En kort tillbakablick

Det är så fantastiskt roligt, för efter varje uppdatering sitter jag oftast och är helt förundrad över det nya som SSO-teamet verje vecka lägger till i spelet. Jag tänker nu särskilt på årets juluppdrag som, trots alla dubletter från tomten, är otroligt välarbetade och roliga! Förra årets uppdrag var bara de i Silverglade, och de blir lätt lite samma-sak-hela-tiden-uppdrag, men iår: massa roliga animationer (barnvakt, sticka, etc), ordentligt med kompensation (js, julfragment/önskningar) och sist men inte minst en helt fantastisk åktur i tomtens släde!
 
Tänk verkligen hur mycket spelet har förändrats från hur det var från början, tänk tillbaka när vi alla tänkte "nej det där kommer aldrig komma, det där är bara önsektänkande", tänk när vi bara hade silverglade att röra oss på, tänk på när vi inte kunde gå in i våra hemstall. Sedan kan ni jämföra det med nu, vi kan ha flera hästar och husdjur, vi kan köpa hästar som faktiskt är otroligt välarbetade och rasanpassade, vi har fått massor av nya, snygga kläder och utrustning, vi har fått hela två nya delar av jorvik öppnade, etc etc.
 
Jag skulle personligen vilja tacka Star Stable-teamet för ett så fantastiskt spel. Ibland känns det verkligen inte som att de får den uppskattningen de förtjänar. Tänk om vi inte fick uppdateringar varje vecka, eller om spelet varit kvar på den nivån det var från början? Ha det i tankarna nästa gång du klagar på en 'dålig' uppdatering!
 

Kommentarer
Postat av: Esmeralda Silverforce

Åååh, jag håller med dig så mycket om den saken! Tänk allt som hänt under 2013 i spelet! Hästfunktionen, fantastiska uppdrag med tillhörande funktioner + Skördebygden som är typ det finaste man sett... Det är ett så sjukt häftigt spel vi har framför oss!

Svar: Ohja, blir så nyfiken på vad som händer härnäst! *-*
Miranda Moonbell

2013-12-19 @ 19:28:13
URL: http://monokerus.se
Postat av: Lucy Flowerlake

Synd bara att månen bara syns när man åker släde. Hoppas SSO-teamet i framtiden fixar så att man ser den varje gång det är mörkt och att man kan se en riktig sol på dagen. :) Förutom det är SSO ett väldigt realistiskt spel på många sätt.

2013-12-20 @ 12:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0