Ännu mer stjärnjakt! 8D

Nu har jag även visat Alice Winterbell, Cassandra Rainnight och Tiffany Bluewood alla stjärnorna i GÅD. :D
 
 
 
 
Läskigt hos Pi :'C
 
 
 
 
 
 

Oh, don't mind me...

...I'm just jumping around over this huge tank of fuel. x'3
 
 

Stjärnjakt med Alli

Förutom Linda, Jaq och Nichole så red även jag och Alli ut på stjärnjakt. c:
 
 
 
 
 

Snaaart

Snart, eller rättare sagt imorgon, är Magic i level 14! :D Bättre än sin ryttare, buhu. :c Önskar verkligen att supporten ville fixa det här level-problemet, men om man mailar dem om det så svarar de inte ens? -.-

Stjärnhjälp

Nu har väldigt många frågat mig om hjälp med stjärnorna, och jag funderar på att lägga ut vägbeskrivningar och ledtrådar till vart de finns på bloggen, vad tycker ni om det? :)
 

Stjärnjakt med Linda och Nichole C:

Red runt och visade Linda och Nichole alla stjärnorna i GÅD. :) Nichole tappade vi tyvärr bort efter ungefär halva ritten, men för övrigt gick det bra. :)
 
 
 
 
 
Gillar denna bild, tycker att den är härlig :D

Fail x')

Hahaha, starstade i MLC och från första början tänker jag 'men vad långsamt Magic springer?', inser sedan att jag inte har mina tävlingskläder och blir tvungen att byta om mitt i loppet! XD Därefter krockar jag in i saker, missar kontroller, etc. Cx
Slutade som 9a, nöjd ändå med tanke på hur brutalt jag failade XD
25 JS rikare, YAY! C:

Ny frisyr... igen C'x

Haha, vet inte, tröttnade bara på den andra blonda frisyren. c: Så har nu bytt tillbaka till den jag hade innan jag färgade rött, alltså denna blonda. :D

18.00 championatet

Hola! Första championatet gick super, kom 1a! :D
Haha, två Moonbell i placeringslistan. xD
 
 
Nu ska jag dra till frisören, vill byta hår igen! x'3

Alla stjärnor hittade!! :D

Har nu hittat ALLA stjärnor, 40 / 40!! :D Tackl Bambi Deerheart som hjälpte mig med de två sista!! :D <3
 

Ny westernoutfit!

Hejhej! :D Visade ju denna outfit lite redan igår, men här kommer info om den, osv. :)
 
Hatt: Moorland
Ridjacka: Firgrove
Handskar: Marley's
Jeans: Västkobbens fiskeby
Stövlar: Marley's
 
Träns: Moorland
Sadel: Silvergladebyn
Schabrak: Stall gyllenbladen
Benlindor: Fort Pinta

Häst i level 14?

Det verkar som att man nu kan levla hästen till level 14! :D Men det konstiga är att hästen ska ju inte kunna vara i högre level än ryttaren, men trots detta levlar Magic tydligen upp ändå? :O

Kvällspass - Barrelracing

Tjo! Red från Moorland i skritt och trav till Marley's, där jag sedan tränade lite barrelracing. :3
 
 
 
 
Detta är btw en av mina nya western-outfits, lägger upp mer info om den imorgon! c;

Nytt hus

Hej! I firegrove-trakten har det kommit ett nytt hus med ett stort skjul, undrar vad som kommer att hända här i framtiden?
 

YESSSSS

Minns ni inlägget jag skrev om '5 saker som stör mig'? Där nämnde jag bla. renpulverpåsen som inte gick att flytta eller radera. Nu har s.s äntligen ändrat så att den både går att flytta samt radera! :D Har nu lagt den i min garderob i ett fack där den inte är ivägen. ^^

Dagens championat

Missade 18.00 championatet, men 20.00 tog vi hem ett silver! :D

Westerntränsen

Okay, när jag först såg att det kommit westernträns blev jag sjukt glad, men sedan när jag såg vilka färger det var så kände jag nästan för att gråta.. Det gröna tränset som fanns på bilden i nyheterna finns inte, det är jättesvårt att matcha färgerna. INGA bruna, vita eller svarta träns, seriöst? -.- Det orangebruna tycker jag inte räknas som brunt..
Här är de iaf, funderar på att köpa men måste hitta saker att matcha med först.

