Byta man?

Jag funderar på att byta man på Hedda, men frågan är vilken jag ska byta till? Hon har just nu 'friesermanen' men tänkte att det kunde vara kul att se henne i något nytt. :3
 
Vilken tycker ni? 1, 2, 3 eller 4?
 
 

Åh!

Jag gick länge och funderade på vem den där Eve var lik, sedan gick jag in på Manda Panda Albino's blogg och förstod vem. 8D Vitt hår, röda ögon och lite sådär smått läskiga båda två... HUEHUEHUEHUE. ♥
 
 

Ridklubbar

En sak jag tänkt på länge är hur mycket ridklubbs-funktionen skulle kunna utvecklas. Som det ser ut nu kan man basically skapa en klubb, bjuda in & kicka folk, skriva info om klubben och ge folk olika titlar. That's it just nu, men skulle inte detta kunna utvecklas?
 
Tävlingar
Man borde kunna ha tävlingar inom klubben, ungefär som att man har grupptävlingar. Fast istället för att alla startar samtidigt skulle man kunna ha att person 1 (slumpmässig ordning) måste rida i mål innan person 2 kan starta, och när alla ridit kommer resultatlistan upp. Klubbmedlemmar som är för långt bort informeras om att en klubbtävling startat, men de kan inte delta om de inte är i närheten.
 
Kö-lista
Man kanske skulle kunna ha någon form av kölista som endast klubbägaren ser? Just nu kan klubbägaren klicka på en annan  persons namn och välja 'Bjud in till ridklubb', tänk om man kunde välja 'Skriv upp på kö till ridklubb' eller så? Då skulle personen man frågat få en förfrågan där det står typ 'Blablabla har erbjudit dig en plats i kön till ridklubben Blablabla'. Sedan får personen svara ja eller nej. Hen kan stå i kö till flera ridklubbar, och man kan neka en plats när den erbjuds, man ska exempelvis på sin profil kunna se vilka klubbar man står i kö till, och kanske även kunna se om man blivit erbjuden en plats.
Klubbägaren och klubbledarna är de enda som kan se vilken plats de på kölistan har. När det blir en plats ledig i klubben så kan man välja 'Bjud in' brevid namnen på dem i kölistan. Klubbägaren behöver inte bjuda in personerna i ordning, men det ska ändå stå vilken ordning de lades till i listan.
 
Stänga av klubbinbjudningar
Detta har jag sett är ett önskemål hos många. Hur kul är det egentligen att bli spammad med inbjudningar när man vill leva ett fritt, klubblöst liv? Inte kul alls. Det borde kunna finnas en ruta man kan kryssa i (bland options/alternativ) där man kan välja om man vill ta emot inbjudningar eller ej.
 
Aktiviteter & Events
Jag tycker att det borde finnas en flik på klubbsidan som heter 'Aktiviteter och events' där klubbägaren och klubbledarna kan skriva i kommande events. Det ska vara typ en lista med aktiviteterna, och vill man lägga till info om en ny aktivitet så kan man klicka på 'lägg till ny'. Sedan kommer det upp ett formulär där man ska fylla i 'Aktivitet' (exempelvis 'Hopptävling' eller 'Uteritt'), 'Tid', 'Plats' och 'Övrig info'.
När man skapar ett event kommer det upp i loggen 'Blablabla har skapat ett nytt klubbevent'.
 
Varning
Om en medlem betett sig illa kan klubbägaren sätta 'Varning' på dem. Detta syns brevid deras rank/titel med gul, orange eller röd text (färgen beror på hur stark varningen är), och är kvar tills klubbägaren väljer att ta bort den. Detta skulle förhoppningsvis göra att folk blir med eftertänksamma och sköter sig bättre. Dessutom är det enklare att hålla reda på vilka som fått en varning eller ej då.
 
 
Tror att hela klubbkonceptet skulle bli mycket bättre och roligare om detta fixades, ska skicka in dessa förslag till SSO och se vad dem tycker.
 
Vad är era åsikter?
 

