Dagens terrängoutfit


13,000 LIKES!

Starstable Online har nu 13,000 likes på deras facebooksida! Spelet har ökat enormt i popularitet de senaste månaderna, superkul! :D

GÅC 20.00 (och MLC..)

Kom 1a i GÅC, men missade 3 kontroller i MLC, så hamnade typ sist... :c x)

GÅC & MLC 18.00


Gårdagens stafett

Fick inga bilder för jag var så sjukt nervös igår. :o Först skulle jag och Elaine rida tillsammans eftersom hennes internet laggade, men sedan några minuter innan start så fick tydligen bara en person tävla? o.o Eftersom man inte ville riskera att Elaine skulle lagga så fick jag rida istället, failade lite men annars gick det bra. :) Pratade med Anna på skype så hon visste när jag kom och när hon skulle rida iväg. :D
För övrigt kom vi 3a! :D Alla var jätteduktiga! :3 <3

Ovan

Känner mig extremt ovan i mitt nya hår, men får ju inte byta förens hästfunktionen kommer (min och Mandas deal)... Så det är väl bara att le och vara glad. x)

GLAD PÅSK :D

Glad påsk förresten!! :D Hoppas ni får en massa godis och era hästar en massa äpplen!! :3 <3

NYTT HÅR :3

Jag och Manda bytte till blonda uppsatta håret från GÅD idag. :3

Yeah..

.. ska låta bilden tala för sig själv. Jag var INTE nöjd efter FGC..

Stafetträning :3

Jag har nu blivit eventuell reserv för Elaine på lördag. :3 Hennes internet hackar och man kan typ inte alltid se henne (eller tvärt om), så jag ska eventuellt hoppa in för henne på lördag eller rida bakom henne eller så :)

Dressyrlektion för Anna :3

Idag hade vi i Frost Rainbows dressyrlektion för Anna. :D Gick jättebra, fast jag och Elaine var tvungna att avbryta för att träna stafett, ni får mer info om det snart. :D

Dagens svartrosa outfit :3


Frost Rainbows 'dressyrtävling'

Dressyren blev tyvärr inställd p.g.a att domarens (elaine Riverforce) internet inte funkade helt, så hon kunde inte se när vi rörde oss. :/ Så hon valde att ha utställning istället. :D Man skulle ha dressyroutfit :3
Jag placerade mig inte, men Anna vann och Rose kom 3a(Lisa också, glömde henne, sorry :$ <3)! :D Grattis tjejer!! <3

Mlc 18.00


Svar på grafikproblemet!!

Har ÄNTLIGEN fått svar på varför grafikproblemet uppstått, här har ni svaret:
 
Hejsan!

Anledningen till att vissa spelare upplevt grafiken som annorlunda är att vi gjorde en ändring för att spelet ska flyta på bättre på datorer som inte har den högsta kapaciteten, dock kommer detta snart att vara valfritt, vilket alltså betyder att man kan stänga av den inställningen, och då kommer allt se ut som vanligt igen!

Vänliga hälsningar
Lisa, Star Stable support

Billys blomsterträdgård!

Tycker att det är helt underbart att de äntligen tagit nytta av utsiktsstupets tomhet och byggt både en paddock och (snart) en blomsterträdgård! :D För det känns rätt uppenbart att det är här blomsterträdgården kommer att vara. c;
Jag hoppas på att det blir grönt och somrigt med blommor och buskar, samt gärna ett vattendrag (dam, bäck, liten sjö som man kan bada i) eller en fontän eller så. :D

En kränkande funktion?

För ett tag sedan så var det en het diskussion i chatten om fiskefunktionen. En av medlemmarna hävdade att hon var vegan (inte äter någonting som haft med djur att göra) och ansåg det som upprörande och en djup kränkning att man var tvungen att fiska i spelet (det kommer ju upp som ett gult uppdrag först) för att kunna 'gå vidare'.
Vegetarism och veganism är rätt känsliga ämnen i allmänhet, och två enspåriga motparter hamnar lätt i konflikt.
Min åsikt är att fisket är en positiv funktion i spelet. Det ger lite omväxling till alla hästar och mysterier, och dessutom får man bra betalt. C: Och det ÄR ju faktiskt ett SPEL. Fiskarna lever inte, de känner inget i spelet. Om man är extremt emot det kanske man kan göra endast de gula fiskeuppdragen och sedan strunta i att fortsätta fiska?
 
Vad anser ni om detta? Tycker ni att funktionen är upprörande och / eller kränkande? Varför / varför inte?
 


Taggad!

Är sjukt taggad inför dressyren imorgon! :D Har tränat superhårt på mitt program, så det är bara att hålla tummarna för att det ska gå bra! c;

Påskoutfit!

Såhär ser min påskoutfit ut! :D

Fråga om äggen :)

Svar: Påskäggen göms av olika personer på jorvik. :) T.ex. om du rider till Felix i Silvergladebyn (där man börjar) så kommer du att få leta efter 5 stycken påskägg i byn. När du är klar med det finns det flera olika personer i Jorvik som har flera påskägg du kan leta efter. Det finns 3 gula prickar (om jag minns rätt) på kartan med personer som har ägg, men förutom dem så finns det även personer i GÅD och övriga Silverglade som du kan få lleta påskägg åt. T.ex. när du letar åt vakten i Fort Pinta så ska du alltså leta i Fort pinta.  När du hittat 5 påskägg åt en viss person så får du en belöning, allt från mat och pengar till utrustning. Det finns alltså personer med ägg som inte satts ut på kartan. :)
Efter helgen kommer jag att skriva en lista på vilka som har ägg för dem som inte hittat alla! :D

Ändrade championattider

Det verkar som att de ämdrat tiderna för championaten eller något? De startar iaf inte  20.00 längre..

Dagens besvikelse

Det har gått över 1 vecka nu sedan det så kallade 'grafikproblemet' kom, och det har fortfarande inte blivit åtgärdat. :c Vi har inte fått någon som helst info om det, och när man frågar en GM så säger de bara 'Ingenting är fel'.
Jag har även mailat in till SSO, men har inte fått något svar. Jag kan förstå om det skulle vara ett problem som är svårt att fixa och tar sin tid, men då kan de väl iaf säga det?
Och nej, det är inte bara jag som har detta problemet! Här är en bild jag tog som visar t.ex. Magic före och efter grafikproblemet. :C Kolla noga hans ögon och nos!
 
                           EFTER                                                            FÖRE
 
Har för övrigt skickat in detta mail till supporten idag:

Hejsan! Jag mailade in till er för 1 vecka sedan, men har inte fått något svar.
Ni är förhoppningsvis medvetna om grafikproblemen som jag, och många andra, har. Det är t.ex. att utrustningen och kläderna blir suddiga och pixliga, och att hästarna ser mycket konstiga ut, speciellt runt nos och ögon.
Ingen har fått någon som helst info om detta, men vi skulle vara tacksamma om ni iaf kunde skriva i nyheterna t.ex. "Vi är medvetna om grafikproblemet och jobbar på det!" eller så. Väldigt jobbigt att inte kunna veta varken vad det beror på eller om det kommer att åtgärdas. :C
För övrigt är Star Stable ett awesome spel, och tycker att ni som arbetar med det är jätteduktiga! :D
/Miranda Moonbell (Elin)


Påskutrustningen!

