Dagens julklappar

Jag tycker att det är väldigt spännande att man får random saker, men jag tycker att det är sjukt dåligt att man kan få dubletter. Detta betyder att vi troligtvis inte kommer att få vissa saker som vi kanske jättegärna vill ha, utan får vänta tills nästa jul igen (om de ens kommer vara samma saker då). En eventuell lösning på detta skulle ju vara om man i slutet av alla uppdrag får de resterande sakerna man inte har i julklapp, eller typ om de säljs i affärerna i ett par veckor efter jul eller något. Det vore ju jobbigt om du inte får just den där saken du vill ha, medans flera andra rider runt med den, eller hur?
 
1. Lila vantar med blåa hjärtan
Ganska söta faktiskt, lite udda färgval kanske. Men jag gillar dem!
 
2. Mistletoe mandekoration
Himla fin och julig, me like!
 
3. Röda Lady gaga-glasögon
Coola, och ganska bra eftersom att jag behöver fler glasögon.
 
4. Svarta & gråa boots
Bär sällan boots, men de var fina!
 
5. Gråa byxor med mönster
Jag gillade dem, de var lite speciella haha!
 
6. Blåa glansiga byxor
Inte min smak, tycker inte så jättemycket om de glansiga byxorna i sso. Men fin färg iaf!
 
 

Random bilder från dagens juluppdrag

 
 
 
Blev btw beundrad med fisket i skördebygden igår! Glömde bort att säga det. :3
 
 

Julen är på intåg i Jorvik!

Hej allihopa!
Det är mycket som ska göras inför julen på Jorvik och i vanlig ordning börjar julbestyren redan nu! Meteorologerna på Jorvik lovar en vit jul, men de har hört att den kommer lite sent i år...

Juluppdrag i Silverglade:
- Jul är något som alla på Jorvik fullkomligt älskar. Men för att få en så bra jul som möjligt så är det mycket som ska falla på plats och Rådsman i Silvergladebyn behöver hjälp med det traditionella julstöket i år igen! För att kunna göra juluppdragen måste du vara Star Rider och i level 5 eller mer.

Juluppdrag i Jarlaheim:
- Julen kommer självklart också till Jarlaheim! Rid till torget i Jarlaheim och prata med Jultomten...
Ho ho ho...

Julönskningar:
- Några av juluppdragen kommer ge dig "Julönskningar" som tack för hjälpen! Dessa Julönskningar kan du byta mot slumpmässiga julklappar hos Jultomten i Jarlaheim. Du kommer kunna få samma julklapp flera gånger av Jultomten då det är helt slumpmässigt vad han ger dig. Det finns runt 50 olika julklappar i säcken!

Såhär funkar det:
    • En Julönskning byts hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
    • Tre Julfragment blir en Julönskning som sedan kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
    • För att kunna genomföra ett byta med Julönskningar eller julfragment måste de föremålen som bytet kräver finnas i din ryggsäck. Man kan alltså inte förvara dem i mitt stall när man ska göra bytet.
    • Du måste vara Star Rider och ha spelat så långt att du kan ta dig till Jarlaheim för att kunna byta in dina Julönskningar mot julklappar hos Jultomten.
Julkul!

Dagliga julbestyr:
- När du har gjort de juluppdrag som finns i Jarlaheim så börjar de dagliga julbestyren! Dessa ger också Julfragment och Julönskningar! De dagliga julbestyren kommer öka vecka för vecka ju närmre jul vi kommer.

Julbutiker:
- Julbutiker har öppnat upp i Moorlandstallet, Silvergladebyn, Västkobbens Fiskeby och i Jarlaheim! Rid och kolla in de härliga Julkläderna och utrustningen! För varje vecka som går kommer nya kläder och utrustning läggas till.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MIRANDAS TANKAR: Härligt att vi får snö, och det verkar som att de kommer att arbeta mer med snön i år, awesome! Kul med nya juluppdrag och saker, hade varit trist med samma sak 3 år i rad :)
 

Outfit - Vit, blå & svart

 
Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Fiskebyn
Handskar: Silvergladebyn
Jeans: Fiskebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Firgrove
Svansrosett: Fiskebyn
Benlindor: Fort Pinta
 

Bloggtips: Esmeralda Silverforce

Den klart bästa sso bloggen tycker jag är Esmeralda Silverforce's blogg. Hon skriver bland annat åsikts- och analysinlägg som är helt lysande, intressanta och väl genomtänkta. Dessutom är hon en gudinna på att rita och redigera, samt att fota i spelet. *-* Har ni inte kikat på hennes blogg så gör det nu!
Esmeralda är även ägaren av Starstable wikian, som är en av de största inofficiella wiki-sidorna i hela sverige.
 