Nya kläder!! :D

I shoppen uppe vid borgmästaren i Västkobbens fiskeby kan man nu hitta nua kläder! :D
 

Jaspers vind

Hejhopp! Under min jakt på stjärnor snubblade jag över några nya saker uppe på jaspers vind, kan det vara något inför nästa vecka tro?

Ny plats att upptäcka!

De har nu lagt till GÅD championatet som en plats att upptäcka! :)

Veckans uppdatering!

Fallna stjärnor!
Hejsan allihopa!
Ett stjärnfall över Jorvik har inträffat!

Samla stjärnor:
- Stjärnor har fallit från himmelen och de har landat lite varstans på Jorvik. Försök att hitta så många du kan! Om du klickar på kartan och sen på upptäckta platser så kommer du se i vilka områden du kan hitta stjärnorna och hur många du redan hittat! Klicka på stjärnan när du hittar den för att samla upp den!
Kommer du hitta alla?!

Nytt Western-inspirerat träns:
- Western-inspirerade träns har kommit till Jorvik! Du hittar dem i Fort Pinta, Moorland, Valedale, Silvergladebyn och i Västkobbens fiskeby!
Nya Western-inspirerade träns!

Ändringar i Chatten:
- Efter många förfrågningar och samtal med våra spelare gör vi betydande förändringar av chatten i Star Stable. Stall-chatten har nu ersatts med en chatt som heter "Global". Till skillnad från Stall-chatten som var förvirrande och kunde endast användas i stallområden kan Global-chatten användas var som helst på Jorvik!

Vi tror att detta gör det lättare för alla att hålla kontakten och be om hjälp, var och när du behöver det! I syfte att hålla den Globala chatten vänlig och spam-fri är det bara betalande Star Riders, Lifetime-medlemmar eller tidigare betalande Star Riders som kommer att kunna använda den globala chatten.

Gratisspelare kommer fortfarande att kunna läsa chatten, men kommer inte att kunna delta och skriva i den Globala chatten. Vi vill att den förblir ett bra ställe att ta kontakt med dina vänner i Star Stable! Tillåta obegränsad tillgång till den globala chatten för alla skulle tyvärr göra detta omöjligt.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MIRANDAS TANKAR: Ja, vad ska jag säga? GRYM UPPDATERING! Åh, de här tränsen ser ju grymt snygga ut! Och ni som spelat Starshine Legacy (spelen om Lisa, Linda, Anne och Alex och deras hästar) har stött på stjärnjakt förut. :) Global chatt tycker jag också är awesome! Bravo och tack Starstable crew'n! :D

Äntligen onsdag!

Snart stängs servern ner och onsdagsuppdateringen blir tillagd i spelet, älskar onsdagar! :D
Frågan är bara vad det blir för något idag? Det jag hoppas på är hästfunktionen, nya uppdrag till huvudberättelsen, att man ska kunna ta av hjälmen/hatten/kepsen och handskarna, GÅD championatet, och att något nytt område ska fixas.
Dock är jag ganska säker på att hästfunktionen och de nya områderna inte kommer att öppnas. Men det andra är förhoppningsvis ingen omöjlighet. ^w^
Vad tror ni kommer?

Tomorrow

Hellu igen C: Imorgon kommer Magic vara på topp igen, och vi ska då åter delta i MLC som vanligt. :D Just nu rider vi tunt och fixar JS genom att göra blåa uppdrag. c:

Bus med pigg häst på fältet :)

Haha, Magic vad söt du är. :') <3
 

Ny header osv?

Funderar på att göra en ny header samt 'iconer' till mig och Magic? :) Jag har ju bara en men har märkt att flera SSO bloggare har flera stycken?
Dessutom är det inte vinter längre, plus att jag har nytt hår. :3 Dock funderar jag på att vänta tills hästfunktionen kommer, då slipper jag göra en tredje bara för att jag fått fler hästar. ^^
Vad tycker ni?

