Outfit - Orange and black

Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Fiskebyn
Handskar: Marleys
Byxor: Silvergladebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Fiskebyn
Benlindor: Fiskebyn

Mitt nya, fulsöta charmtroll

Jag har ett hästköp planerat, och jag tänker inte ens hålla det hemligt den här gången. ^^
Felicity ringde mig för ett par dagar sedan och berättade om att de fått hem några hästar som gått på bete i bergen i ett par månader. Hästarna var alla till salu och jag bestämde mig för att rida till Firgrove för att ta en titt på dem.
En av hästarna fångade min blick direkt. Han hade en underlig gråbrun färg med lysande, nästan guldfärgad, man. Felicity berättade att korsningsvalacken var åtta år och aldrig blivit såld på grund av hans speciella färg. Efter att ha funderat lite fram och tillbaka hade jag bestämt mig för att detta fulsöta charmtroll skulle med mig hem!
Nu är frågan, vad ska han heta?

Hej främling, vill du gå med i min klubb?

Att stå i centrala Jarlaheim och iakta globala chatten och omgivningen väcker en hel del tankar. För ett par dagar sedan var det 3 personer som red runt och försökte värva folk till sina klubbar, folk de aldrig träffat, folk som redan var med i andra klubbar. Alla som jag såg tackade nej och förklarade att de redan var medlemmar i en annan klubb.
Är det bara jag som tycker att det är konstigt att gå fram till en främling som redan är med i en klubb och försöka värva dem? Om personen säger ja så är ju chansen stor att den sedan lämnar din klubb på samma sätt, vilket bidrar till ett ganska 'ostabilt' medlemsantal, så vad är då meningen?
 
Underligt skrivet inlägg kanske, men vad är era tankar om detta?

Outfit - Gråskala

Hjälm: Fiskebyn
Väst: Valedale
Handskar: Marleys
Byxor: Uppdrag
Stövlar: LT
 
Träns: Jarlaheim
Sadel: Firgrove
Benlindor: Fiskebyn
Svansrosett: Fort Pinta

Finally!


Renovering av plats?

I början av spelets story hjälper man Moorlandfamiljen att få bort G.E.D från ägorna, och när man lyckats med det står byggplatsen uppe vid Moorland helt öde med undantag av en affär. Thomas Moorland äger ju marken, så jag tänkte att varför inte göra om stället till exempelvis en paddock eller en liten volt?
Tänk er att man får ett uppdrag av Thomas där han säger något i stil med "Ja, G.E.D är ju inte kvar däruppe så vi kan ju utnyttja marken.", sedan får man hjälpa till att bygga paddocken och fixa marken. En paddock med lite halvhöga hinder vore ju att föredra (tycker i alla fall jag). Affären skulle ju kunna vara kvar, fast göras om och kanske flyttas ett par meter?
 
Vad tycker ni om idén? :)
 

Early morning

Tidiga mornar i SSO är verkligen mysiga! Inte så jättemånga online, vackert och speciellt ljus, och helt enkelt en härlig och lugn stämning. Me like!

Starshine Legacy quote


En server för fuskare

En liten tanke bara...
Spelet Titanfall bannar inte de spelarna som använder fusk/lagg eller dylikt, de placerar dem på en egen server så att de som vill fuska kan göra det utan att drabba de andra spelarna, bra va? Tänk om SSO skulle ha något liknande? SSO skulle kunna fixa så att ens fps läses av, och om de upptäcker ett mönster (ex att FPS'en går ned enbart vid championat och lopp flera gånger) så flyttas spelarna till en server för laggare, det tycker jag skulle vara mycket trevligt. :3 Jag vet att SSO redan 'läser av' om man försöker fuska, och i så fall stänger av eller bannar spelare, men det är skulle ju nästan vara bättre.