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!
 
 

Vinterdesign

Sitter och jobbar så smått med den nya designen om ni undrar varför uppdtareingen är dålig. Ska bli spännande att testa nya saker på bloggen, vet bara inte riktigt hur jag ska göra med bilderna än. Jag kommer kanske att vänta med att lägga upp deisgnen tills vintern kommit till Jorvik, men vi får se! :)
 
 

Populär

Det är helt sjukt hur fort ryktet stiger nu när man får 75 xp istället för 15 med fisket, idag blev jag exempelvis populär vilket tog mig typ 100000 år förra gången. Om bara Ms Drake ville ge ut 75 xp hon med...
Hursomhelst, dödskoljan var dagens fångst, och den skulle fångas på bryggan precis brevid Mr Pike, så det var smidigt. En ful fisk det där.
 
Btw, är det bara jag som typ blir skrämd till döds av Mr Pikes fiskarhistorier? Jag har vattenskräck (hav och sjöar)  IRL och tycker att det är fett obehagligt, även om det bara är ett spel. x)
 
 

Videos med genvägar?

Jag vet att det finns vissa som lägger up videoklipp där de visar alla genvägar i ett visst lopp eller championat. Vissa för att få views, andra för att hjälpa sina medspelare. Jag har funderat över detta, och jag tror faktiskt att dessa videos kan få en negativ effekt på spelet och eventuellt öka laggandet.
Varför? Jo, de som laggar laggar för att de inte kan vinna/få en bra tid på något annat sätt. De kör oschysst och utnyttjar spelets svaga punkter. Vad kan de ärliga spelarna då kontra med? Intelligens. Hitta bra och sneaky vägar.
 
De som lägger upp videos där de visar alla vägar tänker nog inte på att även laggarna ser detta, och de kan därefter även dem ta dessa genvägar som vissa suttit och klurat länge på att hitta. Samtidigt kan jag förstå att man vill hjälpa andra spelare, och i championat brukar de flesta genvägar så småningom komma till kännedom hos majoriteten av spelare ändå. Men jag tror ändå att det skulle vara bättre om folk inte lade upp genvägs-videos, etc. Det är ju en del av spelet, att hitta lösningar och vägar. Varför ska vissa kämpa medans andra glider på en räkmacka?
 
 

Nyskodd

Jag tog med mig Geronimo till Conrad för omskoning. Eftersom att jag hade ringt innan så hade min favorithovslagare redan förberett fyra skor av jorvikiskt stål, så det var bara att sätta på dem. Geronimo stod snällt och lät sig skos vilket Conrad var lättad över, han har nämnligen fortfarande inte förlåtit Moonbeam för bettet i baken. Men den här gången hade jag ju med mig en väluppfostrad häst, så jag tror att han kommer att fortsätta vilja sko mina hästar, hehe. ^__^
 
 
När allt var klart tog vi och red runt en stund i området så att han skulle få vänja sig vid de nya skorna. Han lyfte benen lite högre än han brukar, troligtvis för att han gått oskodd i några månader. Efter ett tag verkade han dock ha vant sig, så jag lastade in honom i transporten och åkte hem till Jorvikstallet.
 

Behind the scenes

Stackars Manda fick lida när jag skulle fota häromdagen, TACK OCH PUSS MANDA PANDA ALBINO FÖR ATT DU DOG NÅGRA GÅNGER OSV! ♥
 
 
 
 

Välkommen hem! ♥

Igår var jag och provred Goldmaniac, aka Giacomo. ♥ Han stod ute i hagen med massa andra försäljningshästar när jag kom, och man såg honom direkt. Med sin guldfärgade hårrem sticker han verkligen ut.
 
 
 
 
Säljaren hjälpte mig fånga in honom och jag fick provrida. Han har ett superfint steg, och väldigt stora och mjuka gångarter. Efter en drygt 45 minuters ritt hade jag bestämt mig, och han fick följa med mig hem! ♥
 
 
 
 

En ny familjemedlem?