OBS! OM NI INTE VILL SPOILA PÅSKÄGGENS INNEHÅLL SÅ KOLLA INTE DETTA INLÄGGET! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade nu alla (tror jag?) påskägg, tänker dock inte säga vart alla är eller så förens helgen är över, ni får leta lite själva. ;)
Förutom detta fick jag 2 äpplen, 2 hötovor och en klementin (även om Magic inte gillar dem)! :D

De nya tränsen!

Jättebesviken över att vi inte fick något svart westernträns, men brun och vit har vi iaf äntöigen fått!
De två översta finns att köpa i Fiskebyn, de andra i Vingårdens hästutrustnings-affär!'

Firgrove championatet!

Det första jag vill säga är: SJUKT SVÅRT!
Det andra jag vill säga är: Besviken på rosetterna, ser ju typ likadana ut som dem i MLC. :C
Det tredje jag vill säga är: Inget, visar hellre lite bilder. 8D

RELEASEDATUM FÖR HÄSTFUNKTIONEN!!!!!! (Och onsdagsuppdatering.. :3)

Hejsan allihopa och glad påsk på er!
Först och främst så vill vi tacka er för alla mail med t-shirt designs vi har fått! Ni är väldigt duktiga och ni har inte gjort det lätt för oss att välja ut de tre vinnarna. Vi kommer att meddela om vinnarna i nästa veckas onsdagsuppdatering!

Nya uppdrag:
- Att samla påskägg är en Jorvikisk tradition. Börja med att prata med Felix i Silvergladebyn. Uppdragen är gömda så för att hitta alla måste du utforska vår kära ö!
Hitta alla påskägg!

Nytt championat:
- Det här nya championatet i Firgrove är förmodligen det svåraste och det roligaste championatet på Jorvik hittills!
Nytt championat i Firgrove!

Nya träns:
- Nya träns har kommit till Silvergladebyn och till Västkobbens Fiskeby!

Vi kan meddela er att den efterlängtade hästfunktionen kommer någon gång i April! Vi kommer komma med mer information snart så håll ett öga på nyheterna framöver!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MIRANDAS TANKAR: OMGOMGOMGOMG!!!!! HÄSTARNA KOMMER I APRIL!!!! :''''''D Jättekul med äggjakt, och spännande med ett nytt championat! :3 Hoppas det är westernträns!! ÅÅÅÅÅH AWESOME UPPDATERING!!!!

En av mina favoritplatser :)

Jag älskar att rida ned till Southsilvervattnet, det är så himla mysigt där! Perfekt för att låta hästen svalka hovarna eller för en galopp uppför en sandbacke, eller varför inte utforska smugglarstället? c;

Dagens outfit

Busade runt med Magic och passade på att fota några dagens outfit bilder. :) Han är pigg och glad idag pojken min! :D
Outfiten är för övrigt inspirerad av STARSHINE LEGACY! :D

Bergsklättring :3

Tog mig upp på det där stora berget mellan SGB, ML och FP! :D Tog ett tag, men kom äntligen upp. C:

MLC 20.00


Starshine Legacy tidning!

I dessa två tidningar finns berättelsen som ägde rum innan SSO berättelsen började. Den handlar om Lisa, Linda, Anne och Alex och deras hästar, och hur de blev soulriders (ödesryttare). Denna berättelse finns även i spelversion (Starshine Legacy 1, 2, 3 & 4).
Det finns endast 2 tidningar, de handlar om spelets 1a episod, alltså huvudsakligen om Lisa och hennes häst Starshine. Berättelsen är berättad i serieformat.
Vi har redan träffat på Alex och Linda, och de är med på några av bilderna under. Det finns även en massa info om Jorvik och dess djur, människor och mysterier. :)

MLC 18.00

Kom in exakt efter ettan, och tyckte att det gick lite småsegt genom loppet, kom sedan på att jag hade fel ridstövlar på mig.. facepalm* x)

Skapa-karaktär-fail 8D

Ni vet innan man börjar spela, där man skapar sin karaktär? På den sidan ser det ganska fail ut, för hästens tyglar ligger typ jättekonstigt, till och med när man skapar ryttaren. XD

Shopping!

Har shoppat ett par stövlar och en skjorta, rosa tema denna gång! c;
Ja, jag vet att jag shoppar mycket, men det är bara för JS. :3

Ny bild på SSO tidslinje!

Denna påskbild har nu SSO lagt upp på sin fb-sida! :) Är helt säker på att vi kommer att få påskuppdrag och påsksaker på uppdateringen, förhoppningsvis PÅSKÄGGSJAKT! :D

Dressyrträning

Tränar just nu på mitt dressyrprogram till Frost Rainbows dressyrtävling. :)
 

Dagens dressyroutfit

Tror inte att jag sett en enda människa som använt den bruna jackan till något annat än western, men jag kom på att man kan använda den som dressyrkappa! :D
Denna eller min blåa dressyroutfit ska jag använda på fredag (dressyrtävlingen med Frost Rainbows). :3

Duktigheten håller i sig..

Idag har jag gjort ALLA blåa uppdrag, ALLA sysslor och ALLA tävlingar (förutom äppelgrejen, för den hatar jag..). 8D Tjänat typ 2500 JS! :3

Stafetträning

Hola! c: Hängde med Frost Rainbow's stafettlag ut och tränade inför den uppkommande stafetten. Jag själv ska inte vara med, men det var ändå kul att hänga med. :D

Två nya bilder på oöppnade Jorvik!

Holly Bluestar fotade dessa två bilder på den oöppnade Jorvik-delen! Har fixat bilderna så att de blev lite tydligare i photoshop. :) Det ni ser till höger på andra sidan vattnet är Moorland!
Jag tycker att det ser helt awesome ut!! :D

Jorvikstallet!

För er som inte vet så är det såhär Jorviks stall såg ut i SS1 & SSL (lite annorlunda i omgivningen och så bara).
Och jag är 100 % säker på att det är ungefär såhär Jorviks stall kommer att se ut i SSO när den delen öppnar! :D
 

MLC 18.00


Dagens outfit, ljuslila & svart


Fler konspiracionsteorier om hästfunktionen..

Haha det märks att jag är taggad eftersom jag skriver så många 'funderings-inlägg' om hästfunktionen. x)
Men har ni tänkt på att vi har haft många dubbel-starcoins-helger den senaste tiden? Undrar om det är för att vi ska ha chans att köpa upp oss ordentligt innan hästfunktionen? c;
Hoppas!!

Vilken färg?

Vilken färg på flätor tycker ni att jag ska skaffa sedan? :3
ME NEEDS HELP! C:

Impulsshopping c:

Köpte lite fina grejor idag c: Impulsköp typ, men ändå. :)

Frisyrjakt :3

Har varit på frisyrjakt med några vänner, vi letade frisyrer. :3 Jag har fastnat för flätor, och nästa gång jag byter hår kommer jag nog satsa på det. 8D
Siri bytte till det FULASTE SMINKET PÅ HELA SSO OCH SKAPADE EN NY FULTREND I FROST RAINBOWS :< Men jag kommer aldrig byta mitt smink C:
Sedan hade folk 'Fulaste sminket tävling'.. Cx

Återigen klubbmedlem :)

Har nu anslutit mig till Frost Rainbows! :)

MLC

18.00 och 20.00 resultaten c:

ME WANT

Åååh vill ha denna enhörnings-tröjan! Superawesome ju!! :c Överväger att köpa, jag har ju varit duktig och arbetat idag.. :3

Duktig Mirre c:

Idag har jag varit produktiv och gjort alla blåa uppdrag! C: Visst är jag duktig? 8D

Annas nya frisyr

Fick idag ett panikmeddelande från Anna, hon hade nämnligen bytt hår. c: HON ÄLSKAR SITT NYA HÅR!
 