Lista med spöken

 
I uppdateringen kom ju bland annat en massa spöken som är utspridda över Jorvik, och om du hittar ett får du en belöning. Belöningen är oftast en mask som liknar någon av spelets NPC's, men det kan också vara mat till hästen, pengar eller picknick-korgar.
Jag har gjort en lista över vart jag har hittat spöken (Observera att jag kan ha missat något, så det är inte säkert att listan är komplett!).
 

• Mrs Holdsworth's stuga, Moorland
• Balkong uppe på muren, Jarlaheim
• Huset vid Inguns klippa, nordväst om Gröndal)
• Under bron till skördebygden (Silvergladesidan)
• Utanför Silvergladebyns mur
• Vingårdens källare
• Norra länken, Everwindfälten (Observera att detta spöket rör sig över HELA Everwind!)
• Observatoriet
• Hemliga stenringen
• Bryggan nedanför Inguns klippa
• Dark Core's bergsplatform i Valedalebergen
• Mr & Mrs Hill's gravsten i Firgrove (Söder om äppellunden)
• Tornrummet uppe på muren, Fort Pinta
• Byggarbetsplatsen i Moorland
• Byggarbetsplatsen på en kulle (Nära Vingården)
• Under Pi's hus
• Gyllenbladsskogen
• Södra bryggan i Fiskebyn
• Gröndal
• De bortglömda Hedarna
• Hollow Woods

 

 
 

Åh vad jag älskar halloween! ♥

 
 
 
 
 
 
 
 

Halloween är här!

Hej allihopa!
Halloween har kommit till Jorvik och invånarna har förberett sig ordentligt i år!

Nya uppdrag:
- När Halloween kommer så kommer också spöken! Prata med Mrs. Holdsworth, hon verkar veta hur man ska handskas med dem. Det verkar krylla av spöken på Jorvik, se hur många du kan hitta! Om du är snäll mot dem så kanske de ger dig en tacksamhetsgåva...
 Buuuuuu!

Halloween-butiker:
- Passa på att klä ut dig! Lite överallt på Jorvik finns det butiker med Halloween-tema. Där finns det allt från Halloween-masker till läskig utrustning till din häst!
Vem ska du klä ut dig till i år?

Halloween-smink:
- När du väl klär ut dig, varför inte sminka dig i samma tema? I skönhetssalongerna på Jorvik finns det flera läskiga sminkningar att välja mellan!

Äpplen i baljor med vatten:
- Lite här och där på Jorvik finns det tunnor med äpplen utplacerade, precis som i den gamla leken "Äpplet i tunnan" ska du fånga ett äpple utan att använda händerna. Äpplena kan vara svåra att få tag i då de är mycket hala, men om du misslyckas är det bara att försöka igen!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 

Tre nya outfits

 
Vit, svart & brun
Hjälm: Valedale
Väst: Firgrove
Handskar: Marleys
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Valedale
Sadel: Uppdrag
Schabrak: Stall Gyllenbladet
Benskydd: Jarlaheim
Svansrosett: Fort Pinta
 
 
 
Svart & röd
Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Wolf Hell Inn
Handskar: Marleys
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Firgrove
Sadel: Stall Gyllenbladet
Schabrak: Stall Gyllenbladet
Benlindor: Fiskebyn
Svansrosett: Silvergladebyn
 
 
 
Blå & vit dressyroutfit
Hatt: Fiskebyn
Jacka: Jorvikstallet
Handskar: Silvergladebyn
Byxor: Fort Pinta
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Marleys
Sadel: Valedale
Schabrak: Moorland
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Fiskebyn
 

'Gratis transport'

Om jag loggar ut när jag är i mitt hemstall (Jorvikstallet) så står jag alltid i Moorland när jag loggar in. Står precis där ens häst står när man börjar spela, alltså när Justin är med och så. Jätteskumt, men ganska praktiskt om man vill ha gratis transport. ;)
 
 

Bounty level 15!

Idag gick äntligen Bounty upp i level 15, skönt! Nu har jag bara Hedda kvar att levla, och hon är just nu i level 9 (snart 10) så det går förhoppningsvis ganska snabbt! ^^
 
 

Under himlens alla stjärnor

Fick en kommentar på det senaste kapitlet av under himlens alla stjärnor där det frågades om när nästa del kommer ut. Kapitel 2 skrevs sent på natten och under tispress, och jag tytcker personligen inte att det blev bra alls. Därför har jag bestämt mig för att skriva om kapitel 2, innan jag lägger ut kapitel 3! :3
 
Tycker ni att det låter bra, eller ska jag låta bli att skriva om och lägga upp kap 3?
 

