Åhåhåhå ♥

Jag hade rätt för en gångs skull, det var en cinematic/teaser/trailer! :D Galet bra gjort, detta lär bli spännande!

Meteormanen

Man- och svansfunktionen är en av de funktioner som jag tror har stor potential att utvecklas när det gäller att göra sin häst mer unik. Fler manstilar hade varit roligt, typ som 'frieserflätor' (kommer aldrig ihåg vad det heter), stubbman, rakklippt kort man och framför allt, något som jag länge önskat, meteormanen.
Jag har alltid älskat Meteors man, den är som en ganska hög, taggig stubbman. Om vi fick den i spelet skulle jag typ dö av lycka! En svart ponny med denna manen är en av mina drömhästar i SSO. Vi får helt enkelt hoppas och se vad teamet hittar på i framtiden. c:

Upprörande ord i uppdragsmonologer

I den engelska versionen av de nya uppdragen används två ord som gjort vissa medlemmar väldigt upprörda. Det har klagats enormt på SSO's facebooksida, främst av äldre medlemmar med barn som också spelar spelet. Orden som användes var 'badass' och 'crappy'. 'Badass' är slang och betyder typ awesome/cool och 'crappy' kan översättas till skräpig/dålig. Många tycker dock att dessa ord inte var barnvänliga och borde tas bort från uppdragsmonologerna.
Personligen tycker jag att detta är rätt löjligt. Det är inte som att de skrev ut en massa svordomar eller så. Ordet badass är positivt, jag använder det själv ofta och förstår verkligen inte vad det är för fel med det. Crappy kan jag till viss del förstå, eftersom att 'crap' ibland räknas som en svordom (crap betyder ordagrant bajs på engelska), men jag tycker ändå att orden ska få vara kvar.
 
Vad tycker ni?

Star Stable Online cinematic?

Nu har det varit en jäkla massa spekulationer om denna bilden som sso teamet har släppt. Många tror att de kommer att byta ut grafiken, att det är huvuduppdrag eller en ny hästras. Jag tror inte på något av de.
Vi känner inte igen platsen som någon av de just nu spelklara områderna, även om det har spekulerats om det uråldriga trädet. Hästen på bilden är nog inte Starshine som många tror heller.
Jag tror att det är en cinematic. Det är ungefär som en trailer eller en kort film om spelet, och cinematics har oftast annorlunda och bättre grafik än vad själva spelet har. Cinematics tar tid att göra, och det skulle förklara varför starstable teamet släppt så 'små' uppdateringar de senaste veckorna. ^^
 
EDIT: Om vi tar spelet Elder Scrolls Online exempelvis. HÄR ser ni en bild från själva spelet. HÄR ser vi en bild från spelets cinematic/kortfilm. Ser ni skillnaden på grafiken? Ni kan klicka HÄR för att se hela ESO cinematicen.

Hello there!

Har inte spelat sso alls typ de senaste dagarna, har varit helt fastlimmad vid ett annat spel. ^^ Hursomhelst så är det därför uppdateringen på bloggen varit lite låg, ber om ursäkt för det. :) SSO uppdateringen igår var tyvärr inget som föll mig i smaken heller, så blev lite besviken...
 
Anyway, om ni vill hålla er uppdaterade kan ni alltid göra det på min IRL blogg:
♥ http://cookiecat.blogg.se/ ♥
 

Magic är så vacker

Magic är en väldigt vacker häst ibland. ♥ Rosa och blå var ju bara för gulligt, haha!

RSS 2.0