Outfit - Mintgrön, svart & vit

I uppdraget fick man ju en mintgrön väst av Avalon, himla fin faktiskt! Men även om färgen kändes ljus och somrig så tycker jag nog att långärmat känns för varmt att rida runt med just nu, eller vad säger ni? ^^ Satte i alla fall ihop en outfit av det nya plagget, passar kanske bättre till kallare dagar dock?

Lilasvart barbackaoutfit

Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Vingården
Handskar: Marleys
Byxor: Silvergladebyn
Skor: LT
 
Träns: Firgrove

Tinkerhästar

Tinkerhästarna verkar nu vara påväg! Enda sedan jag såg en redigerad starstable-tinker på facebook har jag varit dökär och velat ha dem till spelet. I spelets filer fick tinkrarna en ny kropp, men det verkar dock tyvärr inte som att de ändrats särskillt mycket från de övriga 'stora' hästarna. Hovskägget ser tjockare ut och manen ligger på båda sidorna om halsen, men förutom det kan jag, ännu, inte se så stora skillnader. Jag hoppas att vi får se lite 'skägg' under hakan på dem också som många tinkrar har och flera saker som skiljer dem från frieserhästarna.
En sak som jag funderat på är hur tinkrarna kommer att röra sig? De är vad jag vet inte en märkbart graciös ras, så kanske kommer de att ha starthästarnas 'gång' men frieserhästarnas storlek och - till stor del - utséende?

Tummen upp SSO!

Fingrarna bara kliade, var tvungen att kommentera denna uppdateringen lite!
Det som har gjort mig mest exhalterad är vad som händer när man skriver '/' i chatten. Karaktären vinkar då, och detta funkar både när hästen är i rörelse och står stilla. I många RPG's finns det olika 'rörelser' eller miner som ens karaktär kan göra, och jag tror att det är det som SSO kommer att fixa. Alltså tror jag inte att de har gjort klart funktionen ännu, i framtiden kommer vi kanske kunna trycka på exempelvis '7' utan att skriva i chatten och så kommer karaktären att göra något.
 
Ponnychampionatet var ganska enkelt men väldigt roligt! Har ridit det en gång och fick en tredjeplats, inte illa tycker jag själv. Att vi får mer användning för ponnyerna är awesome, de är ju så söta! Nu blev jag ännu mer taggad på att köpa en till ponny, men det får vänta på grund av anledningen jag tänker skriva här nedanför.
 
Ferdinands hästmarknad har ändrats lite. Det känns mer strukturerat nu, och fler platser åt försäljningshästar har lagts till. (FILSPOILER!) Detta väcker då frågan om tinkrarna är på väg? Det finns filer för tinkerhästar i Star Stable Online-mappen, så de är ju helt klart påväg. Det verkar även som att de inte kommer att ha samma kroppsform som de andra 'stora' hästarna, vilket kommer att göra det hela ännu mer spännande! Kan tänka mig att de kommer att vara ganska grova, och då lär vi få flera grövre hästar till spelet så småningom... Jaja, ska inte pladdra vidare om det just nu.
Vi fick även nya, fina kläder på hästmarknaden. Jag gillade alla, men känner inte att jag har något behov av något av plaggen just nu, men vi får se i framtiden.
 
Miljöförändringar så som att stranden har expanderat, en ny 'jordig' och platt mark vid Steves gård hintar om en paddock, hage eller försäljningshage, och på fältet utanför Steves ser det äntligen ut som ett äkta havrefält! Angående stranden funderar jag på om vi inte kommer att få en strandpaddock där? Det skulle vara härligt med tanke på att FP inte har några ridbanor alls, då skulle jag kunna tänka mig att flytta dit! Men samtidigt är det rätt mysigt att det bara är en stor strand med fina badställen..
 
OCH HÖR OCH HÄPNA, GÅD-kartan har expanderat! Fornkungens borg verkar vara i stort sett klar, för den och bergen runt tillhör inte längre de 'gråa' områderna! Vägen är fortfarande avstängd, men snart kanske vi får komma dit? Åh vad jag har längtat!
 