Kvällens två ridpass

Först sadlade jag Magic och skrittade till paddockön där vi hade vårt första seriösa dressyrpass sedan flytten. Han arbetade på bra även om han tittade sig runt en del, men det var ganska väntat. Vi gjorde en del övningar som främst involverade stora mittvolten och tempoväxlingar, men övade även på lite fram- och bakdelsvändningar.
 
 
 
 
Efter det skrittade vi hem, och det blev en långpaus medans hästrna fick sin kvällsmat. Senare tog jag ut Hedda och red en sväng. Vi höll oss mellan stallet och Jarlaheim, bara så att hon skulle få vänja sig och titta ordentligt på allt det nya. Hon blev särskilt förtjust i grisarna på Sunfield's gård, och nosade en massa på dem.
Sedan avslutade vi med en galopp över en av åkrarna, vilket hon verkade uppskatta mycket då hon fått stå stilla en del sedan flytten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flyttat!

För ett par dagar sedan tog jag med mig mitt pick och pack och flyttade till Jorvikstallet. Både stallet och omgivningen är fantastiskt fin och dessutom är det nära till Jorviks 'huvudstad' Jarlaheim. Att transportera alla grejer och hästarna gick fint, men när vi kom fram så blev Stormblood orolig pga den nya miljön, och Northheart blev helt förskräckt över det stora antalet främmande hästar och människor, så de två har fått ta det lite lugnt och vänja sig de senaste dagarna.
 
 
Jag bor hos en vän till mig i ett ganska stort hus som ligger precis brevid Stablebucks café. Det är lite gammalmodigt med utsikt ut mot havet, och den brutna tandens ö. 
 
 
I huset bor även min väns katt, Kiara. Hon gillar att ligga i hammocken ute på bryggan och mjauar ofta när man går förbi. :3
 
 

En person jag verkligen saknar

Nikki 'Nikkson' Westlake lärde jag känna en dag när vi spontant bestämde oss för att levla och göra dagliga uppdrag tillsammans. Vi pratade inte s mycket efter det, fram tills att vi träffades igen genom olika klubbar. När jag skapade Comet Hearts så gick Nikki med, och vi lärde känna varandra väldigt bra och hade jättekul tillsammans. Men efter att Comet Hearts upplöstes försvann hon, och jag saknar henne verkligen.
 
Så Nikkson, om du läser det här: Jag vet inte om du bytt konto eller om du slutat med sso, men du ska veta att jag saknar dig och allt det roliga vi gjort, och om du känner för att slänga iväg ett brev på sso eller så så vet du vart jag finns! ♥
 

 
 

Uteritt med vänner

Jag, Anna, Manda och Daisy bestämde oss för att rida ut och kolla in omgivningarna.  Jag valde att rida Bounty eftersom att han fått stå stilla ett tag, så han var väldigt pigg och nyfiken. Vi red förbi Jarlaheim, upp mot grådaggsbergen och sedan ned till de bortglömda hedarna där vi hade picknick. Manda och Daisy var tvugna att gå sedan, men Anna och jag red vidare till det uråldriga trädet. Sedan red vi igenom Gröndal påvägen hem, och lät hästarna hoppa över de fallna träden där inne. Himla mysigt! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Outfit - Grön & svart

Oj vad mycket outfitinlägg det blev nu, men jag är bara så grymt ivrig på att visa mina nya idéer och de kläderna jag köpt. :D
 
 
Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Wolf Hell
Handskar: Marleys
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Firgrove
Sadel: Firgrove
Schabrak: Jarlaheim
Benlindor: Silvergladebyn
 
 

Outfit - Black silver

 
Hjälm: Fiskebyn
Jacka: LT
Handskar: Marleys
Byxor: Uppdrag
Stövlar: LT
 
Träns: Jarlaheim
Sadel: Jarlaheim
Schabrak: Jarlaheim
Benlindor: Jarlaheim
 
 

Outfit - Blå & vit

 
Hjälm: Marleys
Tröja: Jarlaheim
Handskar: Silvergladebyn
Byxor: Fort Pinta
Stövlar: Silvergladebyn
 
Träns: Marleys
Sadel: Valedale
Schabrak: Fort Pinta
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Fiskebyn
 
 

Starshine!