Ny tröja c:

Efter denna veckas husdjursuppdrag i FP fick man den här tröjan. C: Jag gillar den faktiskt, tycker att den var cool! Kommer säkert kunna hitta på någon outfit med den.. NÄR GRAFIKEN FIXAR SIG. :<

Visste ni att...

...igår så spelade min pojkvän starstable? xD Jag loggade in en snabbis för att mata Magic, och han blev nyfiken, så han gjorde klart ca hälften av alla blåa tävlingar åt mig. :D Han kom t.om. bland de 20 bästa på många banor! Jag borde ha filmat det, men kan göra det någon annan gång istället. c; När jag berättade om championaten sa han att han ville prova att tävla i ett, och vad tycker ni?
Ska jag låta honom köra ett championat åt mig? Och i så fall vilket? XD

Tillbaka och taggad! :D

Le me iz back! C;
Haha, och det första jag gjorde när jag kom hem var att köpa 500 (1000) Star Coins eftersom det är dubbla SC helg! :D Har haft en jättemysig helg tillsammans med vännerna och killen, och det var därför jag inte bloggade. :)
Loggade in på mitt konto nu och såg att grafikproblemet fortfarande inte är fixat. Jättejobbigt och tråkigt tycker jag. :(
Taggad inför hästfunktionen ekonomiskt är jag iaf. c;

About le update!

Kommer vara borta i helgen (igen..) så det blir inget bloggande tyvärr. :/  Men snart är det lov och då blir det mycket bloggning! :D

Invadering av frisörsalonger

Har invaderat frisörsalongerna i SGB idag. :) Alla frisörer är ju typ dvärgar.. o.o

On the TAK :3

Spatserar runt på stalltaket hos Marley och spionerar på folk nedanför. c':

Dagens outfit

Beroende på utrustningen som kommer i framtiden så kommer denna outfiten högst troligen förändras något! c:
 

Nyinköpt :)


Mina önskefunktioner

Tänkte skriva upp en liten lista på de funktionerna som jag önskar fanns i spelet. :D
 
1. Kunna leda hästen i grimma och grimskaft.
Man ska kunna sätta på grimmorna som man sätter på ett träns, och de ska finnas i olika färger i affärerna på Jorvik.
 
2. Hästen ska röra på sig.
Förut rörde sig SSO hästen på sig när den stod stilla, tyvärr gör den inte det längre..
 
3. Frisörsalong till hästar!
Precis som det låter, man ska kunna ändra manen (och kanske svansen) på sin häst till t.ex. stubbman, lång man, knoppar, etc. På svansen kanske man kan ha fiskbensfläta, osv.
 
4. Rida andras hästar.
Att man ska kunna byta häst med en viss spelare (om båda går med på det förstås). Om man vill ha tillbaka sin häst eller så kan man klicka på en knapp eller något.
 
5. Skötare.
Jag tycker att man borde kunna sköta andras hästar och få lön (om man kommit överens om det) i JS. :D Ni vet de där dagarna man har för mycket att göra IRL och inte hinner logga in, men inte vill att ens häst ska ha en gul smiley? Då hade det varit perfekt med en skötare!
 
6. Detaljer
Att man ska kunna ha dekorationer/detaljer till ryttaren också! Typ som halsband, glasögon, piercings, armband, osv.

Ännu en hint om hästfunktionen?

Igår (onsdags) var 2 gamemasters inne, och medlemmar tjatade (som vanligt) om när hästfunktionen skulle komma osv. En gång svarade en av dem (tror att det var Heather, kan ha varit Elise också) att man skulle hålla koll på nyheterna, betyder det att de kommer lägga upp mer info om hästfunktionen snart och kanske till och med ge oss ett releasedatum? :D
Hoppas det!

Nytt championat :D

I Valedale har en ny championatplats kommit. :3

Oooooooch...

...det hjälpte inte att ominstallera. -.- Hästen, utrustningen samt massa annat är pixligt och failat i SSO för mig och flera andra, och jag är riktigt trött på detta. SSO fixade problemet vissa hade med att de inte såg andra, men vi som har grafikfel skiter de i? -.-
ARG OCH IRRITERAD ÄR JAG.

Ominstallation

Provar att ominstallera SSO, om inte det fixar grafiken vet jag inte vad jag ska göra.. ;__;

FB meddelande från SSO

Som ni ser har jag kommenterat också. ^^
Det står:
Hej alla!
Vi blev tvungna att ta ned servrarna ett tag eftersom vissa spelare har varit osynliga och inte kunnat se andra spelare. Vi jobbar så fort vi kan med detta!
Hälsningar, Star Stable Teamet.
 
Min kommentar: Tänker ni göra något åt grafikproblemen som vissa av oss har också?

MEEEEEEEEN

Och som om det inte räckte med MLC failen, att Magic blivit jätteful pga. något grafikfel och att jag är på allmänt dåligt humör av allt detta så står nu baronessans 3 hästar inne i mitt privata stall. -.- ASSÅ APRWEFPWEHFPHWFGIPSEPJRGPEHGRNSRNGPRJÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-.-

ASSÅ VAD ÄR DET FÖR FEL NU DÅ???!!
MLC fuckade ur totalt, det STARTADE INTE ENS. Ush, den här uppdateringen är en av de värsta ever. -.-

Nytt för MLC igen

Man kan inte längre vinna rosetter, istället vinner man JS. Både bra och dåligt tycker jag. Jag har ju redan MLC rosetter, men de som inte har blir nog besvikna. :/

Resterande tid

Nu står det hur lång tid det är kvar till nästa MLC, tror att nedräkningen börjar när det är 30 min kvar :)

Nya husdjuren

Finns såklart i Pet Shop Girls i FP :)

RUBRIK

Fotade denna vackra bild med James kamera imorse innan Magic blev så ful. :''C

Nytt för MLC

Som ni vet har MLC kommit tillbaka, dock verkar de ha ändrat utséendet och så lite. :)

Nya sadelväskorna

Ingen som jag ska ha tror jag, men här är de. :)

VAD HAR HÄNT??!!

VAD SJUTTON HAR HÄNT MED MAGICS ANSIKTE/ÖGON??? Jämför bilderna, den till vänster är hur det ser ut nu och den till höger är förut. -.-

Ny icon!

Jag har google chrome, och om jag öppnar en ny flik så kommer det upp en sso icon. Denna har de nu ändrat så att den ser ut såhär:
Sjukt söt häst ju! :D Hoppas det kommer att komma svartskäckar i framtiden! :3

Onsdagsuppdateringen

Hej!
Husdjuren i Fort Pinta har sprungit bort i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- Husdjuren har sprungit bort! Prata med säkerhetsvakten som står utanför Café Pinta och se om du kan hjälpa till och hitta dom!
Kan du hitta alla husdjur?