Outfit - Rosa och svart

Tänkte visa outfiten jag pysslade ihop med kepsen man fick i uppdragen vid Ferdinands hästmarknad. :3 Rosa och svart blev temat, tycker att det är lite synd att det inte finns några benlindor med färgen 'hot pink'. :c
Keps: Uppdrag
Tröja: Silvergladebyn
Handskar: Marleys
Jeans: Silvergladebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Silvergladebyn
Svansrosett: Fiskebyn

Bugg

Hittade en liten bugg som störde mig mer än den borde, kanske för att jag spenderar otroligt mycket tid vid garderoben och väljer outfit, not sure. När SSO teamet fixade så att alla hästarna rörde sig så kom det en liten bugg: när 'originalhästarna' skrapar med hoven så börjar kameran åka runt. Riktigt jobbigt om man står vid garderoben eller så. Har rapporterat in buggen, så vi får se om de fixar det snart. :)

Outfit - Classy sailor

Hatt: Fiskebyn
Tröja: Fort Pinta
Handskar: Silvergladebyn
Jeans: Fiskebyn
Stövlar: Marleys
 
Träns: Uppdrag
Sadel: Firgrove
Schabrak: Fiskebyn
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Fiskebyn

Beundrad (Inga spoilers)

 
Igår blev jag beundrad med familjen Goldspur, härligt! Fick även testa på det svåra gröndalsloppet. Det var långt och lite småklurigt, men jag tyckte om det! :)
Undra när SSO slänger in ännu en seg fraktion att bygga rykte med? Det känns ibland som att det är så se gör när de tycker att vi har för lite att göra i spelet, eller är det bara jag som fått den uppfattningen? Jaja det är ju iaf något som sysselsätter en.
Om några dagar blir jag beundrad med G.E.D också, wiho! Det måste vara den segaste fraktionen (med undantag av hur fisket förut var), så jag är glad att jag slipper den snart. :3

Wiiie!

Det bästa med veckans uppdatering tycker jag är att alla hästar nu rör sig när de står stilla! :D Helt plötsligt blev hemstallet mer levande, och jag älskar det! ♥
Kolla så söt min fina Magic är!

Ferdinands hästmarknad!

Hejsan!
Tre nya vackra hästar har kommit till Skördebygden. Du hittar dessa ståtliga springare på Ferdinand och Eddies hästmarknad, en ny kringresande marknad som just nu befinner sig på arenan vid Jorvikstallet.

Nya hästar:
- Tre underbara hästar har kommit till hästmarknaden i Jarlaheim, två ståtliga Frisiska sporthästar och en vacker Andalusier!
 Vackra hästar!

Hästmarknad:
- Ferdinand och Eddie driver en hästmarknad som de reser runt med på Jorvik. Just nu så har de anlänt till Jorvikstallet i Jarlaheim och slagit upp marknaden på arenan. Passa på att rida dit och kolla in den innan de reser vidare! 

Nya uppdrag:
- Det kan vara slitigt att jobba på en hästmarknad, saker och ting går sönder när man är ute på vägarna och det är mycket som ska pysslas med. Rid till Hästmarknaden och se om du kan hjälpa Ferdinand och Eddie att landa i Skördebygden.

Ny butik:
- En ny butik med både kläder och utrustning har kommit till Ferdinands hästmarknad i Jorvikstallet.

Vinnarna av tävlingen!

Rätt svar i gissningstävlingen var soulridern Anne! De som gissade rätt först var Tindra Silverheart, Ida Hawkberg och Amanda Silverlord! Grattis till er! :D
Tindra var den första som gissade rätt och vinner därför en gästbloggning!

Hjälp teamet komma på nya hästar!

Översättning:
"Vad är din favorithästras? Färg?
Om vi skriver ihop en lista så kommer några av era förslag att användas för att hjälpa utvecklarna skapa nya hästar til spelet!"
 
Åh så kul! Älskar när onlinespel bryr sig om sina spelares åsikter, go Star Stable!


Ny tävlingsoutfit

Var ute och red på Geronimo imorse, han har så mycket energi nu efter vilan att det enda han vill göra är att galoppera, haha! Passade hursomhelst på att fota dagens outfit, som även blivit min nya tävlingsoutfit. ^^
Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Vingårdens trädgård
Handskar: Marleys
Byxor: Silvergladebyn
Stövlar: Marleys
 
Träns: Uppdrag
Sadel: Fiskebyn
Schabrak: Valedale
Benskydd: Jarlaheim

Gissa vem som är hemma igen?

