Laggare

Jag har funderat på att skriva en lista och lägga upp en bevisvideo med alla som jag sett lagga. Jag vet vad ni tänker; 'Va? Men du kan ju inte bara hänga ut folk! Alla kommer att hata dig för alltid blablabla...'
 
Men jag tror nästan att det är värt det. Att bli hatad för alltid på ett onlinespel kan jag leva med, men att se på när en massa laggare förstör spelet är bara jobbigt.
 

Kommentarer
Postat av: Exenzia

Det hade faktiskt varit riktigt underhållande om du gjorde en video på alla laggare, hah :-)

2013-11-10 @ 15:41:28
URL: http://exenzia.blogg.se/
Postat av: Alicia Starnight

Håller med Anna!

2013-11-10 @ 19:16:48
URL: http://aliciastarstable.blogg.se/
Postat av: Sofia Turtlebear

Gör det, de får ju skylla sig själv!

2013-11-10 @ 21:07:19
URL: http://moonrider.blogg.se/
Postat av: Rose Greenhill

Det är såklart helt upp till dig och jag vet hur irriterande det är när man ser någon som HELT UPPENBART laggar och det är klart att de får skylla sig själva. Men att någon laggar behöver inte betyda att de gör det medvetet och att komma med i en sån video fast man inte laggar medvetet skulle i alla fall jag känna mig väldigt kränkt av. Jag har själv blivit anklagad för lagg och det är inte roligt att få den stämpeln pga något man inte kan påverka (dator, internetuppkoppling osv). Man kan faktiskt inte veta vem som laggar medvetet, och resultatlistor och championat ÄR ofta missvisande och orättvisa oavsett vad man försöker göra åt det. Så jag tycker du ska tänka till lite innan du gör den här videon. :)

Svar: Jag har ett sätt att skilja de som laggar med flit från de som inte laggar med flit, så det behöver du ej vara orolig över. ^^
Miranda Moonbell

2013-11-11 @ 10:21:31
Postat av: Zoey Bluenose

Ja jag tycker faktiskt , det, Men jag håller med Rose Grenhill lite. För min dator hos mamma (Skilda föreldrar) Är välldigt laggig och seg, Så då kanske jag 'laggar' Så,Men, det skulle vara bra om du la upp C:

Svar: Jag har ett sätt att skilja de som laggar med flit från de som inte laggar med flit, så det behöver du ej vara orolig över. ^^
Miranda Moonbell

2013-11-11 @ 17:23:22
Postat av: Ella

Min dator laggar, men jag laggar INTE. Jag har bara Starstable fiken uppe, sen typ 50-60 max fps, blir de ungefär. Men jag har bestämt att jag ska inte tävla i championat om det laggar, då förstör man bara för andra.

Svar: Oftast laggar det om det är under 30 fps, 60 fps är max i sso (beroende på om man har vertical sync av eller på), så du kan nog tävla utan problem :)
Miranda Moonbell

2013-11-11 @ 20:08:12
Postat av: Juliette Stardawn

Do it Mirrmorr! Äntligen ska dom få lite payback >:)

2013-11-11 @ 22:37:17
URL: http://jstardawn.blogg.se/
Postat av: Ella

Jag har på dåligaste grafik och posteffekter av. Så det laggar ingenting ^^

2013-11-12 @ 12:10:08
Postat av: Sandy Orangewood

Hej! Jag har ett stort problem med laggs men jag kan inte ändra det och jag betalade även pengar för en lifetime, så har jag också en rätt på spelet som alla. Jag har en jättefin bredband, men en gammal dator och jag ställer in på mindre grafikkvaliteten varje gång, men det blir inte bättre. Situationen retade mig själv, då jag laggar. Det är för mig inte skön heller. Ofta har jag problemet i området om moorlandstallet, jarlaheim (jag tror, att här minskars inte grafikkvaliteten) och hos en grupp med ett stort antal av spelare. Och egentlig är det även fel, att jag undviker championat, men jag vet, att jag har ingen chans. På grund av denna situation spelar jag hellre ensam än i grupp.

(Jag hoppas, jag förstod allt riktig och man kan förstå mig, för jag är en tysk tjej och lär mig intensiv det svenska språket sedan 3 månader.)

Ha alla det så bra - och: have fun! =)

Svar: Jag har ett sätt att skilja de som laggar med flit från de som inte laggar med flit, så du behöver ej vara orolig över det. :)
Miranda Moonbell

2013-11-12 @ 14:59:28
Postat av: Holly moonmountain

Var har du för "sätt" att skilja mellan dom som laggar med flit eller inte då? :)

Svar: Kan jag tyvärr inte säga. :)
Miranda Moonbell

2013-11-12 @ 15:27:29
Postat av: Momo

Jag skulle själv inte göra det, skulle få dåligt samvete. Alltså, visst det är fel vad de gör och de förstör glädjen för oss andra MEN man ska ändå inte diskreditera dem för många av dina läsare. Du kan hellre skicka den direkt till Star Stable, tycker jag alltså. c;

Svar: Jag tycker att de ska få stå för vad de gör. ^^ Särskillt om flera andra spelare varnat dem förut.
Miranda Moonbell

2013-11-12 @ 17:44:36
URL: http://flyingstuff.weebly.com
Postat av: Jennifer Winterstar

Gör det! Blir så trött på laggare så jag har typ slutat köra championat :(

2013-11-14 @ 17:36:33
URL: http://winterstarstable.blogspot.se
Postat av: anonym

Du har inget sätt att skilja dom va?

Svar: Jo det har jag. ^^
Miranda Moonbell

2013-11-20 @ 15:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0