Nya husdjur:
- En söt katt, en modig hund och en smart kanin har kommit till husdjursbutiken Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Nya sadelväskor:
- Nya sadelväskor i olika färger finns nu att köpa i butiken utanför Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Championatet i Moorland:
- Championatet i Moorland är igång igen! Vi öppnar Championatet för att se om det fungerar bättre denna gång!

Stäng av användargränssnittet:
- Det är så många som tar screenshots och filmar i spelet och nu har vi lagt till en funktion som ger er valet att dölja användargränssnittet (kartan, namn, XP-stapeln)! Klicka på telefonen i menyn längst ner till höger, och välj alternativ för att dölja! 

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MIRANDAS TANKAR: ZZZZzzzzZZZZzzznark. Tråkig uppdatering. :C Det är väl Mr Kembell som snott djuren eller så. Inte alls något som föll mig i smaken, lite bra att man kan ta bort användargränssnittet dock.

Varje onsdag..


Ny frisörsalong

Jag lekte golvninja i den nya frisörsalongen i Firgrove. :3 Den heter 'Grandma's glamour'. Det kommer troligtvis komma nya frisyrer också (kolla tavlorna i salongen).

Men Magic då :c

Magic och jag stod uppe på ett block vid norra länken och sedan råkade jag ramla ned, nu vet jag inte hur jag ska ta mig upp, så får väl ringa hem. :c

Norra Länkens Dal

Red till Norra Länkens Dal idag med Anna. :D Tycker att det är en av de mysigaste platserna på Jorvik, dels för att det är så tyst och lugnt och praktiskt taget aldrig någon där. :3

Nytt inför hästfunktionen?

Dessa filer finns nu i SSO's datamapp:
 
Horse_Holsteiner
Horse_Gelderlander
Horse_ShagyaArabian
Horse_UkrainianRidingHorse
HorseBodyVariations
HorseHair
HorseHairVariations
 
Betyder det att vi kommer kunna ändra raser och man (och kanske svans) på hästarna? :D Hoppas det!

Äpple VS Hö

Magic's favoritmat är äpplen. Hö duger, men mandariner gillar han inte alls då han tycker att de är för slafsiga och skumma. Jaja, orange är ändå inte hans färg..
Mitt dilemma är att äpplena är dubbelt så dyra som höet, och jag är ju en snåljåp.. x) Så när det är dags att köpa nytt hö så försöker magic få mig att köpa äpplen istället, och det är bara om jag hotar att köpa mandariner som han slutar och låter mig handla i lugn och ro. c: Ibland köper jag äpplen dock, t.ex. om Magic vunnit ett championat eller så. :D
Vad föredrar din häst att äta?


Svartvit tävlingsoutfit

Klassisk tävlingsoutfit för hoppning och dressyr. :)

Arg hezt

Ehehe, har ju inte varit inloggad på 2 dagar, så Magic har fått svälta och vara smutsig. Men det ska vi ändra på! Kan dock inte gå till veterinären eftersom jag sparar SC, och 100 SC känns det ju faktiskt inte helt värt?
Även bloggen har stått stilla, men det är för att jag ej varit hemma. Får börja fixa tidsinställda inlägg eller så när jag åker bort. c;

Sitter fast

Sitter fast i ett staket vid Steve's, undra hur jag ska ta mig loss?

Yay! :D

Har inte kört GÅC på typ en vecka eller något, men bestämde mig för att vara med idag och vann guld! :D

Då var man singel..

Anna upplöste idag Frost Owls. Det var en fantastisk klubb, trots att vi hade den så kort tid. :) Varken Anna eller jag har tid eller lust att ha en klubb, då vi båda går i skolan och har mycket annat att göra.
De frostugglor som var online samlades först på VG där vi tog ett gruppfoto, därefter så upplöstes klubben. Efter det bjöd jag på picnic. :)
Så nu är man 'singel' då, bye Frost Owls. <3

LT-outfit :)

Jag vet att jag redan lagt upp en outfit idag, men vill ändå visa hur jag valde att matcha den nya LT-westernoutfiten! :) Det fanns ingen (enligt mig) snygg sadel som passade, så jag valde att köra barbacka. c:

Grönsvart outfit


Godnatt!

Denna tråkiga (för er läsare) dag avslutas för min del på café pinta, här får ni en bild när jag svänger loss.

2 westernbilder

Tänkte lägga upp någon av dessa på SSO's facebooksida,vet inte vilken än. c:
Den första är tagen uppe i bergen under en av mina ritter idag, och den andra på stranden i GÅD när jag samlade skräp. :)

Like a cowgirl! C:

Synd att det inte var en ko istället, det hade varit riktig western! c;

Fail 8D

När jag red till FP stod en person stilla och svävade i luften. C:

LT-westernkläder! :D

Kolla vad vi LT-medlemmar fick av SSO! :D Snygga, undrar hur man ska matcha dessa? c;

Dålig uppdatering

Hej! Jag vet att uppdateringen varit seg de senaste dagarna, men jag har mycket att tänka på IRL och har ganska dålig inspiration till blogginlägg. Men ska försöka uppdatera så mycket jag kan ikväll! :)

Dagens inköp :)

Gick sammanlagt på ca 6000 JS. :)
 

The return of the vida byxor!

Som ni vet ska sso ha 'Western-fredag' denna fredag, och jag valde att ha min rosasvarta westernoutfit. :3 Dock blev jag sugen på att köpa ett par westernboots, och när jag väl gjort det så tyckte jag inte att mina knälånga svarta jeans längre passade, så jag tänkte köpa ett par svarta chaps. Men innan kollade jag igenom min garderob och hittade mina svarta, vida jeans som man fick i ett uppdrag för längesedan, och insåg att dessa ser nästan exakt ut som de svarta chapsen, och enligt mig passar de lite bättre till och med. :) Så jag körde ekonomiskt och valde att ha dem istället! :3

T-shirt tävlingen! :)

Har nu skickat in mitt bidrag, tänker dock inte lägga upp det på bloggen innan tävlingen är avgjort, ifall någon skulle kopiera. Men jag visar så fort tävlingen är avgjord! :D

Nya westernbootsen :)

Mörkbruna: 21 SC / 1920 JS
Rosa: 63 SC / 6270 JS
Mellan/ljusbruna: 77 SC / 7500 JS
Röda: 25 SC / 2520 JS
Svarta: 31 SC / 2970 JS
Vita: 86 SC / 8520 JS
Blåa: 38 SC / 3950 JS
 
Jag vill ha de bruna, svarta, vita och röda :D


Onsdagsuppdateringen!

Hej allihopa!
Denna vecka har vi satt igång en rolig tävling!

Cowboystövlar:
- Nya coola cowboystövlar finns att köpa i Moorland, Silvergladebyn, Silverglades hästsportcenter, Valedale, Firgrove, Fort Pinta, och Västkobbens fiskeby!
Supersnygga cowboystövlar!

T-shirt tävling:
- Denna vecka startar vi en rolig tävling, design din egen t-shirt! Spara bilden nedanför på din dator, designa din t-shirt, och skicka den till oss! Vi kommer välja ut 3 stycken vinnare som kommer få sin alldeles egen t-shirt i spelet!