Igår kväll fick Geronimo äntigen komma hem från hästön! Det märks på honom att han saknat de andra hästarna, och han slog sig till ro i sin box fortare än kvickt. Jag har nu även uppdaterat sidan 'Mina hästar' så att även Geronimo är med på den. :D

Nya stenar

Det verkar som att det kommit en massa nya stenar runt det uråldriga trädet på de glömda hedarna. De är rektangulära och först trodde jag att de var gravstenar. Eftersom att de har en så speciell form kanske de har någon betydelse i något uppdrag framöver? Eller så är de bara där som fina detaljer. c:

Irriterad

Ska skriva av mig lite, förbered er för ett irriterat inlägg.
Varje dag ser man i globala folk som skriker med caps "VART FINNS DEN OCH DEN SAKEN???" eller "KAN NÅGON HJÄLPA MIG MED DET HÄR OCH DET HÄR???".
Vanligaste orsakerna är att de inte läst uppdraget ordentligt, inte förstår hur kartan används eller helt enkelt är för lata för att leta själva. Jag försöker hjälpa folk så ofta jag kan, men jag ger aldrig folk något helt på silverfat, de måste arbeta lite själva också.
 
Idag var det en tjej som frågade mig om jag kunde visa vart paddockön låg. Jag sa att det kan jag väl göra och följde med henne till bron. Hon blev jätteförvirrad och hittade fortfarande inte, så jag red ett varv runt ön med henne och förklarade att hela ön var paddockön. Hon sa då att hon hade ett uppdrag där och jag instruerade henne hur man använder kartan. Hur man kan se vart platser är, vilka färger uppdragen har, osv.
Tror ni att denna människa försökte själv? Nej, hon bad mig visa henne vart uppdraget var. Jag skrev då ännu en förklaring om kartan och uppdrag, men inte heller denna gången ville hon prova själv. Hon ville att jag skulle visa henne. Resten av konversationen kan ni se här nedanför.
 
Det slutade med att jag iggade henne. Jag blir så otroligt irriterad på att någon kan vara så otrevlig och bortskämd.
Nu ska jag ut i fina vädret, ciao!

Tävling!

I och med återuppstarten av bloggen tänkte jag ha en liten gissningstävling. :) Fick inspiration av Esmeralda, fast tävlingarna skiljer sig åt en aning. Tävlingen går ut på att man ska gissa vem jag är utklädd till på bilden nedanför, och priserna är varsin länk. Den första som gissar rätt får även, om den vill, en gästbloggning. De tre första som gissar rätt vinner!
 
Regler
• Skriv din gissning i kommentarsfältet tillsammans med ditt SSO-namn och eventuell bloggadress.
• En gissning var, försöker du fuska diskas du.
• Din gissning måste vara specifik, du kan inte bara skriva ex "Någon i Fort pinta!"
 
Så frågan är:
Vem är jag utklädd till på bilden nedanför?
 


De mytomspunna starhästarna

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag vill ha fler starhästar i SSO. När jag säger 'fler' syftar jag på Starshine, som just nu vandrar runt utan mål i Gröndal. För er som inte vet kan jag lite kort berätta att starhästar är en ras med unika egenskaper som endast finns på Jorvik. De är egentligen vildhästar, men ödesryttaren Lisas häst Starshine blev som unghäst vän med Herman och blev 'tam'. Genom alla tre spelserierna (räknar inte med Star Academy eftersom att jag inte spelat det själv) Starshine Legacy, Star Stable och Star Stable Online så har endast två starhästar nämnts vid namn; Starshine och Lilla Starshine. Om dessa två är en och samma häst är inte bekräftat.
Hur som helst, min tanke är att det måste ju finnas fler starhästar där ute? Kanske har flera, precis som Starshine, blivit tämjda av jorvikbor? Det skulle vara häftigt att få träffa på flera starhästar, och kanske även till slut äga en själv? Tänk er ett försäljningsstall som 'sköts' av druider eller något liknande, där man kunde köpa 'unika' hästraser, som starhästar och andra 'magiska' hästtyper? Ja tack säger jag!
 
Starshine i Star Stable Online.
 
Starshine i Starshine Legacy episod 1.

Rosa

Dagens outfit har ni ifs redan sett i headern och fått en sneakpeak på igår, men tänkte ändå lägga till den i 'outfits' så att ni kan se vart alla grejor är köpta. :) Denna outfiten har jag gått runt med i huvudet i över ett år, men kunde av någon anledning aldrig förmå mig att köpa blusen. Men nu är det gjort! Har dessutom fått noja på att ha blommor i manen tror jag, så somrigt och fint! En mysig outfit som är perfekt att ha på sommaren! :D
Hjälm: Fiskebyn
Blus: Moorland
Handskar: Marleys
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Fiskebyn
Benlindor: Fort Pinta
Manblomma: Vingårdens trädgård

Must... Not... Slösa...