Kort sagt: Det verkar hända en massa i sso just nu! :D
 

Comet Hearts

Idag har nya medlemmar gått med i Comet Hearts, och några gamla har återvänt. Hjärtligt välkomna ska ni vara allihopa! ♥ Det känns som att den gamla 'CH-känslan' sakta men säkert börjar komma tillbaka, och det känns helt fantastiskt. När CH var som mest aktiv var den väldigt uppskattad, men det var först efter att jag tagit bort den som jag insåg hur stor inverkan klubben faktiskt haft på vissa. Jag kan bara hoppas att den kommer att betyda lika mycket för de nuvarande medlemmarna som den gjorde för de gamla. ♥

Outfit - Casual bareback

Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Jarlaheim
Handskar: LT
Byxor: Goldspurs gård
Skor: LT
 
Träns: Jorvikstallets arena

Min häst är magisk

Visste ni att Emmi kan klättra i träd? Hon är en magisk häst, så hon fick för sig att flyga upp hit. Nice view though, om det inte vore för alla löv...

Outfit - Turkos, vit, svart

Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Uppdrag
Handskar: Marleys
Byxor: Fort Pinta
Stövlar: LT
 
Träns: Jorvikstallets arena
Sadel: Firgrove
Schabrak: Star Stables 2-års firande
Benlindor: Fiskebyn

Outfit - Svart, vit, beige

Hjälm: Fiskebyn
Tröja: Jarlaheim
Handskar: Silvergladebyn
Byxor: Moorland
Stövlar: LT
 
Träns: Fort Pinta
Sadel: Firgrove
Schabrak: Moorland
Benlindor: Fort Pinta
Svansrosett: Fort Pinta

Confession

Okay jag ljög lite i förra inlägget. Jag har inte haft en SSO-paus alls.
Däremot har jag spelat på ett annat konto på den andra svenska servern. Jag gjorde huvuduppdrag, lade ihop enkla men fina outfits och bara gled runt. Ni kan inte ana hur skönt det var.
Men varför? Jo, för att varje gång jag skulle logga in på Moonbell fick jag en klump i magen. Som bloggare, klubbägare och aktiv spelare känner man mycket press. Press att alla hästarna ska vara i toppskick, att man alltid ska kunna presentera nya outfits, att ni bloggläsare ska ha inlägg att läsa och att alltid vara trevlig, social och hjälpsam i spelet.
Jag skapade ett nytt konto, och redan efter ett par timmar kunde jag slappna av och lägga mina ansvar åt sidan, för med min nya karaktär hade jag ju inga. Jag kunde bara 'vara'.
Det var en helt fantastisk känsla att ingen visste vem man var eller att man hade förväntningar att uppfylla. Men efter ett tag så insåg jag att jag inte bara kunde slänga Miranda Moonbell åt sidan. På det här kontot har jag en massa värdefulla saker, utrustning som inte längre går att få tag i, mina underbara hästar och inte minst en massa härliga minnen.
 
Därför har jag nu bestämt mig för att hålla mig kvar på Moonbell. Men jag känner att det måste ske lite förändringar: Jag tänker under en tid framåt fokusera på mig själv i spelet, göra vad jag vill, se ut hur jag vill  och köpa vilka hästar jag vill. Jag tänker inte blogga om jag inte känner för det, och jag tänker inte sätta press på mig själv. Det ska vara roligt att spela, PUNKT.

Kolla, ett nytt inlägg!

Hejhopp! :)
Jag har haft en liten sso paus som ni kanske märkt, men har börjat köra igen nu. ^^ Rider runt i spelet och fixar lite saker, levlar, osv. Har egentligen inte mycket mer att säga just nu, ville bara skriva ett inlägg. Tack förresten till er som dagligen tittar in på bloggen, ni är himla trevliga ni. :3

RSS 2.0