Vackra jorvik :)


Five feet under the stars

 
 

Dagens outfit

Kallar den 'The typical stalltjej-outfit', vet inte varför.
Observera att jag även ibland väljer min blåa hjälm till denna outfit, men valde att visa med den svarta. :)
 
Hjälv: Västkobbens fiskeby
Tröja: Silvergladebyn (Lite osäker)
Ridhandskar: Marleys
Ridjeans: Västkobbens fiskeby
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Marleys
Sadel: Firgrove
Schabrak: Moorland
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Västkobbens fiskeby

5 saker jag stör mig på

Hejsan! ^^ Hade tänkt rabbla upp 5 saker jag ogillar/stör mig på i SSO:
 
1.' Steve's hemstall'
För det första: Man hör nästan konstant (hela tiden) maskinen som åker ute på åkern intill Steve's gård, vilket är jättejobbigt om man t.ex. bara vill ta det lugnt och mysa med sin häst. .__.'
För det andra: Halva stallet räknas inte ens till 'Steve's gård' eftersom halva stallet ligger i området 'Silvergladefälten', därav funkar inte heller stallchatten i hela stallet (sjukt irriterande).
Och för det tredje (detta gäller dock alla stall) så blir det även mörkt i stallet när det är mörkt ute, trots att det är 'samma belysning' dag som natt.. -.-
 
2. Osynliga murar/väggar/hinder
Jag hatar, hatar, HATAR att t.ex. under ett lopp eller tävling eller ja, när som helst, springa in i en osynlig mur! Det har hänt mig ett flertal gånger i t.ex. Moorlands championat, och om detta beror på lagg eller att det på något sätt är ett osynligt hinder just där vet jag inte, men jobbigt är det.
 
3. Renpulverpåsen
Okej, det här med att förvandla hästen till en ren var awesome i julas och så, men nu, trots att julen är över och man inte längre kan förvandla hästen, så finns renpulverpåsen kvar i ryggsäcken och går inte att radera. Detta hade inte behövt vara ett stort problem, om det inte hade varit för att man inte kan flytta den, inte lägga in den i sin garderob/förvaring, INGENTING. Den bara är där och tar plats, helt meningslöst. -.-
 
4. Inga transporter till GÅD
Okay, jag vet varför inte folk under level 12 och som inte kommit in i GÅD än inte kan ta transporten till dit, men vi som kommit in där borde kunna ta transport dit. Det är extremt jobbigt att behöva rida dit hela tiden, särskillt om man har sitt hemstall i typ Firgrove eller valedale eller så.
Och tänk sedan när hela Jorvik har öppnat, om man inte kan ta transport från ena delen av ön till den andra, då kommer det ju bli asjobbigt att behöva rida genom hela ön för att komma någonstans?
 
5. Hästen kan inte vara ensam i stallet?
Detta tycker jag är riktigt löjligt, varför skulle man inte kunna lämna hästen i stallet om man ska ut och t.ex. jogga eller shoppa via fot eller så? Fet diss till detta!

Favoritväg <3

Ni vet vägen som går längs östar sidan av Silversongfloden? Det är min favoritväg. :) Dels är den vacker och det låter härligt porlande från floden, men det går också jättesnabbt att galoppera där, perfekt för att träna sin häst i  så kallad 'maxsnabbhet' eller bara känna fartvinden i håret :)

Shoppat :3

Hittade inget i GÅD som jag kände att jag ville köpa just idag, men kollade runt lite i silvergladebyn, Valedale och Firgrove och hittade en hjälm och en dressyrsadel. :3
 

Longering >:3

Kvällens 'ridpass' blev longering på fältet intill Marley's bondgård. Magic var på bushumör och väldigt pigg. :)
 
 
 
 
 
 
 

FUUUUUUUUUUU

Mitt i championatet stängdes SSO ner, först frös det helt och sedan kom den där 'error' upp :<
F*CK YOU DATOR!!! :C

Shopping i GÅD

Hellu! C: Ska nu shoppa lite i västkobbens fiskeby innan jag drar mig mot Moorland för att delta i MLC. Om jag köper något lägger jag upp bilder på det senare, ciao! :3

Min nya frisyr bleeeev...

...nummer 3! :D
När jag blev medlem som Miranda Moonbell var detta frisyren jag hade. :3 Favorit i repris kan man väl säga? :D

Hobbit?