Följ dessa instruktioner:
1. Högerklicka på bilden nedanför och spara den på din dator.
2. Öppna bilden i Paint, Photoshop eller annat bildredigeringsprogram.
3. Designa din t-shirt!
4. Skicka din design till oss på contest@starstable.com
EXEMPEL:
Kom ihåg att hålla din design ren, för många små detaljer inte kommer se bra ut i spelet!

Tävlingen slutar om två veckor på Onsdagen den 27 Mars!

PS. På fredag har vi cowboy-fredag! Ta på dig din bästa cowboy-outfit, tävla i pole bending-tävlingar, ta skärmdumpar och ladda upp dom på vår Facebook sida! Våra Lifetime-medlemmar kommer också få en liten överraskning! DS.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MIRANDAS TANKAR: Well, visst det är kul med en tävling och så, men en sak blev jag besviken över; Hur ska man kunna fixa sin bästa westernoutfit när man inte kan matcha med ett westernträns som finns i 'rätt färg'? De borde slängt in några nya träns i uppdateringen också, då hade jag varit helt nöjd!

Taggad chey c:

Åååh, är så taggad inför onsdagsuppdateringen imorgon! :D
Jag är 99 % säker på att hästarna inte kommer, men vi kanske får mer info om funktionen eller så? :) För övrigt hoppas jag på fler färger på westerntränsen och lite sådant. c:

Silverglades slott

Granskade Silverglades slott lite nogrannare idag, och det slog mig att man kanske kommer att kunna utforska det ännu mer i framtiden? c: Så som att gå in igenom dörrarna i slottet osv, vem vet vad som döljer sig där bakom? :D
Förresten tycker jag att insidan i slottet påminner en del om Pine Hill från SSL, och där kan man ju gå in igenom dörrarna, osv? 8D

Dressyr?

Är det inte dags att vi får dressyr till sso snart? c; Jag menar, vi har t.om. Gymkhana (eller ja, flaggtävlingen) och western, men dressyr har vi inte? x) Skulle vara kul att tävla/träna i det. DOCK vill jag helst inte ha sådan dressyr som i t.ex. Vårryttaren (Ni som spelat det förstår), för det tycker jag är väldigt tråkigt. Men i t.ex. spelet 'Stallets hemlighet' tycker jag att dressyren är rätt kul! C:
Vad tycker ni? Vill ni ha dressyr i sso?

Natural Horsemanship med Storm

Red Stormrunner imorse och bestämde mig för att prova lite horsemanship med honom. Vårat pass innehöll bland annat ridning utan träns eller sadel. :)

OVERPRICED!

Måste bara säga att jag tycker att den mest 'overpricade'(onödigt dyra) tröjan i hela sso nog är den svarta skjortan från Valedale. Den är snygg, visst, men 100 SC känns den inte helt värd faktiskt..

JAGADE AV SKUMTOMTAR

Anna och jag blev jagade av några skumtomtar idag. Först stalkade de mig runt VG, sedan när Anna skulle rädda mig så försökte de kidnappa henne med, men vi lyckades fly. 8D

 

Snäällaaaa T__T

Snääälla söööta hästfunktion KOM PÅ ONSDAG! T__T Klarar inte av att inte få shoppa!! D:

Saknar..

Jag saknar faktiskt Julen och vintern litegrann. :) Det var rätt mysigt! Fast jobbigt att ha på sig tjocktröja och /eller jacka varje dag, kändes så fel att ha kortärmat. XD

Gårdagens westernoutfit

Hatt: Marleys
Ridjacka: Marleys
Handskar: Marleys
Ridbyxor: Slvergladebyn
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Fiskebyn
Sadel: Valedale
Schabrak: Silvergladebyn eller Vingården
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Fort Pinta
Prisrosett: GÅC

Konstigt, fast jättehärligt! :D

GÅC 18.00 gick åt pipsvängen x) Krashade in i ett antal fågelskrämmor och hinder.
GÅC 20.00 var.. magiskt.. :O Jag vet inte vad som hände. Först krashade jag in i det omkullfallna trädet och tvärnitade. Sedan krashade jag in i hindret efter det också, och var tvungen att lägga en volt. 'Det är kört,' tänkte jag.
MEN DÅ hände något. Jag bestämde mig för att iaf slutföra loppet, och jag red resten av loppet så perfekt att jag blev helt stum. Kan inte förklara det, var en underbar känsla! Slutade som 4a, trots att jag failade så brutalt i början.  :) Även om jag inte fick rosett så var det underbart att känna så!
 
Vanligtvis blir man ju lite småvissen om det inte blir rosett, men ibland spelar det ingen roll! :)
 

GÅC texten ändrad!

Nu har de ändrat texten i monologen hos championatansvarig i GÅD. :) De hade ju råkad mixa ihop den med Firgrove Championatet förut.

Western i VG paddocken

Har idag ridit Western med Magic i paddocken nedanför hästsportcentret, och det gick bra. :) Jag tror att Magic föredrar western framför engelsk ridning, för han känns så mycket mer harmonisk och kontaktbar. Funderar på att prova horsemanship med honom, tror ni att det skulle vara en bra idé? Han kan ju vara envis som en åsna ibland, och s´det skulle vara kul att förbättra bandet mellan oss ännu mer.. :)

Dagens outfit

Denna outfit är gammal, förutom hjälmen som är ny. Red jätteofta runt i denna förut, och den är fortfarande en favorit. :)
Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Uppdrag
Handskar: Marleys
Ridbyxor: Uppdrag
Stövlar: Uppdrag
 
Träns: Valedale
Sadel: Firgrove
Schabrak: Silvergladebyn

På äventyr med Magic :3 ♥


Ny jacka! :)

Detta är det sista jag shoppar innan onsdag, den gröna ridjackan som kostar 3000 JS. :3

Go Rose!

Idag tog Rose det tappra beslutet att byta namn på Silverstar. c: Vi i Frost Owls hängde med och stöttade henne genom hela processen. 135 SC senare hetter Star Northshadow!

Bestämt :3

Har nu bestämt hur min nya häst kommer att se ut, vad den ska heta, osv. :3 Det är tills vidare hemligt, så ni får fundera lite till. c;
Naturligtvis kan det hända att mina planer ändras. Om vi får nya raser, färger och namn så kommer jag ju att kolla igenom dessa också innan jag bestämmer mig. C:
 
Vad vill du ha för häst när hästfunktionen kommer? :)

Grillning med GM Heather! :)

Idag skrev GM Heather i globala att det var grillning vid Övergivna bondgården, så vi i Frost Owls smög dit och gästade! :3

Dagens ridtur

Red ut en sväng över Everwindfälten med Magic. :) Han var pigg och sprallig och taktade mest hela tiden. x)

Blå & orange outfit :)

Hjälm: Marleys
Jacka: Fiskebyn
Handskar: LT-present
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Marleys
Sadel: Valedale
Schabrak: Fiskebyn
Benlindor: Fiskebyn
Prisrosett: Gyllenåsarnas championat

Stavnings fail x)

I ett av dagens blåa uppdrag, 'Nya provflaskor' står det istället 'Ny provflaskor'. x)

Lol fail xD


Frost Owls

En stjärna dör och en annan föds. Nu är jag, Anna, Rose Siri och Lisa frostugglor istället! :)
I och med att Jorvik Aces har raderats så har vi nu istället skapat Frost Owls! :)
Klubbfärgerna är blått och vitt (frost och snöugglor), och man får ta vilken klubboutfit som helst så länge de har de färgerna. ^^
För övrigt är klubben en liten mysig klubb fylld med små frostugglor med vinterglitter under vingarna. C:

Farväl Jorvik Aces!