Nejmen titta vem som vandrar runt i Gröndals skogar. ♥ Är 99 % säker på att detta är Starshine, annars är det en starhäst vi aldrig stött på förut. Men han såg fruktansvärt blek ut på något sätt, stackaren är väl helt sjuk av längtan efter Lisa.
 
 
 

Skördebygden bildbomb!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer funderingar och planer

Har inte mycket att blogga om för tillfället, mina tankar är helt fokuserade på Skördebygden just nu. Har fått flytta fram mitt utvecklingssamtal i skolan, så det kan hända att jag rider in imorgon ändå, spännande! Men har funderat ännu mer om hela grejen och kommit fram till ett par saker.
 
Flytta?
Nästan alla jag känner har sagt att de tänker flytta till Jorvikstallet, men jag känner mig lite osäker. För tillfället bor jag på Vingården, väldigt centralt och bra. Här har jag tillgång till ridhus, badstrand, paddock, hagar, tärrangbanor och fina ridvägar. Jorvikstallet kanske också har allt detta, men ännu viktigare så har Jorvikstallet en stor betydelse för mig personligen. Jag är ett obotligt fan av Starshine Legacy, och det var ju i just Jorvikstallet som allt började.
Men det kommer att vara så otroligt mycket folk, åtminstonde den första månaden. Det kan hända att jag stannar på Vingården ett tag, och sedan flyttar när det börjar bli glesare med folk, som när GÅD öppnades. Dessutom är det ju inte säkert att det bara finns ett nytt hemstall i skördebygden. Det är ett stort område, och från de sneakpeaks vi fått så ser det ut som att vi kommer att kunna bo på åt minstonde ett till ställe.
 
Shopping?
Jag har just nu 2135 SC och ca 6000 JS (+ championatpriser som jag kan sälja). Jag hoppas på att det kommer att finnas massor av awesome grejor att köpa i de nya områderna, särskillt i Jarlaheim, som känns lite som Jorviks 'huvudstad' (har iaf fått det intrycket). Kanske kommer det komma nya funktioner att spendera pengar på? Ett café ska ju komma, kanske kan man äta där? Det är ett förslag som jag skickade in för ca 1 år sedan, om det kom med skulle det vara super!
 
Outfit?
Jag kommer att ha med mig fyra outfits när jag rider in i Skördebygden på Magic (självklart). Som det ser ut nu är det min svartblåa, min svartlila, en tävlingsoutfit samt min svartvita skelett-outfit. Men kanske får ett ryck och ändrar mig helt, huehue.
 
Tempo och bloggning?
Jag kommer att blogga, det kommer jag. Tänker dock inte sätta spoilerskyltar eller så, så ni kollar ju på egen risk. :3
Jag tänker utforska allt och rida i min egen takt, om jag rider in tillsammans med någon får vi se dock. Kommer även att vara ganska osocial i chatt osv.
 
 

Ingen SB-panik här

Jag bestämde i helgen att jag inte kommer att rida in i Skördebygden på onsdag, eftersom att jag slutar väldigt sent i skolan och sedan har utvecklingssamtal (och kanske ska simma senare på kvällen). Vill liksom inte rida in i SB klockan halv tolv på natten, det blir nog inte samma känsla. c;
Så jag kommer att rida in på torsdag eftermiddag, för jag slutar tidigt då samt är ledig på fredag. :D
 
 

Dubbla SC i helgen!