Har precis insett att t.ex. frisörsalongerna är väääldigt stora, är det så att vi är hobbits eller dvärgar, eller är det så att arkitekterna som byggt husen gillar att bygga FÖR stort och FÖR högt? ._.'

OMG

KOM 3A!!! :O
Magic mår jättedåligt men kom ändå 3a, duktiga pojken!! :') <3

Friskt vågat hälften vunnet!

Haha, Magic mår jättedåligt (glömde ta hand om honom i fredags och var ju borta i lördags såå..) men jag tänker ändå försöka mig på MLC. c: Blir glad om vi placerar oss som en av de 10 första, haha. XD
Förlåt finhästen :c <3 x)

Frisyrbyte

Vill byta frisyr, frågan är bara vilken? :o
Min nuvarande
 
Frågan är bara vilken av dessa jag ska ha:
           1                         2                        3                          4                        5               
         6                           7                        8                         9                        10
Vilken tycker ni?

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 

Red and brown

Dagens outfit är i brunt och rött och funkar bra för alla tyoer av ridning! :)
Gjorde en liknande outfit förut, fast med blått.
Hjälm: Västkobbens fiskeby
Tröja: Valedale
Handskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Vingården
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Uppdrag
Sadel: Silvergladebyn (?)
Schabrak: Silvergladebyn
Benlindor: Västkobbens fiskeby

Tidsfördriv

Fördriver tiden med att göra lite blåa uppdrag och tjäna JS :3

LT Uppdatering

Ny outfit till våra Lifetime-medlemmar!

Hejsan alla Lifetime-medlemmar!
En ny cool Lifetime-outfit har kommit till era brevlådor på Jorvik!
För att få din outfit så måste du logga ut och logga in igen, från både hemsidan och spelet
Ny cool Lifetime-outfit!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MIRANDAS TANKAR: Jättekul att vi LT-medlemmar fick något nytt, det var ju ett tag sedan! :D Detta är då även den outfiten som auktionsvinnaren Xenia Luminescence (f.d Kelia Moonwater) fick. :) Grymt snygg tycker jag!

Lifetime kläder!! :D

Det jag fick i posten var de nya lifetime kläderna! :) Väldigt snygga tycker jag! Undra hur man ska matcha dem med utrustning till hästen?
 

? :O

Vad är nu detta? :O

Ursäkta!

Hejsan! Jag ber om ursäkt för att det inte kom några inlägg igår. Jag var borta hela lördagen och sov borta IRL, men nu är jag hemma igen! :)
Nu måste jag ta hand om stackars Magic, och sedan ska jag nog köpa något fint för veckopengen. C:

FLYYYG 8D

JAG SKA KÖPA VINGAR FÖR PENGARNA, OCH FLYGA UT ÖVER ÄNGARNA! >:D
Lol, kanske borde lägga alla mina star coins på ett par vingar istället? c;
 
Neh men skämt åsido, flög runt lite sådär halvrandom ovanför Silverglade idag. o.O
 

Vinter vs sommar?

Nu har vi ju fått uppleva både sommar och sol samt snö och is på Jorvik. Jag tycker att vintern var väldigt mysig och charmig fram tills nyår, sedan blev det lite tråkigt med mössor och tjocka tröjor.
Sommar/vår på Jorvik är min absoluta favoritårstid, särskillt i Silverglade! :) Everwindfälten är så härliga att galoppera på och man kan gå klädd i vad man vill utan att se skum ut. x)
 
Vilken årstid är eran favorit?
 
(Obs! Gammal bild från när jag hade blont hår! Saknar det lite..)
 
VS
 

Tidig morgon

Godmorgon! ^^
Uppdateringen kommer att vara något otroligt seg idag då jag nästan inte kommer hinna blogga, även MLC blir uteslutet för mig idag. :c Men här får ni se utsikt över Fort Pinta tidigt imorse, precis innan soluppgången.
Tycker det är så häftigt med alla ljusstrålar mitt i det mörka och så. :3

Första bronset! :D

20.00 loppet resulterade i en 3e plats, och vi vann vårt första brons någonsin! :D <3
 
 
Bronsrosetten ser dock bara ut som en mörkare version av guldrosetten, men ändå! :3

GULD! :'D <3

Magic vann nyss en guldmedalj till! :') <3
 

HAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHA är du sååå nervös inför MLC Magic? X'D
 

Labyrintkusten

När jag för första gången red genom labyrintkusten i GÅD tyckte jag att den var ascool, och jag var säker på att jag skulle rida där minst en gång om dagen. Numera ogillar jag den eftersom det tar sådan tid att rida igenom den.. Fast den är ju väldigt mysig och vacker ändå när man väl är där. :)
 

Kaninens namn blir...