Idag bestämde jag mig för att ta bort Jorvik Aces. Det var ett gemensamt beslut med några ur klubben samt klubbledaren.
Varför? Jo, många av medlemmarna hade en enorm brist på respekt, och lyssnade inte alls. Det var otroligt jobbigt och jag fick nog när många började hacka på Anna under en uteritt.
Mitt syfte med J.A var att skapa en atmosfär där ALLA trivdes. Där alla lyssnade och respekterade varandra. Nu blev det inte så, och jag kände att jag behövde ta bort klubben då den saknade allt som den var skapad för att innehålla.
Nu i efterhand har jag sett och hört att folk snackat skit om mig och andra medlemmar på SSO, och jag vet vilka som har gjort det också. En ytterligare anledning till varför klubben behövdes tas bort.
Ni som tycker att det är kul att skicka elaka meddelanden till mig om varför klubben var så extremt dålig, osv osv kan sluta med det. Jag bryr mig inte. Det får mig bara att undra varför ni stannade till slutet?
Deppinlägg, jag vet. c; Ursäkta dålig uppdatering btw, men det har som sagt hänt mycket idag!

Tagga Ridläger! :)

Dags för ridläger med Jorvik Aces nu! :D

Ny sadel! :)

Köpte en ny sadel idag. :3 Det blev den mörkblåa dressyrsadeln från VG, till ett pris av ca 3700 JS. Äntligen är min blåvita dressyroutfit komplett! :D

Jakten på Star...

Star rymde från Rose idag, så vi fick sticka ut och leta efter henne. -.- xD När vi hittade henne ville hon inte bli fångad, så hon stegrade och höll på istället..

JAG VISSTE DET!! :D

Jag visste att det var Katja som James drömde om, jag visste det!! :D Katja är min favoritmörkerryttare och har varit det enda sedan jag träffade på henne i SSL 4! :D För er som inte vet (och vill veta) så heter hennes häst Stalker. De blev bannlysta från Jorvik enligt Pandorias uråldriga koder efter att Alex utmanat dem och räddat James.
Underbart att hon är tillbaka! :D Spännande att se hur druiderna kommer att reagera på detta.. :3

Random bilder från dagens uppdrag!


Skött Stormrunner :)

Har nu varit ute på en kort ridtur till törneklipporna med Storm. :) Han håller på att återhämta sig nu, men vi måste ta det lugnt nu i början.
Han fick svalka hovarna lite, det var ju rätt varmt idag. :) Sedan red vi tillbaka till Fort Pinta (där han är uppstallad) och så skötte jag om honom.

Nya deluxe-utrustningen! :)

Detta snygga 'galoppsett' kom i veckans uppdatering till Fort Pinta! :)

Dagens barbackaoutfit

Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Fiskebyn
Handskar: Marleys
Jeans: Fiskebyn
Stövlar: Marleys
 
Träns: Valedale

Magic är nu MIN! :'D

Nu är Magic inte längre bara 'hästen jag hyr', utan nu är han MIN! :') Råkade missa en del av monologen, men ni förstår nog konceptet ändå. :D

NY STJÄRNKARTA! :D

Här är den nya stjärnkartan med alla 51 stjärnor! :D
BTW, folk har frågat mig hur jag kan hitta alla stjärnor. Sanningen är att jag vakar som en hök i globala efter om någon skriver typ 'hittat en stjärna vid blablabla..', och om det är någon/några som ser ut att veta vart de ska så smyger jag efter dem. XD Jag letar naturligtvis själv också, men är det någon/några stjärnor jag inte hittar tar jag till knepen ovan. :3 Haha, så det är ganska lätt att hitta dem, bara man vet hur. c;

Hittat alla stjärnor! :D


Ridtur med Linda igen! :)

Idag fick Linda återigen skjuts av mig och Magic. c;

NYTT STALL!! :D

Nu finns det ett stall vid Marleys bondgård!! :D Det känns verkligenm som att hästfunktionen börjar närma sig nu! ;)

Nytt karaktärsblad och level 14!! :D

Är äntligen level 14, WOHO!! :'D
Karaktärsbladet för en själv och hästen är nytt, nu ser det annorlunda ut än förut, och hästen kan levla till level 16! :D

;_;

Det första jag märkte av den nya uppdateringen var att folk red runt utan utrustning, och sedan när jag satt av märkte jag DETTA. ;_; En stor ful ruta över Magic's huvud! T__T Ush, kan de inte bara ha rutan ovanför huvudet när man är i stallet eller något? :C
DISS TILL DETTA!

YESSSS

MAN KAN LOGGA IN!!! :D

SLÄPP IN OOOOSSSS!!! :'C


Veckans uppdatering, OH MY F*CKING GOD!!! :''D

Hejsan allihopa!
Det är dags för uppdrag!

Nya uppdrag:
- James lider av hemska mardrömmar. Rid till honom i Fort Pinta och prata med honom, du kanske kan hjälpa till!

Döp om din häst:
- Du kan nu byta namn på din häst! Detta gör du hos Notarien i Silvergladebyn.
Här är Notariens nya kontor!

Samla stjärnor:
- Nu finns det fler stjärnor att hitta! Denna gången föll de runt Vingårdens hästsportcenter. Kan du hitta alla?

Ta av tränset:
- Du kan nu ta av din hästs träns! Detta gör du på samma sätt som du tar av sadeln, genom att öppna karaktärsbladet och dra bort tränset till din ryggsäck.

Stäng av allt ljud:
- Nu kan du stänga av allt ljud i spelet! Klicka på telefonen i menyn längst ner till höger, och välj alternativ.

Förberedelser för mer hästar:
- För att byta utrustning till din häst när du är inne i ditt hemstall måste du antingen sitta på din häst eller öppna karaktärsbladet (tryck på "c" eller klicka på din hästs namn) och flytta utrustningen från din ryggsäck eller garderob genom att dra ikonen från ryggsäcken till karaktärsbladet. När du inte är i ditt hemstall så fungerar det precis som vanligt! Vi har gjort den här ändringen i förberedelse för när man kan ha flera hästar.
 
Uppdatering:
Oroa er inte över XP:n! Vi har undersökt problemet och det visade sig att detta endast är ett grafiskt problem, det ser alltså ut som att XP:n har sjunkit men i själva verket är XP:n densamma!

Angående de nya uppdragen så måste man ha ryktet Gillad hos Solens Cirkel samt ha gjort de tidigare historieuppdragen med Jasper.
Vi glömde också att berätta om Fort Pintas nya fantastiska deluxe-set! Du hittar det i Starshopen i Fort Pinta!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MIRANDAS TANKAR: OHMYGOD OHMYGOD OHMYGOOOOOOD!!!!!!!!!!!! :''D Underbar uppdatreing!! ME SO HAPPY!!! :'D Och det verkar som att de nu verkligen förbereder för hästfunktionen, kanske kommer den i nästa veckas uppdatering? ;D

Grattis Alice Winterbell! :D

Idag fyller Alice Winterbell år, grattis!! :D Hennes blogg heter http://jorvik.bloggo.nu/ (om ni missat
det). :3

Mina tankar kring husdjursfunktionen

Minns ni flera månader innan husdjursfunktionen kom? Det fanns två små flikar vid stallet/garderoben där det stod 'Husdjur' och 'Hästar', när man klickade på dem stod det att funktionen skulle komma i framtiden.
När vi sedan äntligen fick höra att husdjursfunktionen bara var en vecka bort, och vi fick en hel intervju med info om den sjönk dock mitt humör så fort jag läst igenom den. Och när husdjursfunktionen väl kom så blev jag nästan lite arg.
 