I helgen är det dubbla Star Coins, så jag ska köpa inför Skördebyggden. :D 2000 eller 3000 ska jag köpa tror jag. :3 Kan ni fatta hur mycket pengar sso måste dra in den här helgen, för hur många som helst köper ju för att ha att använda nu när skördebygden öppnar. :3 Det var samma sak när hästfunktionen kom. c:
 

Uppe med tuppen

Nu på morgonen har jag levlat, stängt sprickor, fiskat och gjort dagens bro-uppdrag. Känns skönt att ha dem avklarade så att man bara kan chilla ikväll. :D Nu ska jag dock dra mig till skolan, men jag uppdaterar senare! ^^
 
 

Cirkusfoto

Manda annordnade en impulsakivitet tidigare ikväll, en photoshoot med hela Water Roses. ♥ Vi blev galet många, och alla skulle vara klädda i klubbfärgen rosa, så jag fick kuta till VG och hämta min svartrosa outfit, haha. c:
 
 
Sedan när jag ändå var i cirkusen passade jag på att fota några bilder på Hedda, för hon är så himla fin! ♥
 
 
 
 

Funderingar

Under dagens uppdrag fick vi lite info, som fick mig att börja fundera och spekulera, så tänkte dela med mig av mina tankar.
 
1. En färja och en hamn
Många har funderat över om vi kommer att kunna ta transport till och från Skördebygden och Silverglade, men det har även pratats om att man borde kunna ta färjor från de olika hamnstäderna (Fort Pinta, Fiskebyn, Moorland) till varandra. Nu kanske man kommer att kunna det?
Dessutom har vi fått reda på att det finns en hamn vid Jarlaheim, awesome! Byn ligger ju precis brevid vattnet, så that makes sense antar jag. ^^
 
 
2. Conrad & Garnokvulkanen
Vi vet inte mycket om Conrad Marsdeen. Han är smed, han finns i Moorland och han är en av medlemmarna i aideens beskyddare. Men vad är hans historia? Hur kom hans relation med druiderna till att existera?
Min fantasi började leka lite, att hans resa till Garnokvulkanen är relaterad till hur han kom i kontakt med Jorviks druider är möjligt. Han sa själv att han gått igenom en massa för att få tag i vulkanaskan, och han verkar väl bekant med de magiska krafter som existerar på Jorvik.
Dessutom så verkar det som att det finns gruvor i grådaggsbergen, vilket får mig att tänka på den gruvverksamhet med alla gruvolyckor som Dark Core drev på 1900-talet, spännande minst sagt!
 
 

Dagens outfit - Svart & blå

 
Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Fiskebyn
Handskar: Marleys
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fiskebyn
Sadel: Stall Gyllenbladet
Schabrak: Stall Gyllenbladet
 
 

Bildbomb från dagens uppdrag!

 
 
 
 
 
 
 
 

Dags att laga bron!

Hejsan!
För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!

Nya uppdrag:
- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den trasiga bron nära Nilmers Högland och prata med förmannen Donald. Han verkar ha lite svårt att göra det alldeles själv... 

Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen!
 Hjälp Donald laga bron!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MIRANDAS TANKAR: Om en vecka är vi inne i skördebygden, OH YEAH! Uppdateringen verkar vara lång dock, så jag misstänker att de håller på att 'lägga ihop' materialet från devservern med spelarservern, awesome! :D I så fall kommer hela sso gå och dreggla längst stränderna senare. c:
 


Bytt konto

Jag och Anna bytte konton för att hon ville se min storslagna garderob. Hon själv har väldigt lite kläder, men trots det försökte jag pyssla ihop en fin outfit. Den blev väl lite sådär halvful, men jag har fått en idé till en annan iaf. c:
Anna som däremot var allmänt elak och slängde på världens fulaste outfit på mig gjorde det med flit, för hon är en ond potatis.
 
 
 

Fail..

Trots att han vuxit fast i marken så hälsade han på mig som om inget hänt, och dessutom var han fortfarande kapabel till att gå. Intressant snubbe detta.
 
 

Titta vad som händer när man faktiskt är produktiv!

 
 
 

Northheart

 
Namn: Northheart "Hedda"
Kön: Sto
Ras: Frieser / ardenner korsning
Född: 5 mars 1997
 
Temperament: Hedda är en bestämd dam med mycket humör, och en riktig enmanshäst. Hon tycker om barn och mindre djur, och är väldigt kelig i stallet.
 