...EMANON!!! :D
 
För er som inte fattar är 'Emanon' = 'NoName' (inget namn) baklänges! C: Haha, så kreativ jag är!

Hollow woods :3

Jag måste bara säga att jag älskar Hollow Woods. :'3 Tycker att det är så mysigt med den 'lummiga' stämningen, alla träd och silversong-floden som rinner precis brevid.
Så idag red jag ut med Magic på en ridtur och tog ett par bilder när vi hoppade. :D
 
 

Dagens friluftsoutfit

 
En blåbrun outfit för friluftsridning. C:
 
Ridhjälm: Fiskebyn
Tröja: Lifetime-present
Handskar: marley's
Ridbyxor: Vingården
Stövlar: Silverglade byn
 
Träns: Uppdrag
Sadel: Silvergladebyn (tror jag)
Schabrak: Fiskebyn
Benlindor: Fiskebyn

MLC :'D

Min superhäst har idag placerat sig på 4e och första plats i MLC! :'D
18.00 loppet kom vi 4a, är jättenöjd med tanke på konkurransen. :'3 Tror dock att vi hade fått rosett om vi inte fastnat i ett hinder i början.
20.00 loppet vann vi guld! :'D Ledde från start till mål utan några större misstag. :)
 
Duktig pålle!! :') <3
 

Firgroves deluxe-utrustning

Över lag tycker jag att Firgroves deluxe-grejor är ett av de snyggaste deluxesätten i hela Jorvik (hittills), stilrent men ändå tufft. Har själv hittills endast jackan och stövlarna, men vill köpa hela sättet i framtiden. ^.^
Firgroves deluxe outfit får totalt av mig: 7/10
 
 
 
 

Imorse...

...SÅ ÅT JAG CUPCAKES TILL FRUKOST! OMNOMNOM :3
 
Haha gömde mig ju uppe i bergen för att undkomma shopaholicen i mig, och tyckte att jag förtjänade en god och nyttig *hosthost* frukost, cupcakes och varm choklad! :3
Ska nu bege mig ned till Firgrove och ta en titt på den nya deluxe-utrustningen! ^^

Onsdagsuppdateringen!

Hejsan!
Denna veckas uppdatering innehåller bland annat ett spännande race!

Nytt Race:
- Will uppe vid väderkvarnen i Silverglade har dragit igång det gamla svåra racet runt väderkvarnen igen! Rid dit och prata med honom och se om du kan slå de gamla mästarna! För att få den bästa tiden kan du och din häst behöva ta en del risker...
Firgroves häftiga deluxe-utrustning!

Ny deluxe-utrustning till din häst:
- Nu har äntligen Firgroves deluxe-utrustning kommit till Jovik! Du hittar den i starshoppen i Firegrovebyn. Det har också kommit matchande benlindor till dekorationsshoppen i Silverglade!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MIRANDAS TANKAR: Well, helt ärligt en rätt tråkig uppdatering enligt mig. Visst, racet var ganska nice och utrustningen var rätt cool, men känner ändå inte att det är något som kan 'hålla medlemmarna underhållna' ända tills nästa onsdag, eller jag kanske har fel? :)

Gömmer mig!

Har nu gömt mig i Firgrove-bergen tills imorgon! :c
Varje gång jag rider förbi en affär blir jag suktad av alla dessa underbara kläder och utrustning, och har redan slösat bort ca 300 SC på bara typ 2 dagar! T__T Hade 608 SC från början, så nu är jag nere på hälften. :c
Om hästfunktionen kommer imorgon är jag körd, för är säker på att hästarna kommer kosta minst 500 SC. Dock är jag rätt säker på att den funktionen inte kommer, men ändå..
 