Varför?
Jo, för tänk er själva; Vi väntade på husdjursfunktionen i över ett halvår. Våra förhoppningar var att det skulle vara ett djur som skulle kunna springa brevid oss när vi red, som vi skulle kunna mata och klappa och kanske döpa.
De djuren vi fick var precis som de dekorationer eller benlindor vi har. De fyller ingen funktion, man kan inte göra något med dem (Inte ens ge dem officiella namn som med hästarna) och de sitter bara där och ser 'söta' ut. :/
Därför måste jag över lag ge diss till husdjursfunktionen. Jag säger inte att den är helt dålig, jag gillar husdjuren och tycker att de är söta, osv. Men om man jämför tiden det tog att utveckla den och alla förväntningar med resultatet så måste jag säga att jag är grymt besviken.

Min nya sköthäst!! :D

Har nu börjat sköta April Skyborn's häst Stormrunner! :D Han har varit sjuk under en tid och ska nu börja sättas igång igen, ska bli kul! C:

Onsdag imorgon! :)

Jag hoppas verkligen på hästfunktionen. :) Men är 99,9 % säker på att den inte kommer, så annars hoppas jag på:
  • Att man ska kunna ta av sig hjälmen/mössan/kepsen
  • Att man ska kunna leda hästen
  • Nya westernträns i svart, brunt, vitt, grönt och mörkblått
  • Uppdrag till huvudberättelsen (Vill vara level 14 nuuuuu!! :C)
 
Vad hoppas NI på? :)


GÅC 20.00

Vi kom 3a! :D <3 Sprang in i en fågelskrämma en gång.. :C Men annars gick allt bra! :D

Arg Anka och taggig Ros... D:

Well.. Jag vann ju över Anna i championatet idag, och hon blev lite småarg... Så hon och Rose jagade mig över HELA JORVIK (T__T) och försökte avliva/kidnappa mig.. :'C
Tog liften för att slippa undan, men de följde efter D:
Till slut ringde jag hem vilket gav mig tillräckligt mycket försprång för att hitta ett säkert gömställe inför nästa championat..

Anna, Mirre, Magic och Stormis tränar simhopp 8D

Först galopperade jag  och Ankan på stranden, sedan tränade vi simhopp. 8D Gick väl.. ja.. sådär.. x) Lägg märke till hur graciöst Storm hoppar ned medans Magic bara slänger sig ut som ett fån.. xC Min häst har ingen stil alls! XD

Otroligt duktiga medlemmar! :D

Jag har fått tillåtelse att ladda upp lite redigerade bilder som jag hittade på facebook. :D Bilderna är gjorda av medlemmar från andra servrar, och jag älskar dem! :D
 
Först en bild av Sabrina Sunfall! :) Hon har gjort om en vanlig screenshot till en fantastisk dressyrbild! :D
 
 
 
Sedan har vi Mira Darkfall som har gjort om de här underbara bilderna! :D Jag älskar hur det speglar sig och så! Riktigt coolt!
 
 
 
 
Och sist men inte minst har Hazel Oldstone redigerat om en bild på en skimmel med svart man till en bedårande svartskäck! :') Hoppas att vi kommer kunna ha en liknande häst i framtiden, för den är så underbart söt! :3
 
IF ANY OF YOU GUYS READ THIS: The work and editing is awesome, and i love all of them! Thank you so much for letting me upload these creations!

GÅC 18.00

Det blev en 1a plats!! :'D Min fina vinnarhäst drog en söt pose inför målfotot också, haha! ;D
Anna var med i mitt lopp också, men hon fick tyvärr inte rosett :C Tror hon kom på 6e plats, men inte helt säker. :)

Shopping med Anna Anka 8D

Som jag sa i förra inlägget träffade jag på Anna i GBS, så jag och hon tog en liten tur till fiskebyn efteråt. :3 Jag kände att det var dags att göra sig av med lite JS och köpte den efterlängtade 'Peace-tröjan'! :3

Uteritt i Gyllenbladsskogen :)

I eftermiddags red jag och Magic från VG till GBS där vi hade jätteskoj. :D Vi träffade även Anna där, men glömde fota henne, förlåt Anna. :c <3

Cupcake outfit!

Hatt: LT-present
Tröja: Uppdrag
Handskar: Silvergladebyn
Jeans: Fiskebyn
Skor: Fort Pinta
 
Träns: Fiskebyn
Sadel: SSO 1års jubileum
Schabrak: Silvergladebyn
Benlindor: Fort Pinta

HAHAHAHA OMG IT'S REAL!!

Kolla vad jag såg när jag var på väg hem från skolan idag! x''D Skylten finns i Stockholm ungefär vid Karolinska sjukhuset om ni inte tror mig. Bilden är fotad med mobilkamera. C;

Tvillingoutfit :D

Anna och jag hade likadana outfits idag! 8D

Äntligen! :)

Nu ÄNTLIGEN har Anna kommit in i GÅD!! :D Så hon, Alexa och jag red runt och shoppade (eller ja, de shoppade och jag tittade på..) och gjorde uppdrag. :3

Vinnarklump 8D

Vilken fantastiskt vacker klump det blir när alla vill hinna först i mål.. Cx

Dagens GÅC resultat

Kl 18.00 kom jag tvåa, och kl 20.00 hamnade jag på 1a plats!! :D

JORVIK ACES RIDLÄGERHELG! :)

Fredag, lördag och söndag nästa helg kommer Jorvik Aces att ha ett ridläger för alla klubbmedlemmar! :) Kan du inte delta? Hör av dig till mig eller Anna!
OBS! Mer exakt info om de olika aktiviteterna kommer att komma lite senare i veckan!
 
Ridlägerschemat är:
 
FREDAG:
17.00 - Ridlägret startar! Alla träffas på Vingården! :)
17.15 - Vi rider tillsammans ner till ridhuset där Anna kommer att hålla i en dressyrlektion.
- AVBROTT FÖR GÅC 18.00 -
18.20 - Uteritt med picnic, alla träffas vid Vingården.
- AVBROTT FÖR GÅC 20.00 -
20.20 - Alla träffas vid Vingården och rider tillsammans till Fort Pinta där vi festar loss på discot!
 