Historia: Northheart har sin frieserpappas kroppsform och gång, men sin ardennermammas färg och mankhöjd. Hon är född på en liten gård på Jorvik och såldes som tvååring till en kvinna som så småningom red in henne. Under sina första år som ridhäst stod hon uppstallad på Steves gård, där hon lärde sig grunderna i ridningen. På grund av en olycka i tidig ålder avskyr Hedda att hoppa hinder, särskillt inomhus, så hon är i stort sett dressyrhäst rakt igenom.
Northheart har tävlat en hel del inom dressyr, men på senare år har hon fått ta det lite lugnare eftersom att hon blivit äldre. Anledningen till att jag köpte Hedda är för att jag behöver en erfaren dressyrhäst att tävla då och då med, och hon verkade helt enkelt perfekt.
 
 
 

Hedda ♥

Efter två dagar har jag insett att Skydale inte var någon maffig andalusierhingst, utan ett lite äldre kallblodssto vid namn Hedda. c: Mer info kommer, hon är så fin så. :'3 ♥
 
 

Hästön

Vi har nu fått bekräftat att inom en snar framtid kommer vi att kunna ha hur många hästar vi vill, och projektet kallas för tillfället 'Hästön' av SSO. Jag kan tänka mig att detta är en av de låsta funktionerna på anslagstavlan i hemstallet där man även hittar 'stallhjälpen' och 'placera ut mina hästar'. Med denna funktionen kommer vi aldrig mer behöva känna att vi måste sälja en häst för att vi aldrig har plats, vilket vissa tycker är super. Men det finns ju en del nackdelar också.
 
Första frågan: Kommer hästarnas vistelse på hästön att vara gratis? Om varje häst som skickas dit fortsätter vara på topphumör och det inte kostar något så kan man ju skicka dit hästarna varje natt och sedan slippa mata dem, och därav aldrig behöva köpa hö. Ekonomiskt, men då tappar ju stallhjälpen hela konceptet?
Har sett teorier på vissa bloggar om att hästön skulle vara den lilla ön nere på kartan vid skördebygden som verkar omöjlig att ta sig till utan någon form av båt. Även det en intressant teori, men skulle ön då vara som ett andra hemstall där man endast kan se sig själv och sina hästar, och inte andra spelare? Skulle vara ganska coolt, särskillt om hästarna typ galopperade runt eller betade och så.
Men jag tror dock inte på detta, eftersom att om du rider en häst till ön och sedan släpper den där, hur ska du då komma tillbaka till hemstallet? Man måste ju ha med sig en häst när man går in och ut i hemstallet.
 
Andra frågan: Om man kan ha hur många hästar som helst, är det verkligen så kul? Sure, du behöver aldrig mer sälja en häst, men tänk såhär: Du äger alla hästar som går att köpa i spelet, men hur mycket personlighet har dem?
Mina hästar har backstories, personligheter, tilltalsnamn, vanor och ovanor. Jag gillar att ha det så, det blir roligt och personligt. Men om man har alla hästar, kan man verkligen ge alla en speciell karaktär? Eller kommer de att bli som kläderna och utrustningen vi köper? Din favorit för stunden, som sedan kommer att ruttna längst in i din garderob, och du minns knappt att du äger dem.
Men förhoppningsvis kommer SSO att fixa detta riktigt bra, så jag kanske nojar i onödan. ^^
 
Arkivbild.
 

Dagens outfit

 
Hjälm: Marleys
Tröja: Vingården
Handskar: Vingården
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: Marleys
 
Träns: Fiskebyn
Sadel: Firgrove
Schabrak: Vingården
 
 
 

HUEHUEHUE

Jag hängde med Sally som köpte sin Iceflame, så sjukt vacker häst! *-* JAG VILL HAAAA.... så jag köpte lite star coins. Ni kan ju gissa vad jag ska göra, HUEHUEHUE....... c8
 
 
 

Skördebygden

Det börjar hända saker i Skördebygden, saker som har med lagandet av bron att göra har kommit, och en bom markerar nu tydligt att bron inte är färdklar. ;D
 
 
 

Andalusier och stallutrymme!