Veckopeng fick man idag då, härligt!
Innan hästfunktionen kom hade jag lovat mig själv att inte slösa några star coins förens man kunde köpa hästar. Det gick bra och jag har för mig att jag hade runt 4000 sc när teamet väl införde funktionen i spelet. Men sedan har jag varit en riktig slösmaja; köpt kläder jag lika gärna kunnat köpa för JS, köpt och sålt hästar jag inte varit säker på att jag velat ha, bytt frisyr och smink flera gånger, etc.
Men nu ska det bli ändring! Jag ska sätta upp ett litet mål: Jag får inte shoppa något annat än hästar, och måste vänta tills det kommit nya hästar till spelet. Ett lite luddigt mål kanske, så vi får se hur det går...

Ponnyskrutt

Att skumpa runt på en liten rund ponny i sso är så häftigt. Jag minns när ponnyer bara var ett önskemål hos spelarna, och alla funderade på hur det skulle gå till att ha ponnyer i spelet. Jag måste säga att SSO verkligen lyckades! Skulle dock inte klaga om de blev ett snäpp snabbare dock...
 
Min fina Moonbeam fick idag hänga med ett varv till skördebygden, samt prova på att åka färga. Han är så söt att man dör lite.

Somrig dressyroutfit

"Goldspurblusen måste ju användas till något" tänkte jag och började söka igenom min överfyllda garderob. Och tadaa, tror ni inte att LT-hatten och LT-byxorna matchade den guldiga färgen perfekt? Det blev till slut en somrig dressyroutfit av det hela. ^^
Hatt: LT
Blus: Uppdrag
Handskar: Marleys
Byxor: LT
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Fort Pinta
Benlindor: Fort Pinta
Manblomma: Jarlaheim

Var är Geronimo?

Folk har reagerat på att min akhal-tekér (stavas det så?) Goldmaniac, aka Geronimo, inte är med bland 'Mina hästar'. Ni kan andas ut, för jag har inte sålt honom. Han går för tillfället och betar på hästön, men snart kommer jag att ta hem honom och då ska jag fixa hans info och bild! :)
 
Bild på min fina guldhäst från i vintras. ♥

En ökning av jorvikiska arbetare

Att 'jobba' i Star Stable verkar populärt, särskilt bland de yngre spelarna. Redan innan caféerna kom rollspelade/lekte folk servitriser på café pinta, ridlärare i ridhuset och försäljare i butikerna runt om på Jorvik. Sedan när caféerna öppnade blev det en ökning av de arbetande, och nu när färjorna kommit ser jag överallt folk som rollspelar att de jobbar där. Kul tycker jag, rollspel är häftigt.
MEN det finns de som tror att bara för att de rollspelar så måste alla andra anpassa sig efter dem. "Du får inte jobba här för jag gör det!", "Du får inte stå här det får bara dem som arbetar här!" eller "Detta är mitt café, stick!". Dessa är några av de sakerna jag sett i chatten den senaste tiden.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen; spelar du ett MMORPG kommer det att finnas andra spelare, och alla har samma rättigheter. Du kan inte säga till folk att de inte får vara på en speciell plats eller göra en speciell sak bara för att du ska rollspela här. Om du tvunget måste så kan du ignorera dem.

Vad händer?

Jag och Anna bestämde oss för att testa att blogga tillsammans ett tag, men jag kände att jag saknade moonbell.blogg.se ganska fort. Därför har jag bestämt mig för att fortsätta blogga här! :D
Jag har fixat en ny bloggdesign, skrivit info om nästan alla hästarna, rensat kategorier och lite annat. Det som återstår är bara att rensa och uppdatera länkarna.
I spelet så har lite hänt: Jag har bytt frisyr, flyttat hem till Vingården, sålt Ashmane (som jag ändå aldrig riktigt klickade med), och levlat upp alla mina hästar till level 15! :)
 
Hoppas att ni vill fortsätta följa mig på den här bloggen! ♥

Mina hästar

Namn: Wintermagic "Magic"
Kön: Valack
Född: 1999
Ras: Jorvikiskt varmblod
Färg: Isabellskäck
 
Temperament: Snäll, nyfiken, trygg och lugn, men pigg och framåt att rida.
 