Mitt, SuperAwesomeWinnerMagic's, och min kanin NO NAME's (lol, help?) nya hem tills imorgon.
 
Har iaf fin utsikt :3

Chillax C:

Varvar nu ned genom en lugn skrittur längst Moorlands södra strand. C: Dagen har varit lyckad, med 2 guld i MLC, en mysig eftermiddag med klubben och många nya vänner. :)
 

OMGASDJKFAHPAWIJDIPAAAAA!!!!

2 GULD IDAG!!! :''D Älskade, underbara Magic du ska få så många äpplen du vill!! <3
 
 
 
 
 

DUKTIGA MAGIC!

Duktiga Magic vann ett förstapris i MLC! :'D Duktiga pojken! <3
 

Folkmassa

Haha, är alltid så mycket folk i Moorland vid den här tiden. c;

Jogging & picnic med Silver Ponies :D

Kl 16 träffade jag alla söta silverponnier i SGB och först blev alla livrädda för mig, för jag var tydligen ett spöke, haha! xD
(bild lånad av Amanda Lightfield på www.snowgaze.blogg.se)
 
 
Sedan stack vi mot Norra länken :D
 
När vi kommit till norra länken svängde vi av mot galoppbanan (SOM ALDRIG BLIR KLAR!! :C) för att sedan leta efter picnicplats. Jag virrade bort mig från gruppen bland alla G.E.D's oljeborrar. T__T
 
Fast sedan hittade jag de andra vid VG igen! :D
 
Vi packade upp picnicen och hade mysigt :3
 
 
Efter det körde vi en av SSO's officiella sporter; Kullåkning utan häst! :3
 
 
Sedan drog vi tillbaka till galoppbanan och körde springtävling (fortfarande utan häst) Cx
Fast påväg dit dog Tuva och blev ett spöke! O.o D':
Hon försökte skrämma oss.. C:
Sedan tävlade vi, och jag vann i min grupp, yay :D
 
 
Tydligen transporteras hästarna automatiskt dit när man startar en tävling, så var nära på att springa in i Magic's tjocka rumpa :'c XD
Såg så kul ut när alla hästarna stod där i ett exakt lika rakt led C'x
 
Tack för en underbar eftermiddag alla klubbisar! :''3 <3

Dressyroutfit

Tänkte ta och visa en av mina favoritoutfits, som även finns med på en av de små bilderna i headern.
 
Många väljer svart när de ska rida ett dressyrprogram, själv kör jag på blått! Tycker att det är en mindre stel färg som ändå behåller sitt klassiska ändamål i dressyren. :)
 
Hatt: Västkobbens fiskeby
Ridjacka: Västkobbens fiskeby
Handskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Fort Pinta
Ridstövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Marley's
Sadel: Firgrove
Schabrak: Minns inte.. Moorland eller Fort Pinta tror jag?
Benlindor: Fort Pinta

Sur på Magic.. -.-

Har jag nämnt att Magic blir väldigt nervös runt bilar och vissa andra monster-fordon? Han blev som 1 åring påkörd av en bil (inget allvarligt dock), och efter det hade han länge någon form av fobi för alla stora fordon utom typ båtar och vagnar. Han har blivit mycket bättre sedan dess och nu för tiden blir han visserligen nervös runt bilar och så, men han kan gå förbi/fram till dem.
 
MEN IDAG så bestämde sig min magiska flodhäst för att bilen och transporten vid Steve's var livsfarliga. Jag hade tänkt rida ett dressyrpass på ridbanan och det gick jättebra först, men helt plötsligt sätter sig Magic på bakhasorna och bara stirrar på bilen. Smäller till honom lite lätt med handen på baken och då flippar han ur helt och börjar stegra och hålla på, vilket i sin tur resulterar i att jag ramlar av.
Sedan sprang han runt som en galning i paddocken innan han stannade i mitten och gnäggade, TOKHÄST! -.-
 
 
 
 

Jag är en shopaholic...

...för jag bara slösar pengar på onödiga grejor. x)
Haha nah, men red runt lite och kollade på kläder och utrustning i västkobbens fiskeby och köpte de röda seglarbyxorna. Har länge funderat på att köpa dem men det har aldrig blivit av, så nu köpte jag dem på impuls. :3
Har dock ingen aning om vad jag ska ha till dem.. o.o cx

Gyllenåsarnas dal championat?