Hejsan!
Andalusier har kommit till ön och antalet stallplatser i ditt hemstall har ökat i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Dessa tre vackra Andalusier har kommit till Vingården! Rid dit och kolla in dem! För att kunna köpa en Andalusier så måste du ha nått upp till level 8.
Vackra andalusier!

Stall-utrymme:
- Vi har ökat antalet stallplatser och du kan nu ha totalt 10 hästar i din ägo, 9 i hemstallet samt den man rider på för tillfället!

Kommer snart:
- Vi jobbar också på en ny funktion som går under arbetsnamnet Hästön. Tanken är att ni i framtiden ska kunna släppa ut era hästar på bete på den fina ön Hästön. Där kommer de få en välbehövlig semester och när du vill hämta tillbaka dem kommer de vara fräschare än någonsin! Du kommer också att kunna äga så många hästar som du vill och aldrig behöva sälja en häst för att de inte får plats i ditt hemstall! Det kan vara mycket jobb att ta hand om 10 hästar och vad passar inte bättre än att låta de hästar du inte rider så ofta åka på en härlig semester?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MIRANDAS TANKAR: Ååååh gud så bra med ökat stallutrymme (även om jag bara har 3 hästar)! :D Sjukt vackra andalusier verkligen, kanske köper en, wihihi. c'8
Och det där med hästön låter fantastiskt, hoppas att det är gratis bara *-*
 

Lilagrå dressyroutfit

 
Hatt: Silvergladebyn
Jacka: Marleys
Handskar: Valedale
Byxor: Uppdrag
Stövlar: Fiskebyn
 
Träns: Firgrove
Sadel: Fiskebyn
Schabrak: Silvergladebyn
Svansrosett: Fiskebyn
 
 
 

Terrängbus

I eftermiddags tog jag med mig Stormblood till Hollow Woods och hoppade en massa hinder och hade allmänt roligt. Det känns ibland som att jag antingen bara låter hästarna stå eller kör värsta hardcore-träningspassen med dem, så jag har bestämt mig för att försöka hinna med att rida ut mer, pyssla om dem oftare och bara mysa. :3
Storm var iaf på glatt humör, och skrämde slaget på stackars Birdie när han nästan dundrade in i trädet där hon har sitt bo, haha stackars fågel!
 
 
 
 

Cookie såld

Igår kväll sålde jag Cookie. Det var både på impuls och planerat, men kände att han mest stod och ruttnade i ett hörn. :c
 
 
 

Kvällsmys

 
 
 
 

Galoppbana?

Jag tänker inte kommentera hela trailern, utan endast en bild/del av den, som jag inte sett någon annan uppmärksamma än. Jag satt och skypade med Anna och kollade den nya trailern för Skördebygden, och när Jorvikstallet kom upp på bild skrek jag rakt ut 'GALOPPBANA!'.
I filerna finns det något som heter Jorvik Stables race, och jag har lite svårt att tro att det skulle vara dressyr/lydnad som i höstryttaren. Men runt Jorvikstallets arena löper en stig/bana, och jag tror att det är en galoppbana.
Många vill att baronessans bana ska bli klar, men på ett sätt är den bra som den är. Så sso-teamet kanske hittade ett annat, fiffigt sätt att uppfylla våra önskemål?
Sedan undrar jag om det där gröna är startboxar eller ett mål av något slag? Eller så är det bara en buske, haha! (EDIT: Har insett att de är trädgrenar, HAHAHAHA)
 
 

Tävlingsoutfits, ett stramt urval?

Eftersom att jag älskar att variera så bestämde jag mig för att byta ut min tävlingsoutfit. Jag gillar den nya, trots att de bruna stövlarna känns helt out of place.
Förut tävlade verkligen ALLA med den gula silvergladejackan eller svarta justin-jackan, svarta jeans och bruna stövlar eller gröna skor. Men nu har urvalet av tävlingskläder ökat, även om det fortfarande är väldigt begränsat. Jackor och tröjor med rida + 8 finns det massor av, men endast ett par byxor med rida + 5? Resultatet blir att alla rider runt med dem, och det blir ju lite tråkigt.
Jag hoppas att vi kommer att få fler byxor, handskar och stövlar med höga ridfärdigheter i södra Jorvik. Inte högre kanske, för då kan det bli svårt att styra, men i alla fall lika snabba.
 
