktigt elak och säger elaka eller grova saker ska du ta en screenshot och maila in den, samt när det hände (klockslag), till support.
Bråk kompisar emellan, IRL eller på sso, bör hållas mellan dessa parter. Det tjänar ingenting till att blanda in en massa obehöriga.
 
Kan komma på många fler situationer, de ovanför var bara exempel.
 
När jag tycker att man har rätt att hänga ut en person:
Om någon som du ej känner försöker försöker få reda på en massa privat information om dig (var du bor, telefonnummer, etc) i samband med att de frågar obehagliga eller sexuella frågor.
Om någon du ej känner försöker väldigt uppenbart att lura till sig din kontoinformation, exempelvis genom att erbjuda starcoins eller starrider.
Om någon lurat till sig ditt eller flera andras konto, antingen genom hacking (VÄLDIGT ovanligt) eller andra metoder. (Och då ska du ha ordentliga BEVIS också!)
 
VARFÖR tycker jag att dessa är ok att hänga ut folk för?
Jo, för att kunna varna andra medlemmar. Om exempelvis grooming försegår (att vuxna försöker utnyttja barn sexuellt över internet) så är det viktigt att inte bara support, utan även medlemmar, blir upplysta om det.
De flesta erfarna medlemmarna vet att man inte ska ge ut sitt lösenord eller e-mailen man har sitt konto på. Men många yngre och oerfarna spelare faller lätt för erbjudanden om gratis starcoins eller dylikt.
 
Nu säger jag inte att alla som säger att de kan ge en starcoins/starrider vill åt ditt konto, men tänk efter själv. En helt okänd människa kommer fram och erbjuder starcoins. Du tackar ja, och de säger att de behöver ditt lösenord och din e-mail för att kunna ge dig dem. Det är HÄR du ska reagera.
Det går att köpa starcoins via mobil åt andra (om jag inte minns fel?) utan att du behöver ge ut din kontoinformation. Så säger dem exempelvis 'Nej, jag måste ha ditt lösen!' så är det 99% säkert att personen vill ha ditt konto.

Starshine Legacy 4

Eftersom jag inte kommer in på sso och inte har extremt mycket inspiration atm så bjuder jag på några bilder från Starshine Legacy 4.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filer med intressant inehåll?

Hade tråkigt, så kollade igenom SSO filerna i datamappen förut, dessa hittade jag och la lite extra uppmärksamhet vid. c:
Observera att detta är MINA tankar kring detta, inget säger att det är så som jag säger. ;3
KOLLA DEN LÄNGST NED IAF! 8D
 
1. Justin har ju då blivit hjärntvättad, stackarn. Det verkar som att hans 'officiella' mörkerryttarnamn är 'Dark Justin'. x)
 
2. Detta tog jag med endast för att det var södra jorvik filer. Finns fler, men tog bara med några. :3
 
3. Aideens blomma? Är det de som är med i måndagens blåa uppdrag, eller är det något helt annat?
 
4. Jarlaheim? Vad är det? Denna filen hittades bland filerna där alla loppen finns. Jarlaheim Race är alltså troligtvis ett lopp vi kommer att få. :) Samma sak med JorvikStableRace, det kanske är ett av loppen vid Jorviks ridskola? :D
 
5. Våra hästar kommer att dö, sicken spoiler.. :c Haha nej, men undrar vad detta är? O.o
 
6. LISA <3 8D
 
7. Shagya araber, coming soon to a stable near you! (samma sak med ukrainska (?) ridhästen. :D
 
8. En cowboyhatt.. åt hästarna? :D Skulle vara coolt ju! Och ett grässtrå? owo Fanns bland alla andra dekorationer.
 
9. Fler potentiella hästraser?
 
 
10. DRESSYR? :D  verkar som att vi kanske kommer att få dressyr till VG? :D
 

Ponnyernas mankhöjd

Vissa tror att de kommande ponnyerna kommer att vara små oridbara shettisar, andra tror att de kommer att bli lika stora som Meteor.
Personligen tycker jag nog att en shettis hade varit lite litet. Men samtidigt tycker jag att meteor hade varit för stor. För är han verkligen en ponny då? Jag tycker att han är lika stor som originalhästarna, eller har jag fel där?
 
 
Jag skulle helst vilja ha något mellan dessa två, typ en C ponny. Storm är ett fullblod, och egentligen borde han vara större en en frieser som inte egentligen blir så jättehöga i mankhöjd. Men i sso är det inte så, och därför skulle det vara möjligt att om ponnyerna är shettisar, så kommer de att vara lite större än IRL.
 
Jag skulle vilja att ponnyerna har ungefär den här mankhöjden eller liite mindre. (Röda strecket):

Kommer man att kunna rida ponnyerna?