När jag blev medlem på SSO minns jag hur besviken jag blev över att det inte fanns några borkfärgade starthästar att välja mellan. Ett par veckor efter att hästfunktionen introducerats kom den fantastiska akhal-téke borken till spelet, och jag hade köpt honom direkt om det inte varit för att han hade knoppad man. Månaderna gick och jag väntade ivrigt på man och svans funktionen skulle komma, och så en dag kom den. Men trots detta gick jag och velade fram och tillbaka om jag skulle köpa min guldhäst eller inte. Efter ett tag fick jag provrida Mandas häst Goliat, och insåg då att jag definitivt kommer att köpa den här hästen, frågan var bara när.
Nu har jag bestämt mig, hästen ska bli min. ♥
 
Bild från när jag provred Mandas häst Goliat.
 
 

Gillad!

 
 
 
 
 

Jorvikstallets championat

Måste säga att det var ett sjukt roligt (men klurigt) championat! Slutade som 9a min första gång, fast failade typ 100 gånger så jag är nöjd. x) Kändes roligt att tävla för en gångs skull, hoppas att det håller i sig!
 
Btw var det bara jag som fick upp en sådan där händelse som när man avslutat ett uppdrag? o.o
 
 

Ny musik

I uppdateringen bytte de ut musiken som spelas när man kör Jorvikstallets elitlopp. Den nya tycker jag inte om alls, den är läskig och obehaglig. :c Hoppas verkligen inte att de spelar den på championatet!
 
 

Championatdags i skördebygden!

Hej allihopa!
Det är dags för ett nytt utmanande Championat och denna gången har turen kommit till Jorvikstallet!

Nytt Championat:
- Ett nytt fin-fint Championat har öppnat och denna gång är det Jorvikstallet som får äran att hålla i den beryktade tävlingen. I det här Championatet finns det massvis med spännande genvägar, kan du hitta de snabbaste och därmed få den bästa tiden?! Championatet börjar och slutar bakom Sunfield Farm i Skördebygden.
Ställ upp i det nya Championatet i Jorvikstallet!

Nya Hästar:
- Två ståtliga Andalusier i färgerna Chestnut och Buckskin har kommit till Paddockön! Du måste ha uppnått level 8 för att kunna köpa Andalusierna.
 Ståtliga Andalusier!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MIRANDAS TANKAR: Åhnej, dags att tävla mot laggarna igen då. Har fått en vana att undvika championat, men vill gärna komplettera min rosettsamling, så får väl tävla tills jag nått dit. ^^ De nya hästarna ser superfina ut, men jag kommer inte att köpa någon. Jag har dessutom ögonen på en annan guldhäst, hehehe. ;D
 

Juldesign

Mot början av december tänkte jag byta till en juldesign här på bloggen. Har några riktigt bra idéer, och är jättetaggad på att komma igång redan nu! Vet dock inte om jag orkar vänta på den jorvikiska snön eller om jag ska redigera dit en massa snö på headern, så vi får se hur det blir med det.
Har för övrigt planerat in en midvinter design också, som kommer att komma upp någon gång runt nyår, när julen är förbi alltså. Då kommer jag att göra större förändringar på bloggen, så det ska också bli spännande! :3
 
Gammal bild från förra vintern. ♥
 
 

You can't sell out a friend

Vill ni veta något som är fantastiskt? Varje gång jag rider Stormblood blir jag helt förundrad över hur fin han är. Samma sak händer ibland när jag rider Magic, men Storm har den där extra glansen som gör att jag aldrig tröttnar på honom. Det är en sak som är säker, att Storm och Magic kommer jag aldrig att vilja sälja, de är mina två första hästar och de kommer alltid att finnas i mitt stall. ♥
 
 

Borta bra men hemma bäst

 
 

Dagens fråga

Vilken fiskevinkel brukar du fiska med? :)
 
 

Wiho!