Historia: Wintermagic föddes i de snöiga trakterna nära Dinosauriernas dal och har han haft en bra uppväxt. Som ungäst var han med om en bilolycka där han skadade benet, dock inte allvarligt. Han var efter detta under en längre tid väldigt rädd för bilar, traktorer och andra större fordon, men när han var 7 började man framgångsrikt träna bort Magics trafikrädsla. Under de åren jag sedan haft honom har den försvunnit näst intill helt, och det är bara ibland han får sina små ryck. Mina föräldrar köpte honom till mig när jag fyllde 13, och vi har varit ett team sedan dess.
 
Övrig info: Magic är inriden i både engelsk- och westernridning. Han älskar att bada och äta äpplen, men även att ta tag i mitt hår med läpparna och ha det i munnen helt utan anledning. Han tävlas sällan, men hålls igång aktivt och får ofta följa med ut på äventyr. Trots att han är en av de äldre hästarna i stallet beter han sig som en av de yngsta och älskar att busa.
 
 

Namn: Stormblood "Storm"
Kön: Hingst
Född: 2004
Ras: Engelskt fullblod
Färg: Svart utan tecken
 
Temperament: En tuff kille med mycket motor och egen vilja. Visar man vem som bestämmer är han en riktigt härlig och trevlig häst.
 
Historia: Storm är född och uppvuxen på ett fullblodsstuteri i Tyskland. Hans pappa var fälttävlanshäst och hans mamma var en galoppör som aldrig startades på banan. När storm var tre såldes han till en ägare som tyvärr inte kunde handskas något vidare med unghingstar, och därför har han blivit en ganska svår häst att hantera och rida. När han var fem såldes han till en hästhandlare som sedan sålde vidare honom till en ryttare med tävlingsambitioner. Hon utbildade Storm och tränade bort hans ovilja mot ridningen, och de startade även i några tävlingar tillsammans. När han var nio år såldes han till mig, och även om det var lite tufft i början så är vi idag ett starkt team på tävlingsbanorna.
 
Övrig info: Storm är mest riden i engelsk stil, men jag har även utbildat honom lite i westernridning. Han älskar morötter och att bli kliad på manken och halsen.
 
 
 
Namn: Moonbeam "Bounty"
Kön: Valack
Född: 2005
Ras: Jorvikisk ponny
Färg: Skimmel
 
Temperament: En stabil och smart ponny som inte är rädd för något. Envis och busig, men med ett hjärta av guld.
 
Historia: Moonbeam föddes i en liten  flock halvvilda ponnyer som för några år sedan levde på de glömda hedarna i västra Jorvik. Ungefär ett halvår efter födseln blev hästarna hämtade av den nya markägaren, som tänkte använda marken till att odla på, och fick tillfälligt stå i en hage nära gamla Hillcrest.
Eftersom ponnyerna såldes relativt billigt fick Moonbeam snart ett nytt hem, hos en man som jobbade med stunthästar. Bounty fick under ett par år lära sig många tricks och stunts, och medverkade i några filmer, reklamer och serier. Men på grund av brist på pengar var tränaren tvungen att skära ned på antalet hästar, och Moonbeam såldes till en hästhandlare i Fort Maria. Efter bara någon månad skeppades han över till systerborgen Fort Pinta, och under en hästmarknad där köptes han av mig, Miranda.
 
Övrig info: Ett busfrö utan like som gärna sysslar med saker som att bryta sig ur boxen och ta sig in i foderförrådet. Bounty älskar clementiner och slabbar gärna ned både sig själv och den som matar honom om han får tag i en.
 
 
 
Namn: Northheart "Hedda"
Kön: Sto
Född: 1997
Ras: Korsning mellan frieser och nordsvenk brukshäst
Färg: Brun med vit stjärna i pannan, snopp på mulen och två vita kotor på bakbenen.
 
Temperament: Hedda är en bestämd dam med mycket humör, och en riktig enmanshäst. Hon tycker om att bli ompysslad, och är väldigt kelig i stallet.
 