Har sett en massa som tror att man inte kommer att kunna rida ponnyerna som kommer att komma. Men jag säger bara whut? Klart att de kommer att gå att rida dem! Jag menar, en häst som inte går att rida skulle jag ALDRIG köpa i sso, helt meningslöst om den bara ska stå i stallet liksom? x)
 
Och att leda hästen lär vi inte få på ett långt tag. Tydligen har sso's facebook crew svarat på vissa inlägg med idéer på facebook att det är för svårt att koda och skulle vara helt onödigt i spelet. Jättetråkigt, och jag hoppas att de ändrar sig, men med det så är det ju väldigt obvious att man inte kommer att bara leda runt dem.
 
Till sist vill jag bara säga att många har pratat om att hästarna skulle vara shettisar, men det tror inte jag. Så små såg de faktiskt inte ut att vara, utan snarare kanske c-ponnyer?  Hade det inte varit för appaloosa-färgen på den ena hae jag satsat på någon welsh, men det skulle kunna vara islandshästar. Fast hur tänker de då göra med pass & tölt? Njae, tyvärr tror jag inte att vi lär få det i spelet, även om det skulle vara galet underbart. Så jag vet inte vilken ras det är riktigt.
 

En vecka

Nu har det gått en vecka sedan jag mailade in till supporten, och jag har inte fått något svar. Det står att man oftast får svar inom 48 timmar, alltså två dygn. Ifs är det fortfarande lite semestertider, men det är väldigt jobbigt ändå.

OMGOMGOMGOMG

Hejsan allihopa!
- Nya fiskeuppdrag och kläder är nytt i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Det är dags för lite fiske igen! Rid till stranden precis bakom Moorland Stallet och börja fiska! För att kunna göra uppdragen måste du ha ryktet "Vänligt inställd" med Jorviks Fiskeklubb. När ditt rykte går upp väntas fler spännande uppdrag!
 Fiskedags!

Ny butik:
- Passande fiskekläder finns i den nya fiskebutiken som ligger på stranden vid Moorland!

Kommer snart:
- Det har varit en lång väntetid, men vi ville vara säkra på att när vi väl släppte ponnys att de skulle vara väldigt speciella. Vi kan inte ge er ett datum ännu... men vi är väldigt glada att kunna visa denna bild för er idag!
Är de inte söta så säg?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MIRANDAS TANKAR: OMGOMGOMG SÅ GALET SÖTA PONNYER!!! :O ME WANT!!!
 

Det här med kopiering av bloggdesign

Många har säkert sett detta med att kopiera bloggdesigner osv på exempelvis Amanda Lightfields blogg, så tänkte bara dra ett par rader om det.
 
Till att börja med så är det sant att designerna liknar varandra väldigt mycket, men det är fortfarande olika designer. Om det var jag hade jag nog kännt mig aningen irriterad, men samtidigt lite glad att folk gillar utséendet på min blogg. Hänger det ihop? Kanske inte, men ja. x)
 
Hursomhelst, det har snackats om att polisanmäla personerna, men helt ärligt hur tänker ni där..?
 
Ni som ö.h.t inte är delaktiga (alltså i princip alla utom 3 pers) har till att börja med ingen rätt att göra någonting. Ni som skriver 'Jag har polisanmält dig nu!', jag säger bara LOL. Till att börja med kan endast ägaren eller den som äger upphovsrätten till ett visst material göra en anmälan (vilket skulle vara Manda i detta fallet). Ni andra har inte någonting med det att göra, och ni som skriver att ni anmält personer eller tänker göra det visar bara att ni inte kan NÅGONTING om detta.
 
Sedan är det så att även om Manda polisanmälde detta skulle i stort sett ingenting göras av polisen. Det som är detsamma är färgerna, resten är lite annorlunda och ser visserligen 'väldigt inspirerat' ut av Mandas design, men de är inte likadana, vilket betyder att det inte räknas som plagiat.
 
Min sammanfattning är alltså: Visst, det är skittråkigt när folk inte kan komma på något eget, men i fall som detta finns det tyvärr inte mycket man kan göra. Och som jag skrev om att alla obehöriga ska börja polisanmäla hit och dit; lägg av, ni gör bara bort er.
 
Peace!

Om hästfunktionen kommit nu

Visste ni en sak? Innan hästfunktionen kom så fanns det 3 hästar jag var helt bergsäker på att jag ville ha:
1. En mörkbrun häst.
2. En fux (Exakt en sådan som den fuxfärgade morganhästen).
3. En bork.
 
Ni kanske undrar varför dessa inte står i mitt stall just nu? Well, borken (aka. akhal-teken) har jag planer på att köpa. Morganfuxen har jag redan ägt (Stargazer), men vi passade inte riktigt, så han såldes till Lisa Winterstorm. Sedan har det inte riktigt kommit den där perfekta, mörkbruna hästen ännu. Försökte med det bruna holländska varmblodet (Tiger) men det var inte riktigt rätt häst.
Om hästfunktionen kommit idag (och alla hästarna som finns just nu varit tillgängliga) hade jag lätt köpt borken först. Det är jag helt säker på.
 