 
 

Outfit - Camouflage

(Jag har bytt tillbaka till mitt gamla hår, älskar det för mycket. ♥)
 
 
Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Södra Jorviks fiskeklubb
Handskar: Marleys
Byxor: Silvergladebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Fort Pinta
Schabrak: Vingården (?)
Benlindor: Jarlaheim
 
 
 

Detta har varit en bra dag

 
 
 

Outfit - Pink & Black

 
Hatt: Silvergladebyn
Tröja: Uppdrag
Handskar: Marleys
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Moorland
Benlindor: Fiskebyn
Svansrosett: Fiskebyn
 
 

Nytt hår, once again

Jag bytte till det blonda raka håret, och jag trivs ganska bra. Det är väldigt fint, särskillt med hjälm, och går inte in i tröjorna med luva som det långa, lockiga håret gjorde. Men det känns fortfarande ovant, och jag saknar mitt 'vanliga' vita hår, så vi får se hur länge jag har det här.
 
 
Det absolut sämsta med håret är att när man rider i ökad galopp och står i fältsits så ser det extremt stelt ut, det sticker ut som en taggig platta och man ser nacken av ens karaktär. Jag tycker att de inte skulle ha gjort att de 'åkte upp' så mycket, det ser bara konstigt ut.
 
 
 
 

Julkalendrar

Nu när julen närmar sig är det en massa bloggar som tänker ha julkalendrar där de lottar ut lite olika saker. Det kan vara gästbloggningar och bloggsaker och annat. På den här bloggen kommer det tyvärr inte att bli någon julkalender, eftersom att jag dissar konceptet.
 
Varför? Jo, jag har inte sett en enda (starstable)blogg som faktiskt delat ut alla priser de utlovat. De börjar den 1a december och sedan någon gång i maj skriver de ett långt inlägg om hur de varken har tid eller lust att göra klart alla bloggpriser. Sedan gör de om samma misstag igen.
Nu säger jag inte att detta gäller alla, men det är faktiskt oftast såhär det blir. Så ett tips; ta er inte vatten över huvudet, särskilt inte när det gäller att dela ut grafik som tar tid att göra eller betaltjänster som kostar pengar att köpa.
 

Hår?

Jag vill ha något av de nya håren, kan bara inte bestämma mig om vilket! Jag bytte till det lockiga vita, men vet inte om jag ska ha kvar det eller byta till något av dem på de undre bilderna.. Vad tror ni skulle passa mig? :)
 
 
 

Äntligen beundrad

Igår blev jag äntligen beundrad med Jorviks fiskeklubb. nu återstår bara att bli beundrad med SÖDRA Jorviks fiskeklubb också, suck.
 
 
 

Outfit - Mintgrön western

 
Hatt: Marleys
Linne: Firgrove
Handskar: Marleys
Jeans: Silvergladebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Jorvikstallets arena
Sadel: Valedale
Schabrak: Fiskebyn
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Fort Pinta
 

Laggare

Jag har funderat på att skriva en lista och lägga upp en bevisvideo med alla som jag sett lagga. Jag vet vad ni tänker; 'Va? Men du kan ju inte bara hänga ut folk! Alla kommer att hata dig för alltid blablabla...'
 
Men jag tror nästan att det är värt det. Att bli hatad för alltid på ett onlinespel kan jag leva med, men att se på när en massa laggare förstör spelet är bara jobbigt.
 

Lol wut?

Idag när jag levlade Hedda hände detta vid nästan VARJE lopp. Det står att jag har fått  veckans bästa, men om man kollar på de föregående dagarna är tiderna mycket bättre. Måste vara en bugg eller så. x)
 
 
 
 

Outfit - Golden autumn

Är på lite av en shopping spree under helgen och köper in grejor jag länge velat ha men aldrig köpt. Så igår när jag var i Valedale kollade jag runt i butikerna där och hittade det guldfärgade höstschabraket, och fick en snilleblixt. Blev faktiskt väldigt nöjd med outfiten. :3
 
 
Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Firgrove
Handskar: Marleys
Byxor: Silvergladebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Valedale
Benlindor: Fiskebyn
Tränsdekoration: Uppdrag
 
 

Hmm..

Funderar på att byta hår till detta... Haha, borde jag? c;
 
 

Hemlängtan ♥

Jorvikstallet är underbart, men det finns ingen hoppbana, inga vidare terrängbanor och det ligger väldigt långt bort. Därför tror jag att jag återigen kommer att dra mig mot Silverglade när vintern kommer, förmodligen till Vingården. Men vi får se, för saker kanske ser annorlunda ut då, och jag kanske vant mig vid att leva så 'avlägset' från resten av Jorvik. :)
 
 
 

Sundown

 

Outfit - Stay classy

 
Hatt: Silvergladebyn (The Fashion Barn)
Tröja: Uppdrag
Handskar: Marleys
Byxor: Silvergladebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Stall Gyllenbladet
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Fort Pinta
 

Första rosetten!