Historia: Northheart har sin frieserpappas kroppsform och gång, men sin nordsvenskmammas färg och mankhöjd. Hon är född på en liten gård på Jorvik och såldes som tvååring till en kvinna som så småningom red in henne. Under sina första år som ridhäst stod hon uppstallad på Steves gård, där hon lärde sig grunderna i ridningen. På grund av en olycka i tidig ålder avskyr Hedda att hoppa hinder, särskillt inomhus, så hon är i stort sett dressyrhäst rakt igenom.
Northheart har tävlat en hel del inom dressyr, men på senare år har hon fått ta det lite lugnare eftersom att hon blivit äldre. Anledningen till att jag köpte Hedda är för att jag behöver en erfaren dressyrhäst att tävla då och då med, och hon verkade helt enkelt perfekt.
 
Övrig info: Hedda är stallets drottning utan tvekan. Hon är bestämd och låter ingen sätta sig över henne i rangordningen.
 
 
 
Namn: Goldmaniac "Geronimo"
Kön: Hingst
Född: 2000
Ras: Akhal-Tekhé
Färg: Bork
 
Temperament: En mycket trevlig kille som alltid ställer upp. Oftast lätt att hantera och snäll som en gammal ridskolehäst.
 
Historia: Geronimo är född i Holland där han levt största delen av sitt liv. Han drog redan från födseln blickarna till sig på grund av hans ovanligt guldiga färg. Geronimo är en välutbildad fälttävlanshäst som tävlat en hel del med sina föredetta ägare, och dragit hem många priser. När han var elva kom Geronimo till Jorvik för att tävla i en fälttävlanskupp, men efter tävlingen blev ägarna erbjudna en stor summa för hingsten och därför såldes han till en jorvikisk tävlingsryttare. De två ställde framgångsrikt upp i flera tävlingar under åren, men när Geronimo fick problem med ena frambenet och inte kunde tävlas lika ofta såldes han till mig.
 
Övrig info: Geronimo gillar inte hovslagare, så om han ska skos om är det bäst att lägga en handduk över huvudet på honom. I all annan hantering är han lugn och sansad, och han älskar att bli ryktad och ompysslad.
 
 
 
Namn: Emeraldeye "Emmi"
Kön: Sto
Ras: Arabiskt fullblod
Född: 7 maj 2007
 
Temperament: Emmi är en väldigt snäll häst som alltid vill göra sitt bästa. Hon är ung och en aning nervöst lagd, vilket leder till att hon ibland kan bli rädd eller osäker och skygga. 
 
Historia: Emeraldeye är uppvuxen och uppfödd på en gård i södra Jorvik. Hennes pappa var en duktig fälttävlanshäst och hennes mamma var framgångsrik inom distansritt. Även Emmi tros kunna bli något i framtiden, dock är hon en ganska osäker och försiktig häst, vilket var anledningen till att hon såldes.
 
Övrig info: Jag köpte Emmi från uppfödarna för att jag tror att bara hon blir säkrare så har hon potential att gå långt på tävlingsbanorna. Hon är både uthållig, smidig och har snabb reaktionsförmåga vilket är tre egenskaper som lämpar sig väl för en fälttävlanshäst.
 
 
 
Namn: Sunchaser "Chance"
Kön: Valack
Ras: Korsning mellan morgan- och quarterhäst
Född: 2003
 
Temperament: Chance är otroligt snäll och lugn, jorden kan gå under och han står fortfarande med hovarna på marken.
 
Historia:  Felicity ringde mig en dag och berättade om att de fått hem några hästar som gått på bete i bergen i ett par månader. Hästarna var alla till salu och jag bestämde mig för att rida till Firgrove för att ta en titt på dem.
Sunchaser fångade min blick direkt med sin underliga gråbruna färg och den lysande, nästan guldfärgade, manen. Felicity berättade att korsningsvalacken var elva år och aldrig blivit såld på grund av sin speciella färg. Efter att ha funderat lite fram och tillbaka hade jag bestämt mig för att detta fulsöta charmtroll skulle med mig hem!
 
Övrig info: Sunchaser kräver en ryttare som kan få igång honom, men när motorn väl har startat är han riktigt samarbetsvillig. Man måste vara bestämd i hoppningen, annars kan han stanna eller vika undan.

RSS 2.0