Gammal bild på mig & Stargazer. ♥
 
Bild från när jag provred Mandas häst Goliat.
 

Skuggvarelser

Idag spelade jag igenom hela Starshine Legacy episod 4 och kom att tänka på en sak:
Fripp säger till Alex under hennes soulriderträning att skuggvarelser från Pandoria 8de där svarta 'molnen', inte kan skada eller har någon effekt utanför pandoria.
Men i starstable verkar det som att de faktiskt har en viss makt? Annars skulle de väl inte kunna fånga (ehm, NÄSTAN fånga) en så att man springer iväg i panik? (Ja, det var en peak till uppdraget med pandoriasprickan).
Är det en miss av SSO eller har skuggvarelserna helt enkelt fått mer makt? Kan sprickan ha givit dem energi till att faktiskt kunna skada även i 'vår' väld?
 
Kom på en massa konspirationsteorier och annat när jag spelade, men mer om det någon annan gång. ^^

Slutet för Comet Hearts?

Comet Hearts kommer förmodligen att läggas ned, förlåt alla som stannat så länge. ♥
 
Varför?
Jag klarar helt enkelt inte av att nära vänner helt plötsligt bara drar, utan en förklaring eller förvarning. Hur fan tror ni att det känns för mig? Inte bara känns det som jag gjort fel som klubbägare, utan även som att ni är missnöjda med mig som vän. Sedan får jag höra att vissa funderar på att gå ur, utan att ens ha sagt något?
 
Naturligtvis får man vara med i vilken klubb man vill osv, osv. Men vadfan, är man missnöjd med något kan man väl säga det, och iaf lämna en anledning till att man sticker, särskillt om man har vänner i klubben.
 
Jag kan inte vara online just nu, pga något fel, och innan supporten hjälpt mig fixa det så kan jag verkligen inte göra någonting. Men jag har en blogg, det finns en klubblogg, jag har skype... Ni kan ju faktiskt kontakta mig på något sätt innan ni helt plötsligt bara försvinner?
Jag vill inte bli sviken varenda jävla gång, det bara skär i hjärtat helt ärligt.
 
Så nästa gång jag loggar in kommer jag troligtvis att radera CH, bara så att alla vet.

Kontaktat support

Har nu skrivit in till supporten om mitt problem med spelet, så jag hoppas att jag kommer att kunna spela snart igen.

Datorproblem

Kan atm inte komma in på sso, bara så att ni vet. :)
 

Fail..

Det nya westernsättet hade på bilden i uppdateringen ett westernträns, men i spelet är det ett vanligt engelskt träns, så fail.. -.-

En hästtränare har kommit till Jorvik!

Hejsan allihopa!
- Du kan nu köpa levels till din häst istället för att göra alla dagliga races själv!

Hästtränare:
- Du kan ny anlita en hästtränare som levlar upp din häst! Rid till Fort Pinta och prata med hästtränaren! Du kan endast levla upp hästen en level åt gången.
 Levla upp din häst!

Ny utrustning:
- Ett nytt snyggt Cowboy-set till din häst finns nu i Fort Pinta!
Snygg Cowboy-utrustning!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MIRANDAS TANKAR: Åh, härligt med en tränare! :D Gillar tränset och sadeln på bilden också, kanske köper dem.. c:

Flyttfågel?

jag överväger att flytta till GÅD om inte Södra Jorvik öppnar innan senhösten. Älskar stall gyllenbladet, och det finns många möjligheter. fast Vingården är fortfarande favoriten, så vi får se.. :3

Western outfit

Hatt: Uppdrag
Tröja: VG trädgården
Handskar: SGB
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: SGB
 
Träns: FP
Sadel: ML
Schabrak: FP
Sadelväska: FP

Level 15!


Läget

Ni får ursäkta den dåliga bloggningen, men jag ska samanfatta läget lite kort:
 
Spelet & min karaktär
Jag kommer INTE att sluta spela sso. Let's face the fact; jag älskar detta spel, även om jag just nu inte har någon ork för det. Dessutom är jag ju LT, så jag förlorar inga pengar om jag inte utnyttjar varje dag i spelet. :3
Jag har fått förfrågningar från folk som undrar om de kan få mitt konto, och då undrar jag hur ni tänker? Jag har lagt ut säkert flera tusen kronor på Miranda Moonbell, jag ger inte bort det hur som helst.
 
Bloggen
Bloggen kommer att bli en 'friblogg'. Det kommer att dyka upp inlägg, men jag skriver när jag har lust. Det kan gå minuter mellan inläggen, eller dagar. Vissa perioder kanske bloggen blir jätteaktiv, och andra dagar kanske den står still helt.
 
Comet Hearts
Klubben kommer INTE att tas bort. Jag har inte bestämt mig helt om CH, men den kommer troligtvis bli en klubb som mest har spontanaktiviteter. Men som sagt: Vi får se.
 

Något ni undrar? I så fall är det bara att fråga! :)
 
 

RSS 2.0