Idag när jag levlade Hedda i Moorland såg jag att det bara var 4 minuter kvar till MLC och tänkte 'varför inte?', så jag och Hedda deltog, och trots att hon bara är i level 12 tog vi hem en andraplats! Duktiga lilla häst! ♥
 
 

Outfit - Silver white

 
Mössa: Fiskebyn
Jacka: Firgrove
Handskar: Silvergladebyn
Byxor: Uppdrag
Stövlar: Fiskebyn
 
Träns: Firgrove
Sadel: Marleys
Schabrak: Jarlaheim
Benlindor: Fort Pinta
 
 

Ny katt?

Funderar på att köpa den rödbruna kattungen som kom i uppdateringen, den är helt galet söt! :3 Vet precis vad den ska heta i så fall, och den kostar ju bara 45 sc... Beslutsångest!
 
 

Spöken (Uppdaterad lista)

De som är fetstilsmarkerade och understrukna längst ned på listan är de nya spökena som kom i den här veckans uppdatering. :)
 

Moorland vid mrs Holdsworth's stuga
Balkong uppe på Jarlaheims mur
Huset vid Inguns klippa (Nordväst om Gröndal)
Under bron till skördebygden (Silvergladesidan)
Vid Silvergladebyns mur
Vingårdens källare
Norra länken (Everwindfälten)
Observatoriet
Hemliga stenringen
Bryggan nedanför Inguns klippa
Dark Core's bergsplatform i Valedale
Mr & Mrs Hill's gravsten i Firgrove
Fort Pinta (Tornrummet uppe på muren)
Byggarbetsplatsen i Moorland
Byggarbetsplatsen på en kulle (Nära Vingården)
Under Pi's hus
Gyllenbladsskogen
Södra bryggan i Fiskebyn
Gröndal
De bortglömda Hedarna
Hollow Woods

Vägen mellan Silvergladebyn och Nilmers högland

Fiskebyn
Stall Gyllenbladet
Marleys bondgård
Vargbacken i GÅD
Dark Cores platform
Norra länken

 
 

Jorvikstallets elitlopp

Det är sällan jag blir förtjust i lopp, men jag måste säga att jag tyckte att det nya loppet var riktigt roligt! Fina hinder, lagom lång bana och lite knepig utan att vara för svår. Dessutom är det bra att vi får fler saker som hjälper oss att bygga rykte med fraktionerna i skördebygden. Jag hoppas på fler blåa uppdrag och lopp snart hos bland annat familjerna i trakten, vill få upp ryktet! :3
 
 

Ny tävlingsoutfit

Då och då byter jag ut min tävlingsoutfit, antingen när jag är trött på den eller när det kommer ett plagg/utrustning som har bättre stats än den föregående. Den här gången var jag trött på min blå/lila/rosa och bytte den mot en blå/svart/brun. Ska bli härligt att få inviga den!
 
 

Morötter!

I dagens uppdatering kom nya spöken, och när man hjälper dem hem så får man morötter av vissa. Tycker att det är jättekul att maten till hästarna är varierad, men det skumma är att de inte har börjat sälja morötter i foderaffärerna ännu. Jag gissar dock på att det kommer att komma i nästa onsdagsuppdatering! :D
 
 

Svarta westerntränset

Det första jag ska göra när jag är populär med Jorvikstallet är att köpa det svarta westerntränset. Det är så grymt fint, och jag har väntat på det väldigt länge. Att det kostar 100 SC är lite överdrivet tycker jag, men jag förstår varför det är så dyrt. SSO vet att alla vill ha det tränset, de vet också att många hellre köper de dyra grejerna för JS istället för SC. Så därför har de gjort så att tränset endast kan köpas med SC. De är riktigt affärssmarta kan vi ännu en gång konstatera.
 
 

Onsdagsuppdateringen!

Hej allihopa!
Jorvikborna älskar Halloween så därför fortsätter firandet även denna vecka. En ny utmanande tävling har också öppnats och nya husdjur har kommit till Jarlaheim!