LÖRDAG:
13.45 - Samling vid Vingården!
14.00 - Terränglektion med Miranda.
15.30 - Maskeradhoppning i Steve's paddock! Domare: Anna Waterdawn.
- AVBROTT FÖR GÅC 18.00 -
18.20 - Skattjakt med litet pris! Träffas vid Vingården!
- AVBROTT FÖR GÅC 20.00 -
20.00 - Disco!
22.00 - SPÖKRITT MED GRILLNING! Samling Vingården. Efteråt blir det övernattning vid Övergivna Bondgården! :D
 
SÖNDAG:
13.45 - Samling Vingården!
14.00 - Utställning i Vingårdspaddocken!
14.45 - Terrängtävling! Alla träffas i Vingården och rider gemensamt till Firgrove!
16.00 - Avslutning :)
 
HOPPAS SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT KOMMER! :D
/Mirre & Anna

Akrobatisk Ros C:

Har jag berättat om Rose's nya karriär som Cirkusartist? Inte? Aja, men hon och Star har satsat på ett nytt yrke! 8D

Klubbmöte

Har nyss haft klubbmöte med Jorvik Aces där vi bestämde lite grejor, t.ex. vad medemmarna vill ha för aktiviteter, osv. :3
 

Starstable wikia!

Vill bara tipsa alla om Esmeralda Silverforce's starstable wikia! :D Här hittar ni bland annat en lista över alla starstable bloggar som finns!
http://starstableonline.wikia.com/wiki/SSO-bloggar

Ny bakgrund!

Nu har jag fixat en ny bakgrund till bloggen och även en ny icon! Vad tycker ni? :D

Planer för idag

  • Randoma runt lite, göra blåa.
  • Ändra om lite med bloggen. :3
  • Klubbmöte med Jorvik Aces!
  • GÅC 18.00
  • Vet inte, rida ut?
  • GÅC 20.00

Yääh! :3


GÅC 18.00

Blir inget GÅC för mig 20.00 tror jag, men 18.00 kom jag trea! :D

Visste ni att..

..IRL så har jag en sådan där prick vid munnen, precis som Miranda Moonbell har? c: Fast min syns inte lika tydligt. :)

DJ

Jobbar som DJ i café pinta en stund innan GÅC. :D

Lös häst 8D

Någon hade visst blivit avkastad vid Steve's gård, för såg en ryttarlös häst galoppera därifrån. :3

Sälja rosetter?

Funderar på att göra som Alexa, och sälja alla rosetter man vinner förutom en brons, en silver och en guld från varje championat? :) Skulle behöva JS, och det är ju ett jättebra sätt att tjäna ihop det på. :D

Dagens outfit

Keps: Valedale
Väst: Valedale
Handskar: Silvergladebyn
Ridbyxor: Fort Pinta
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Moorland / Fort Pinta
Benlindor: Fort Pinta
Prisrosett: Gyllenåsarnas championat

Dressyrlektion med Ada

Har nyss haft privatlektion för Ada i ridhuset. :) Gick jättebra för henne, hon och Dream är ett riktigt fint team!

Rödsvart alá Rose :3

Grymt snygg outfit Rose!! :D

Frågestund?

Fick en förfrågan om jag kunde ha en frågestund någon gång, vad tycker ni läsare? :) Kommentera er åsikt!

Hästfunktionen

Alla väntar på hästfunktionen. Alla är spända för hur den kommer att vara, vilka hästar som kommer att finnas och om det kommer att komma flera färger & raser.
Varje onsdag blir alla lite besvikna när inte funktionen kommer, även om det är en ganska bra uppdatering. I chatten ser man ofta saker som 'Kan man ha fler hästar nu?' 'När komer hästfunktionen?!', osv.
Vi har fått ett 'officiellt' stort meddelande om funktionen, i julas. Det var en intervju om hur hemstallen funkar och om hur hästfunktionen högst troligen kommer att vara.
 
När kommer funktionen?
Här är två delar jag vill uppmärksamma er på ur intervjun:
För det första: 'Högst troligen' = kanske/förmodligen. Jag vill inte låta negativ, men faktumet är att det är möjligt att de skjuter upp det om det inte hinner bli klart. För det andra: 'Tidigt under nästa år' kan vara in på Maj/Juni. Enligt några i chatten hade en gamemaster sagt att hästfunktionen kommer att komma innan Juni, men vi vet inte om det ryktet stämmer.
 
 
 
Jag tror att precis som med husdjursfunktionen, GÅD, och andra stora uppdateringar så kommer vi få en förvarning innan hästfunktionen släpps. Det står ju här ovanför att det nog är så de kommer att göra också. Så därför behöver man nog inte hispa upp sig innan onsdagsuppdatreingarna varje onsdag om vi inte fått denna 'förvarning' innan. :)
 
Vilka typer av hästar kommer?
Jag skulle satsa på att vi inte får några nya raser tyvärr. Om vi får det tror jag att det blir hästar som ser ut som de som vi redan stött på i spelet, t.ex. Justin's häst, Tin-Can, hästarna i stallen, osv.
Ang. FÄRGERNA så tror jag däremot att vi kommer att få n del nya. Hittills har vi sett en bedårande tigrerad häst och en helsvart skönhet, men naturligtvis betyder inte detta 100 % säkert att man kommer att kunna ha dem i spelet. Dessutom tror jag att den svarta hästen kan vara den svarta som redan finns i spelet, fast lite ändrad.

Damn you, Anna...

...på grund av dig köpte jag denna vrålsnygga gråa tröjan! D:

Western outfit

Hatt: Marleys
Jacka: Firgrove
handskar: Silvergladebyn
Byxor: Moorland / marleys
Stövlar: Marleys
 
Träns: Moorland
Sadel: Silvergladebyn
Schabrak: Valedale
Benlindor: Fort Pinta
Prisrosett: Gyllenåsarnas championat

Stalking, spionering, ninjaträning..

Yeah, spionerade på Soffe och Anna när de tränade i paddocken. :3

Star stable hoodies!

Denna bild finns på starstables facebooksida, jag tror att de på bilderna är två av våra Game Masters, men är inte helt säker. :D Vet inte var/om man kan köpa dem på riktigt, men coola är de! :)

Gratis starriderhelg! :D

Jag har ett facebook-konto för Miranda Moonbell (har ni ett åt era karaktärer så adda mig gärna!) och när jag loggade in så såg jag detta:
 
Det är alltså gratis starriderhelg den här helgen! :) Så alla som inte är star rider, passa på! :D
Och dessutom: kolla hästen och ridbyxorna på bilden!! *q* Me want!! Hoppas det kommer finnas en sådan häst och de där ridbyxorna i framtiden!! :D <3

Guld!!

ME VERY HAPPY! :3 :D

Med Alex C:

Står och pratar med Alex om lite allt möjligt. :3 Snart är det GÅC igen, och ska försöka hinna äta innan. Cx

YES!! :D

Nu har jag äntligen ett brons också! :3 min samling av GÅC rosetter är nu komplett! :D
 

Mot GÅC


Jorvik Aces klubbmöte!

Alla medlemmar i Jorvik Aces beds närvara under klubbmötet den 3e Mars 2013!
Vad kommer vi att göra på mötet? Jo, vi kommer att diskutera saker som vilka event/aktiviteter vi ska ha i klubben, eventuella tävlingar, osv. Men även saker som idéer om ur man kan förbättra klubben osv. Under mötet kommer ALLA att få möjlighet att säga sin åsikt, så är det något du vill ta upp är det bäst att göra det på klubbmötet.
Kan du inte komma? Säg då det till mig eller Anna Waterdawn senast söndag morgon. Om du har någonting du vill framföra/säga på mötet fast du inte kan vara där sälv kan du säga det till mig eller Anna så tar vi upp det åt dig. :)

RSS 2.0