Ja, det är väldigt uppenbart att det blir ett championat även i GÅD, frågan är väl bara när? Eftersom man måste vara star rider och minst i level 12 för att delta antar jag att det kommer att vara en svårare bana än den i Moorland, vinsterna kanske blir större också? T.ex. 50 JS istället för 25 JS som tröstpris? Och rosetterna, hur kommer de att se ut? Antingen ser de väl likadana ut eller så kommer de väl vara typ orange-röd-gula (typisk GÅD-färg). ;)
Vad tror ni?

Blåa :)

Då var jag klar med blåa uppdragen. ^^
 
 
 
 
Funderar på att hänga med Silver Ponies och jogga ikväll, vi får se om jag hinner. :)

God förmiddag :)

Magic har nyss fått lunch och vi ska strax rida iväg och göra alla blåa uppdrag. :)

Svansrosett

Har nu köpt en svart svansrosett för att komplettera min nya outfit, passar superbra på Magic! :D

Jag är så normal...


Dagens terränghoppning :)

God kväll! :D Här är bilderna från terränghoppningen med Silver Ponies. :)
 
Vi var 3 elever (jag, Tuva Skyfall & Ellie Northfall) och en instruktör (Daisy Sunrock). Först värmde vi upp i skritt, trav och kort galopp.
 
 
Daisy och Diamond :)
 
Tuva och Dancer ^^
 
 
Ellie och Ash :3
 
 
Sedan hoppade vi över 'halmbron', eller vad man ska kalla det, som uppvärmning.
 
 
 
 
 
Gav oss sedan ut i spåret runt vd-sjön :3
 
 

YES!! :D

KOM 2A I MLC! :D
 
Lily Rainstorm kom 3a, och vinnaren blev Ruth Shortwood :D
 
 
 

TAGGAAAA!! :D


Terräng-lektion :D

Tjo! Ska strax ha ridlektion uppe vid Valedale-sjön med Silver Ponies, Daisy Sunrock ska vara instruktör. :3
Taggad häst! :D

Hjälper Daisy :3

Rider runt och hjälper min nya vän Daisy med uppdrag! :D Mississippi Jones skattjakt, ni vet.
 
 
 
 
 
 
 

KÄÄR <3

Är kär i denna outfit!! :'3 <3
 
Keps: Valedale
Tröja: Moorland
Handskar: Start/nybörjarhandskarna
Byxor: Silvergladebyn
Skor: Fort Pinta
 
Träns: Firegrove
Schabrak: Stall Gyllenbladen
Sadel: Firgrove
Benlindor: Västkobbens fiskeby
Sadelväska: Fort Pinta

Jag har blivit medlem i...

SILVER PONIES!!! :D
 
Verkar vara en helmysig och rolig klubb med supersnälla medlemmar, så nu är jag inte klubblös längre! :D

New-in!

Hellu! C: Har idag köpt en del grejor då jag köpte 400 star coins nu i helgen! :3
 
En tröja som kom ganska nyligen :3
 
Det nya vita tränset.
 
Den matchande, vita dressyrsadeln :D
 
Och sist men inte minst den nya kaninen! :D Gillar inte husdjuren egentligen, men denna var faktiskt otroligt söt! Namnförslag någon? :)

Nya utrustningen :)

Hejhej! :D Jag vet att jag varit lite seg med att blogga, men har varit så upptagen IRL att det helt enkelt inte blivit av.
Här är iaf den nya utrustningen som kom till Valedale i onsdags (bättre sent än aldrig ;D).
Sadeln, tränset och schabraket finns i starshoppen i Valedale, benlindorna finns i dekorationsshoppen i SGB (Silvergladebyn). :3

Western outfit

Dagens outfit är för westernridning, främst i färgerna brunt och blått. :)
 
Westernhatt: Marley's
Ridkappa/jacka: Silvergladebyn
Handskar: Firgrove
Ridbyxor: Västkobbens fiskeby
Ridstövlar: Marley's
 
Träns: Uppdrag
Sadel: Moorland
Schabrak: Västkobbens fiskeby
Benlindor: Fort Pinta (?)

RSS 2.0