Min nuvarande tävlingsoutfit.
 

HOLY MOTHER OF OMG

DET ÄR OFFICIELLT, SÖDRA JORVIK/SKÖRDEBYGDEN KOMMER I SLUTET AV OKTOBER!!!
 
 

Födelsedagsoutfit

Varje födelsedag verkar det som att vi får speciella kläder och utrustning, jättekul tycker jag! :D Älskar limited edition saker, fast det är förstås jobbigt för dem som missar att köpa grejorna.
Hursomhelst, i år var temat Turkost och vitt. Men vi fick även en rosa huvudrosett samt ett par rosa benlindor. Vissa verkar vara fundersamma över detta, så för er som inte vet tillhör de förra årets födelsedagsutrustning. ^^
 
Det här årets födelsedagsoutfit.
 
Förra årets födelsedagsoutfit.
 
 

Grattis Star Stable!

Först och främst: Grattis på födelsedagen SSO! ♥
Idag fick vi 200 SC gratis, samt en jättefin tröja i posten! :D
Förutom det så är utrustningen som säljs i födelsedagsbutikerna superbillig och väldigt cool, stor hiss till det! :D Årets utrustning var turkos och vit, förra året var den rosa och vit. Så de benlindor och den rosetten som kom i år var nog till för förra årets set. :D Mer om detta senare!
Alla LT-medlemmar fick även ett par superawesome brillor formade som stjärnor!
 
BILDBOMB!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Star Stable fyller 2 år!

Hejsan!
Hipp hurra, Star Stable fyller 2 år idag! Det innebär att vi har haft Star Stable öppet i hela två år.

Mycket har hänt det senaste året, vi har bland annat släppt hästfunktionen, husdjur har kommit till Jorvik, ponnyer och många av andra fina hästraser har släppts, Championat har öppnats, och berättelsen om dig och Jorvik har fortsatt. Detta tycker vi är värt att fira!

Födelsedagspresent:
- Rid till närmaste brevlåda och kolla in din post, där ska en fin present finnas! När du loggar in får du också 200 Star Coins! Dessa två presenter finns tillgängliga till och med nästa onsdag den 9:e oktober så glöm inte bort att logga in innan dess!
 Star Stable fyller 2 år!

Fyrverkerier:
- Fira ordentligt med fyrverkerier! Utanför Moorlandstallet, i Fort Pinta och utanför Silvergladebyn så finns det speciella fyrverkeri-stationer där du och dina vänner kan fyra av raketer tillsammans!

Födelsedagsbutiker:
- I Moorland, Fort Pinta, och Silvergladebyn finns speciella födelsedagsbutiker med fin fina Star Stable-prylar till väldigt låga priser. Skynda fynda, dessa butiker kommer endast vara öppna tills nästa onsdag!

Tack för att ni spelar och gör Star Stable till det bästa hästspelet någonsin!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
MIRANDAS TANKAR: Det blev typ exakt som jag trodde, härligt! :D Det här årets utrustning var snyggare än förra årets till och med. *-*
 

Födelsedagsuppdatering?

På torsdag, den tredje oktober, fyller Star Stable Online 2 år. Därför är jag relativt säker på att denna veckans onsdagsuppdatering kommer att lika förra födelsedagsuppdateringen.
Förra året fick vi unik utrustning och tröjor, och på födelsedagen hölls en fest i Fort Pinta där alla GM's var med, och man kunde skjuta raketer. :D Om det är en ny sorts utrustning i år eller liknande så blir jag överlycklig, för gillade verkligen förra årets! ♥
 
Sedan vet jag inte om vi kommer att få så mycket mer imorgon. Vissa tror att andalusierna kommer att komma, men frågan är om de verkligen skulle släppa två så pass 'stora' uppdateringar på samma gång? Kanske.
Sedan har vi ju spekulationer om att vi kommer att få ett releasedatum för södra Jorvik, vilket vore den ultimata födelsedags-överraskningen, eller vad säger ni? ;D
 
Gammal arkivbild.
 
 

RSS 2.0