Ny tävling:
- Jorvikstallets utmanande elittävling har äntligen dragit igång! För att kunna ställa upp i tävlingen måste du vara gillad med Jorvikstallet och ha tävlat i den första tävlingen i Jorvikstallet.
 Ställ upp i den utmanande elittävlingen!

Ny Husdjursaffär:
- En ny husdjursaffär har öppnat sina dörrar i Jarlaheim! Vilken blir din favorit? Den söta Dobermanvalpen, den lyckliga kaninen, eller kanske den blyga blandrasvalpen?

Ny väskaffär:
- En ny affär med sadelväskor till ditt husdjur har öppnat bredvid husdjursaffären i Jarlaheim!

Pumpa-jakten:
- Topplistorna i pumpa-jakten i slottets källare är nollställda så nu har alla chans att ta nya toppresultat!
Den spännande pumpajakten!

Spöken:
- 8 nya spöken har kommit till Jorvik den här veckan, kan du hitta alla? Totalt så finns det 29 spöken på Jorvik!

Äpplen i baljor med vatten:
- Om du missade någon halloween-mask förra veckan får du chansen att fånga den i denna veckas "Äpplet i hinken"!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
MIRANDAS TANKAR: Lite tråkig uppdatering tycker jag. Halloween är ju liksom över, hade hoppats på någon ny klädaffär eller frisörsalong eller så, men jaja. :) Alla uppdateringar kan inte falla en i smaken!
 

En bild av en gammal vän

I huset vid Jorvikstallet, där herman 'gömmer sig', hänger en bild på en mycket älskad häst, nämnligen Starshine. Starshine var från början en vildhäst, men blev vän med en ung Herman och stannade sedan vid hans sida ända fram till att han insjuknade när Garnok, Mr Sands och Dark Core ännu en gång ökade sin makt. Sedan kom Lisa tillsammans med de andra ödesryttarna, och tilsammans bekämpade de mörkret.
Starshine har av SSO's npc's refererats till som Lisas häst, men jag tror inte att de menar på papper. Starshine är en starhäst, en vildhäst, som från början valt att stanna vid Hermans sida. Detta får mig att tänka på Starshine som 'sin egen häst' och att ingen äger honom, även om hans och Lisas själar på sätt och vis tillhör varandra.
 
Jag har även börjat fundera över Starshine's ålder, för om Herman var ung när han träffade honom (säg ungefär runt 15-30?) så måste Starshine vara minst 20 år nu tror jag, för jag skulle gissa på att Herman är medelålders, alltså runt 50-60 år gammal. Jag har för mig att starhästar lever längre än vanliga hästar, och eftersom att Starshine även är en soulrider-häst så borde väl det kanske öka hans livslängd ytterligare? Jag vet inte,  men det är roligt att spekulera runt.
 
 

Hjälp mig!

Har varit lite halvkass uppdatering ett par dagar, men bloggidéerna är inte på topp och jag gör inte så jättemycket annat än att logga in, mata hästarna, levla och göra uppdrag just nu i SSO. Dels för att jag för tillfället är klubblös (Nej, jag vill inte bli spammad med inbjudningar), och dels för att jag har mycket för mig IRL. Därför behöver jag er hjälp!
 
Vad vill ni se mer av i bloggen?
Ridpass? Redigerade bilder? Outfits? Idéer och tankar? Roliga bilder & serier? Texter (noveller och så)? Annat?
Tell me! 

 
 

Favoritbild ♥

Detta är min favoritbild av dem jag fotat i skördebygden. ♥
 
 

The apple-effect

Jag älskar att man faktiskt får något av att köpa dyrare mat till sina hästar. Visserligen är det bara en kort stund som man ser järtan runt hästen, men det är ändå helt galet gulligt! *-*
 
 
Sedan känns det lite skumt att det blir så när man matar dem, det blir typ 'JAG HAR ETT ÄPPLE TILL DIG, ÄLSKA MIG!' *heartinvasion* x)
 
 

Klippklipp

På morgonen tog jag med Hedda till manfrisören vid Steve's, och lät henne klippa av Heddas man. Stackaren ser helt naken ut, men det tar väl tid att vänja sig antar jag. x) Klippte inte jättekort, eftersom att jag vill testa hur detta ser it först, men kanske klipper lite till senare. :3
 
 

RSS 2.0